Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 21, 2007 #21 Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:11] Ναι αλλα δε σε τιμα όταν τα ακούς και δεν αντιδράς. Γίνεσαι ιδιώτης έτσι. Προφανως αναφερεται στην εννοια που ειχε στην αρχαια ελλαδα , λεγε με idiot.
cabrinha Δεκέμβριος 22, 2007 #22 Δεκέμβριος 22, 2007 Υπαρχει νομοθεσια για την παραπλανητικη διαφημιση.Αρχική απάντηση από ΟΕW1999Αληθεια νομικα γνωριζει κανεις αν μπορω να κινηθω εναντιον τους? ( γιατι υπαρχει μια ιδιαιτερη νομοθεσια για το καθεστως των διαφημισεων).Αν καποιος γνωριζει κατι ή απλα ειναι δικηγορος και ενδιαφερεται για την υποθεση ας μου στειλει πμ. Υπαρχει νομοθετικο υποβαθρο και αρκετα πλουσιο μαλιστα. Και αυτο το γνωριζει πολυ καλα η εταιρια μεσω των νομικων συμβουλων της. Επισης εχει φροντισει σιγουρα να ενημερωσει και την διαφημιστικη εταιρια. Αποτελεσμα? Ακομα και αν θελησει καποιος πολιτης να κινηθει εναντιον τους να μην καταφερει τελικα τιποτα. Τελικα ο jack πηδηξε ή ειναι urban legend? To βρισκουμε μαλλον μονοι μας αυτο.
bb_slave Ιανουάριος 7, 2008 #23 Ιανουάριος 7, 2008 Πώς ακριβώς το στοιχειοθέτησες, ότι βρήκες φτηνότερα?Εμένα κάποτε ο Κωτσοβολος, που εγγυόνταν τιμές μου είπε επί λέξη"Θα μας φέρεις τιμολόγιο άλλου καταστήματος στο ονομά σου, με το συγκεκριμένο προϊόν, την συγκεκριμένη μέρα και θα αγοράσεις και από εμάς το προϊόν στην τιμή που σου το δίνουμε και θα ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ"Δηλαδή, τράβα αγόρασε το ψυγείο σου από εκεί που το βρήκες και ασε μας εμάς να λέμε ότι είμαστε οι φτηνότεροι.Καραγκιοζιλίκια!
Lied Φεβρουάριος 14, 2008 #25 Φεβρουάριος 14, 2008 Ειμαι 22 χρονων, και πραγματικα εκτος του οτι δεν βλεπω πλεον TV. Δεν ξερω και κανενα που επιρεαζεται απο τις διαφημισεις πλεον. Μικρος εβλεπα και 6 ωρες την ημερα Τν και τωρα πια οι διαφημισεις του Νετ, του ραδιοφονου και γενικοτερα φιτραροντε τοσο πολυ που ουτε τις θυμαμε μετα απο 3s. Οι καλητερες διαφημισεις μενουν και δεν θημαμε το προιον. Πχ αυτη με το bla bla bla εσωρουχα Αμφιβαλω οτι ειναι πλεον effective τροπος πωλησης τουλαχιστον στη νεα γενια. Δεν πιστευω τιποτα, γιαυτο αλλωστε διαβαζω φορα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.