Mainframe Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2007 Παιδιά λίγο την βοήθεια σας..Λοιπόν χθές έβαλα τα Vista Ultimate πάνω στο PC. Όλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα, drivers, utilities όλα super. Όπως είναι λογικό, βάζω στο τέλος και το Riva Tuner 206 για να σηκώσουμε την κάρτα και να βλέπουμε και τις σχετικές θερμοκρασίες. Αφού ρύθμισα στο πόσο να δουλεύει η κάρτα, ενεργοποίησα την επιλογή να ξεκινά το Riva καθώς και οι επιλεγμένες συχνότητες με το που θα φορτώνονται τα Vista όπως δηλαδή το είχα στα XP Το θέμα όμως είναι πως κάθε φορά που μπουτάρω to PC , τα Vista μπλοκάρουν το Riva καθότι δεν είναι από ότι κατάλαβα Vista sign/certified. Μου βγαίνει το σχετικό ενημερωτικό μήνυμα στο toolbar, και στην συνέχεια μου δίνει την επιλογή να δω ποιες εφαρμογές έχουν μπλοκαριστεί ώστε αν θέλω, να ενεργοποιήσω την εφαρμογή χειροκίνητα. Τι παίζει με αυτό το option των Vista? Δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί?Μια δεύτερη απορία είναι το πώς εγκαταστώ νέα gudgets. Έχω κατεβάσει κάποια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το που θα πρέπει, αν πρέπει, να βάλω τα σχετικά directories με τα νέα gudgets, και με πιο τρόπο θα ενεργοποιηθούν.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Δεκέμβριος 21, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Σχετικά με την πρώτη απορία βρηκά αυτό....που περιγράφει ακριβως το πρόβλημα http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/930367 Παρόλλα αυτά δεν σου δίνει κάποια αυτόματη λύση....Δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί η επιλογή του UAC confirmation? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Tο πρώτο πράγμα που κάνεις, είναι να απενεργοποιήσεις το UAC γενικότερα. Μέχρι να είναι 100% συμβατό, θα αργήσει. Εγώ το ενεργοποιώ μόνο αφού στήσω ένα μηχανάκι 100%, και το παραδώσω σε άσχετο χρήστη. Έτσι έχω γλιτώσει >50% των τηλεφωνημάτων για προβλήματα. Συνήθως παίρνουν όταν δε μπορούν να τρέξουν κάτι που δεν πρέπει Τα gadgets, απλά τα τρέχεις ή τα πετάς μέσα στη μπάρα, δε χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Δεκέμβριος 21, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 15:48] Tο πρώτο πράγμα που κάνεις, είναι να απενεργοποιήσεις το UAC γενικότερα. Μέχρι να είναι 100% συμβατό, θα αργήσει. Εγώ το ενεργοποιώ μόνο αφού στήσω ένα μηχανάκι 100%, και το παραδώσω σε άσχετο χρήστη. Έτσι έχω γλιτώσει >50% των τηλεφωνημάτων για προβλήματα. Συνήθως παίρνουν όταν δε μπορούν να τρέξουν κάτι που δεν πρέπει Τα gadgets, απλά τα τρέχεις ή τα πετάς μέσα στη μπάρα, δε χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο. Πως το απενεργοποιω το UAC γενικότερα? Πές μου σε παρακαλώ γιατί εχω ψιλομπερδευτεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Control Panel > User Accounts > κάτω δεξιά έχει μια επιλογή και θέλει reboot.Πολλά tips θα βρεις εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Δεκέμβριος 21, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Ευχαριστώ πολύ Wizard....Με το συγκεκριμένο κοντευω να πάθω νευρικό κλονισμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Δεκέμβριος 22, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Να ρωτήσω κάτι κι εγώ.. ξέρετε γιατί απενεργοποιεί τους δίσκους μετά από κάποιο χρονικό διάστημα? Γιατί απενεργοποιεί την κάρτα δικτύου μετά από μισή ώρα περίπου? Και το πιό βασικό.. Όταν πάω να τρέξω το Hellgate London μου ρίχνει τον επεξεργαστή στα 900 MHz.. Αλλά και όταν κοιτάω από το σύστημα μου βγάζει ότι τρέχει στα 900 MHz (ένας C2D 6600 @3,00 GHz)..1. Την εξοικονόμηση ενέργειας την έχω στις Υψηλές Επιδόσεις2. Όταν ανάβω τον υπολογιστή, τον διαβάζει κανονικά τον επεξεργαστή.. Μετά τζίφος..Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.