morph Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 προσπαθώ να συνδέσω τον φορητό στο access point. Το access point είναι ρυθμισμένο να μην κάνει broadcast SSID. στο wirless netwrok connection βάζω τα σχτικά (ssid, wep key, ip adress, subnet mask κλπ) όπως είναι ρυθμισμένο και το άλλο λαπτοπ κ δουλέει μια χαρά. Στο status μου λέει οτι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν έχει καμία επικοινωνία με το δύκτιο ή το internet sto receved γράφει 0 και όταν κάνω ping δίνει time out.Τι χρειάζεται να κάνω για να λειτουργήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Δεκέμβριος 25, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 φίλοι μου πολύ θα με βοηθούσε λίγη βοήθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Τι κρυπτογράφηση έχεις βάλει; Μήπως έχεις βάλει mixed mode; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Δεκέμβριος 27, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Οχι είναι απλό WEP και μάλιστα 40 bit encryption (γιατι ένα παλαιό λαπτοπδεν εχειτην αναβάθμηση για 128) και είναι στο ΟΡΕΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Δοκιμάζεις να το έχεις τελείως ελεύθερο να δείς αν συνδέεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Δεκέμβριος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 firewall ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Δεκέμβριος 29, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2007 Το θέμα είναι οτι έχω βάλει password στο access point αλλά δεν το έχω μαζί μου. τις υπολοιπες ρυθμίσεις τις έχω στο laptop. firewall? ΑΚομα κ με το f/w απενεργοποιημένο πάλι δεν συνδέεται Sto Wirlesss connection status: received : 0 kai to ping δίνει timeout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.