black21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2007 Έχω πληκτρολόγιο Wireless Microsoft Comfort και Wireless Optical Mouse v.2.0... Χθες πήρα το καινούργιο μου PC Δυστυχώς ακόμη δεν το έχω χαρεί... Σύνδεσα τον ασύρματο δέκτη, εγκατέστησα τους drivers από το συνοδεύτικο CD... αλλά πληκτρολόγιο και mouse δεν λειτουργούν Δεν έχω το manual και δεν θυμάμαι αν είχα κάνει κάτι διαφορετικό όταν είχα εγκαταστήσει πληκτρολόγιο και ποντίκι στο παλιότερο PC. Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;;;; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;;;
SirDiman Δεκέμβριος 21, 2007 #2 Δεκέμβριος 21, 2007 Εγω λεω να τα πας πίσω και να πάρεις Logitech Πίστεψε με τα microsoft ασύρματα ειναι καραμαπα! Με γεια το pc:)
Spanaks Δεκέμβριος 21, 2007 #3 Δεκέμβριος 21, 2007 Κανά κουμπάκι για συγχρονισμό σε δέκτη και πληκτρολόγιο ποντίκι προφανώς έχεις πατήσει έτσι?Στον device manager φαίνεται εγκατεστημένο?
Snips Δεκέμβριος 21, 2007 #4 Δεκέμβριος 21, 2007 Σε εμένα το wireless multimedia keyb Και το optical mouse 200 δουλεύουν Out of the box χωρίς drivers και σε xp και σε linux μάλιστα.
black21 Δεκέμβριος 21, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 21, 2007 Στο device manager οι συσκευές φαίνονται κανονικότατα. Έχω πατήσει το connect και στις δύο συσκευές. Το περίεργο είναι ότι ενώ ο δέκτης δείχνει να αναζητά συσκευές, τόσο το ποντίκι όσο και το keyboard δεν αποκρίνονται. Δεν ανάβει κάποιο φωτάκι ή κάτι που να δείχνει ότι έχουν ενεργοποιηθεί. Πριν από λίγο δοκίμασα το ποντίκι και στο laptop αλλά τίποτα. Τι δεν κάνω καλά;;; Στο παλιό PC δούλευαν μια χαρά ’ντε ρε γαμώτο και θέλω να παίξω το pro2008
geogeoland Δεκέμβριος 21, 2007 #6 Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από black21 Στο device manager οι συσκευές φαίνονται κανονικότατα. Έχω πατήσει το connect και στις δύο συσκευές. Το περίεργο είναι ότι ενώ ο δέκτης δείχνει να αναζητά συσκευές, τόσο το ποντίκι όσο και το keyboard δεν αποκρίνονται. Δεν ανάβει κάποιο φωτάκι ή κάτι που να δείχνει ότι έχουν ενεργοποιηθεί. Πριν από λίγο δοκίμασα το ποντίκι και στο laptop αλλά τίποτα. Τι δεν κάνω καλά;;; Στο παλιό PC δούλευαν μια χαρά ’ντε ρε γαμώτο και θέλω να παίξω το pro2008 Δες απο τα BIOS την ρύθμιση allow USB mouse & keyboard ή ότι σχετικό έχει το mobo σου και ξαναπές.
black21 Δεκέμβριος 22, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 22, 2007 Δυστυχώς δν γίνεται τίποτα με τις ρυθμίσεις του BIOS.’λλωστε, όταν μπαίνω στα XP εντοπίζει νέα συσκευή, την καταγράφει, αλλά δεν λειτουργεί τίποτα...Εγκατέστησα και το SP2 μπας και φταίει αυτό...
jpavly Δεκέμβριος 22, 2007 #8 Δεκέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman Εγω λεω να τα πας πίσω και να πάρεις Logitech Πίστεψε με τα microsoft ασύρματα ειναι καραμαπα! Με γεια το pc:) Ωραίος ρε. Εγώ λέω να πετάξει και την οθόνη και να πάρει μία touchscreen. Φίλε, μπαταρίες τσέκαρες; Έχει τύχει άπειρες φορές
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.