Jump to content

N95 debranding...?

Κωστάκης

Recommended Posts

Καλησπέρα. απο βδομάδα θα έχω το Ν95 απο επιδότηση της voda. 'Εχει δοκιμάσει κανείς να κάνει debrand το κιν αυτό? έχω βρεί τον τρόπο απο forum στο νετ αλλα ρωτάω μήπως κάποιοε δικός μας έχει ανάλογη εμπειρία.

Thnx :flower:

(άν τελικά το καταφέρω θα φτιάξω και έναν οδηγούλη :p)

Αν λειτουργεί όπως στο Ν80 μου, τότε πρέπει μόνο να αλλάξεις με το Nemesis το product code του κινητού σε κάποιο non-Vodafone και στη γλώσσα που θες, και να κάνεις update στο firmware.

Εγώ το έκανα σε Ν70 Music Edition και στο N80 μου (όχι για debranding βέβαια, για άλλο λόγο) και ήταν πανεύκολο και επιτυχημένο.

Λογικά η διαδικασία θα είναι η ίδια, αφού και τα τρία κινητά είναι S60 (και δε νομίζω να κάνει τη διαφορά το FP1 του Ν95)...

Ε οκ μωρέ οτιδήποτε αρκεί να είναι Greece για να σου περάσει τα ελληνικά...

(Όταν έκανα το πρώτο μου firmware update, μου πέρασε τα αγγλικά ο updater της Nokia γιατί είχα αγγλικό product code, για απροσδιόριστους μέχρι στιγμής λόγους...)

Αρχική απάντηση από Louris7

Δηλαδη τι ακριβως θες να κανεις?...

Τι εννοεις debranding?...

Εννοεί να φύγει το λογισμικό και το μενού της Vodafone και να μπει το original της Nokia.

Τι debrand να κανεις σε symbian κινητο? Το κοκκινο μενου της voda στα symbian ειναι theme οπως ολα τα υπολοιπα, οποτε απο το μενου των ρυθμισεων ή του προφιλ (δε θυμαμαι ποιο) αλλαζεις το theme απο voda σε οποιο αλλο θελεις. Το μονο που θα μεινει ειναι το εικονιδιο του live στο κεντρικο μενου (ως εφαρμογη). Τα softkeys μπορεις να τα αντιστοιχισεις με οτι θελεις, οποτε ποιο ειναι το προβλημα?

Αρχική απάντηση από mini_fan

Τι debrand να κανεις σε symbian κινητο? Το κοκκινο μενου της voda στα symbian ειναι theme οπως ολα τα υπολοιπα, οποτε απο το μενου των ρυθμισεων ή του προφιλ (δε θυμαμαι ποιο) αλλαζεις το theme απο voda σε οποιο αλλο θελεις. Το μονο που θα μεινει ειναι το εικονιδιο του live στο κεντρικο μενου (ως εφαρμογη). Τα softkeys μπορεις να τα αντιστοιχισεις με οτι θελεις, οποτε ποιο ειναι το προβλημα?

Στο Ν70 που είχα δεν ήταν έτσι... ;)

Κι όμως χρειάζεται debranding...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.