perp Δεκέμβριος 27, 2007 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 ρε συ...τσεκάρε αν ειναι γενικο το προβλημα της Vivodi στην περιοχη σου, τουλαχιστον να αποκλεισεις δικο σου προβλημα της γραμμης/εξοπλισμου σου... και βέβαια στην περιπτωση αυτη....το ενδεχόμενο να σπασεις το συμβόλαιο που τυχον εχεις και να τραβηξεις αλλο δρομο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Δεκέμβριος 27, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Παιδικος φιλος στα 500μ αποσταση(με Vivodi Full LLU κι αυτος)με το ιδιο ακριβως router,εχει αποσυνδεσεις σε φυσιολογικα πλαισια πχ 1 φορα τη μερα = κανονικη λειτουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 27, 2007 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 χμ.... ειχες απο πάντα vivodi? θέλω να πω ειχες τετοια προβληματα με αλλους providers? γιατι τοτε λογικά το θεμα βρισκεται σε σένα .... τωρα αν ειναι μονο με την vivodi κτλ... Η κανε λιγο υπομονη μπας και βρεις άκρη αλλα οχι παραπάνω απο 1 μηνα γιατι βλέπω να σε μαμάει αυτο το θέμα...Η αρχισε επιμονα τηλέφωνα μπας και ενας τεχνικος επιτέλους αξιωθει να βρει την λυση....Και και παλι δεν βγει άκρη... στειλτην... τραβα αλλουΠάντως 20μέρες ειναι πολλες ρε συ...μην φας αλλες 20 στο περιμενε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Δεκέμβριος 31, 2007 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2007 Φαληρο vivodi cable tv εδω, εχω αρκετα και μεγαλου χρονου disconnects εδω,παρατηρημενο να κανει disconnects συγκεκριμενες ώρες συνδυασμένο και με αποσυνδέσεις στο άσχετο. Τους ειπα να μειωσουν την ταχύτητα dowloload και τωρα εχω ds margin απο 7 εως 12 αλλα παλι κανει disconnects βελτιωμενα κατα 50% (πριν με το ζορι να εμπαινε 6 γεματες ωρες τη μερα) Μου ειχαν μπει ψυλλοι μπας επιανε υγρασια το καφαο απεξω γιατι κοβοταν πρωινες ωρες κλπ... Αλλα ενας θεος ξερει ποιο το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 2, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 @ngtΕπειδη παρακολουθουσα το DS Margin ενα ολοκληρο απογευμα,επαιζε 11-13 και στιγμιαια επεφτε και στο 10.Και ξαφνικα,πεφτει στο 6 με αποτελεσμα αποσυνδεση μεχρι το επομενο πρωιΠολλα συγχαρητηρια στην τεχνικη υποστηριξη της εταιρειας,με καλεσαν 2 φορες στις 17 και 18 Δεκεμβριου χωρις να λυθει το προβλημα.Απο τοτε,εχω καλεσει αλλες 15 φορες στο 13880 και εχω στειλει 3 email και η απαντηση ειναι "θα σας καλεσουμε το συντομοτερο δυνατο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 2, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Ένα πουλάκι μου είπε ότι είχαμε ευχάριστες εξελίξεις σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 2, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Μετα απο 25 μερες και πολυωρες αποσυνδεσεις κ α θ ε μερα,το προβλημα λυθηκε μεσα σε λιγοτερο απο 10 λεπτα,απο το MSN με ενα "online-ρουσφετι" Παραπονεθηκα στο MSN στο φιλο μου τον Κωστα (διακεκριμενο μελος του thelab) που γνωριζε καποιον τεχνικο/προισταμενο της Vivodi,εκεινος μπηκε στο συστημα,ειδε τα στοιχεια της γραμμης και αποφασισαμε να ριξουμε την ταχυτητα δοκιμαστικα στα 2243/452,με σταθερα διψηφιο DS Margin ακομα και τις απογευματινες ωρες που εμφανιζοταν το προβλημα.Μεχρι στιγμης,καμια αποσυνδεση thnxalot Κωστας :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 2, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Τίποτα Ζήση, αρκεί που βρέθηκε (έστω και προσωρινά) λύση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. (Διακεκριμένο μέλος εγώ? Χαχα, ωραίο ακούγεται ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 3, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από dubber Τίποτα Ζήση, αρκεί που βρέθηκε (έστω και προσωρινά) λύση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. (Διακεκριμένο μέλος εγώ? Χαχα, ωραίο ακούγεται ) χμμμ, ωστε εσυ εισαι ε; θα σε εχω στα υποψιν :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 3, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Παιδιά αν ήμουν εγώ ευχαρίστως να σας βοηθούσα όλους, δυστυχώς όμως υποχρεώθηκα σε γνωστό μιας και τον λυπήθηκε η ψυχούλα μου τον άνθρωπο άγιες μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Ιανουάριος 4, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 cptkoulis Σε σχέση με πρίν τώρα κατεβάζεις με ίδιες ταχύτητες η μικρότερες ?? Να φανταστεις το upoload