Jump to content

Συνεχεις αποσυνδεσεις με Vivodi

cptkoulis

Recommended Posts

ρε συ...τσεκάρε αν ειναι γενικο το προβλημα της Vivodi στην περιοχη σου, τουλαχιστον να αποκλεισεις δικο σου προβλημα της γραμμης/εξοπλισμου σου... και βέβαια στην περιπτωση αυτη....το ενδεχόμενο να σπασεις το συμβόλαιο που τυχον εχεις και να τραβηξεις αλλο δρομο....

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Παιδικος φιλος στα 500μ αποσταση(με Vivodi Full LLU κι αυτος)με το ιδιο ακριβως router,εχει αποσυνδεσεις σε φυσιολογικα πλαισια πχ 1 φορα τη μερα = κανονικη λειτουργια

χμ.... ειχες απο πάντα vivodi? θέλω να πω ειχες τετοια προβληματα με αλλους providers? γιατι τοτε λογικά το θεμα βρισκεται σε σένα .... τωρα αν ειναι μονο με την vivodi κτλ... Η κανε λιγο υπομονη μπας και βρεις άκρη αλλα οχι παραπάνω απο 1 μηνα γιατι βλέπω να σε μαμάει αυτο το θέμα...Η αρχισε επιμονα τηλέφωνα μπας και ενας τεχνικος επιτέλους αξιωθει να βρει την λυση....

Και και παλι δεν βγει άκρη... στειλτην... τραβα αλλου

Πάντως 20μέρες ειναι πολλες ρε συ...μην φας αλλες 20 στο περιμενε....

Φαληρο vivodi cable tv εδω, εχω αρκετα και μεγαλου χρονου disconnects εδω,παρατηρημενο να κανει disconnects συγκεκριμενες ώρες συνδυασμένο και με αποσυνδέσεις στο άσχετο. Τους ειπα να μειωσουν την ταχύτητα dowloload και τωρα εχω ds margin απο 7 εως 12 αλλα παλι κανει disconnects βελτιωμενα κατα 50% (πριν με το ζορι να εμπαινε 6 γεματες ωρες τη μερα)

Μου ειχαν μπει ψυλλοι μπας επιανε υγρασια το καφαο απεξω γιατι κοβοταν πρωινες ωρες κλπ... Αλλα ενας θεος ξερει ποιο το προβλημα.

@ngt

Επειδη παρακολουθουσα το DS Margin ενα ολοκληρο απογευμα,επαιζε 11-13 και στιγμιαια επεφτε και στο 10.Και ξαφνικα,πεφτει στο 6 με αποτελεσμα αποσυνδεση μεχρι το επομενο πρωι

Πολλα συγχαρητηρια στην τεχνικη υποστηριξη της εταιρειας,με καλεσαν 2 φορες στις 17 και 18 Δεκεμβριου χωρις να λυθει το προβλημα.Απο τοτε,εχω καλεσει αλλες 15 φορες στο 13880 και εχω στειλει 3 email και η απαντηση ειναι "θα σας καλεσουμε το συντομοτερο δυνατο"

Μετα απο 25 μερες και πολυωρες αποσυνδεσεις κ α θ ε μερα,το προβλημα λυθηκε μεσα σε λιγοτερο απο 10 λεπτα,απο το MSN με ενα "online-ρουσφετι"

Παραπονεθηκα στο MSN στο φιλο μου τον Κωστα :T: (διακεκριμενο μελος του thelab) που γνωριζε καποιον τεχνικο/προισταμενο της Vivodi,εκεινος μπηκε στο συστημα,ειδε τα στοιχεια της γραμμης και αποφασισαμε να ριξουμε την ταχυτητα δοκιμαστικα στα 2243/452,με σταθερα διψηφιο DS Margin ακομα και τις απογευματινες ωρες που εμφανιζοταν το προβλημα.Μεχρι στιγμης,καμια αποσυνδεση :)

thnxalot Κωστας :daisy:

Αρχική απάντηση από dubber

Τίποτα Ζήση, αρκεί που βρέθηκε (έστω και προσωρινά) λύση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

(Διακεκριμένο μέλος εγώ? Χαχα, ωραίο ακούγεται :D)

χμμμ, ωστε εσυ εισαι ε; θα σε εχω στα υποψιν :D :D

cptkoulis

Σε σχέση με πρίν τώρα κατεβάζεις με ίδιες ταχύτητες η μικρότερες ??