mου κλειδωνει 900-950. Το download μου είναι ίδιο με το προηγουμενο το δικό σου. Αυτος ο φίλος σου ποιός είναι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 4, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Εμενα πάντως η Forthnet το διόρθωσε απο μονης της... μου εριξε την ταχύτητα μεν αλλα τωρα ειμαι στα 11.6 SN Margin. Πάλι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 4, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από perp Εμενα πάντως η Forthnet το διόρθωσε απο μονης της... μου εριξε την ταχύτητα μεν αλλα τωρα ειμαι στα 11.6 SN Margin. Πάλι καλα τωρα που συγχρονιζεις γειτονα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 4, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Και το 11άρι πάντως είναι χαμηλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 4, 2008 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Συγχρόνιζε στα 13Mbps με 11.6 και τωρα συγχρονίζει στα 15 με 6.1 SN Margin... Εντάξει και το 11αρι σχετικα χαμηλο ειναι αλλα σιγουρα δεν ειναι και το 6 που κινδυνεύεις να μεινεις στο αερα σε κάνα μουλτι...Και ολα αυτα βέβαια...απο την στιγμη που ο ΟΤΕ εδωσε τις 24αρες στο δικτυο του... 7 μηνες κολλημενoς στα 18,5 με 11SN Margin.... το ποσο τυχαιο ή οχι εξαρταται απο το στρατοπεδο του καθενος αλλα στο δικο μου μυαλο σιγουρα ΔΕΝ το θεωρώ τυχαίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 4, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 χμμ, αν και αρκετα χαμηλοτερα απο πριν δεν ειναι και ασχημα (τουλαχιστον δεν εχεις πλεον τα προβληματα που ειχες πριν)....Οσο για την χρονικη σιτμγη απο την οποια εμφανιστηκαν τα προβληματα οντως δεν πρεπει να ειναι τυχαια....χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ο ΟΤΕ το εκανε επιτηδες για να χαντακωσει τους εναλλακτικους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 4, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 updateΚατα τις 12 σημερα με καλεσε τεχνικος στο κινητο ενω ελειπα,μπηκε στην πολυκατοικια μετρησε και μαλλον αλλαξε καλωδιωση ή κατι εκανε τελος παντων.Επισης αφησε δελτιο επισκεψης με τα νουμερα που μετρησε(ιερογλυφικα ομως)Απο το router αυτη τη στιγμη εχω τα παρακατω "απιστευτα" στατιστικαUS Margin 29 DS Margin 30 DS Line Attenuation 27(41)US Line Attenuation 16(42)(σε παρενθεση οι παλιες τιμες attenuation)US και DS Margin ανεβηκαν τουλαχιστον 10 μοναδεςΗ ταχυτητα ειναι ακομα 2243/452(προφανως με τετοια stats τωρα μπορουν να με ανεβασουν και πανω απο 4Mbps που ειχα παλια)Τελος,αν βγαζω καλα τι γραφει ο τεχνικος στις παρατηρησεις "...ηθελε ματσαρισμα η ...ρεγκλετα ?....γραμμη?.....του ΟΤΕ " Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 4, 2008 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 update του update Connection Status Connected Us Rate (Kbps) 703 Ds Rate (Kbps) 10427 US Margin 20 DS Margin 12 Trained Modulation ADSL2Plus LOS Errors 0 DS Line Attenuation 27 US Line Attenuation 16 Καλυτερα κι απο παλια Ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν,αργησαμε λιγο ισως και λογω εορτων αλλα εκαναν καλη δουλεια τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 4, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Τί λε ρε παιδί? 16:33 ποστάρεις ότι έχεις καλύτερη ποιότητα και 16:58 σε ανεβάζουν? Πώπω, τί είναι αυτοί? Ούτε να διάβαζαν λάμπη δηλαδής Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 4, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 @ cptkoulis Αντε μια χαρα ρε συ.... καλορίζικος λοιπον... Αυτο που δεν κατάλαβα ειναι πως μειώθηκε το Line Attenuation με την επέμβαση του ΟΤΕτζη? Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:12] Οσο για την χρονικη σιτμγη απο την οποια εμφανιστηκαν τα προβληματα οντως δεν πρεπει να ειναι τυχαια....χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ο ΟΤΕ το εκανε επιτηδες για να χαντακωσει τους εναλλακτικους.. Yeah right!!! Τι να σου πω... και τυχαια εχουν μαμηθει και οι ταχύτητες στους αλλους ISPs?? Και ολα αυτα ειπαμε...μετα την αναβάθμιση.... Προσωπικα δεν το θεωρω πρόβλημα των υπολοιπων παροχων αλλα του ΟΤΕ... στο δικτυο μου δεν μπορει να αλλαξε κάτι.... προφανως κάτι εχει παιχτει απο καποιον 3ον.... Θέλω να πιστευω ειναι οτι σε 6μηνες δεν θα με απασχολει το θέμα αν τελικα την κάνω απο Ελλάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.