Να φανταστεις το upoload mου κλειδωνει 900-950. Το download μου είναι ίδιο με το προηγουμενο το δικό σου.

Αυτος ο φίλος σου ποιός είναι :D ??

Συγχρόνιζε στα 13Mbps με 11.6 και τωρα συγχρονίζει στα 15 με 6.1 SN Margin...

Εντάξει και το 11αρι σχετικα χαμηλο ειναι αλλα σιγουρα δεν ειναι και το 6 που κινδυνεύεις να μεινεις στο αερα σε κάνα μουλτι...

Και ολα αυτα βέβαια...απο την στιγμη που ο ΟΤΕ εδωσε τις 24αρες στο δικτυο του... 7 μηνες κολλημενoς στα 18,5 με 11SN Margin.... το ποσο τυχαιο ή οχι εξαρταται απο το στρατοπεδο του καθενος αλλα στο δικο μου μυαλο σιγουρα ΔΕΝ το θεωρώ τυχαίο...

χμμ, αν και αρκετα χαμηλοτερα απο πριν δεν ειναι και ασχημα (τουλαχιστον δεν εχεις πλεον τα προβληματα που ειχες πριν)....

Οσο για την χρονικη σιτμγη απο την οποια εμφανιστηκαν τα προβληματα οντως δεν πρεπει να ειναι τυχαια....χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ο ΟΤΕ το εκανε επιτηδες για να χαντακωσει τους εναλλακτικους..

update

Κατα τις 12 σημερα με καλεσε τεχνικος στο κινητο ενω ελειπα,μπηκε στην πολυκατοικια μετρησε και μαλλον αλλαξε καλωδιωση ή κατι εκανε τελος παντων.Επισης αφησε δελτιο επισκεψης με τα νουμερα που μετρησε(ιερογλυφικα ομως)

Απο το router αυτη τη στιγμη εχω τα παρακατω "απιστευτα" στατιστικα

US Margin 29

DS Margin 30

DS Line Attenuation 27(41)

US Line Attenuation 16(42)

(σε παρενθεση οι παλιες τιμες attenuation)

US και DS Margin ανεβηκαν τουλαχιστον 10 μοναδες

Η ταχυτητα ειναι ακομα 2243/452(προφανως με τετοια stats τωρα μπορουν να με ανεβασουν και πανω απο 4Mbps που ειχα παλια)

Τελος,αν βγαζω καλα τι γραφει ο τεχνικος στις παρατηρησεις "...ηθελε ματσαρισμα η ...ρεγκλετα ?....γραμμη?.....του ΟΤΕ "

update του update

Connection Status Connected

Us Rate (Kbps) 703

Ds Rate (Kbps) 10427

US Margin 20

DS Margin 12

Trained Modulation ADSL2Plus

LOS Errors 0

DS Line Attenuation 27

US Line Attenuation 16

:D:D:D

Καλυτερα κι απο παλια :T:

Ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν,αργησαμε λιγο ισως και λογω εορτων αλλα εκαναν καλη δουλεια τελικα :T:

@ cptkoulis

Αντε μια χαρα ρε συ.... καλορίζικος λοιπον...

Αυτο που δεν κατάλαβα ειναι πως μειώθηκε το Line Attenuation με την επέμβαση του ΟΤΕτζη? :blink:

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:12]

Οσο για την χρονικη σιτμγη απο την οποια εμφανιστηκαν τα προβληματα οντως δεν πρεπει να ειναι τυχαια....χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ο ΟΤΕ το εκανε επιτηδες για να χαντακωσει τους εναλλακτικους..

Yeah right!!! Τι να σου πω... και τυχαια εχουν μαμηθει και οι ταχύτητες στους αλλους ISPs?? Και ολα αυτα ειπαμε...μετα την αναβάθμιση....

Προσωπικα δεν το θεωρω πρόβλημα των υπολοιπων παροχων αλλα του ΟΤΕ... στο δικτυο μου δεν μπορει να αλλαξε κάτι.... προφανως κάτι εχει παιχτει απο καποιον 3ον....

Θέλω να πιστευω ειναι οτι σε 6μηνες δεν θα με απασχολει το θέμα αν τελικα την κάνω απο Ελλάντα... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.