Jump to content

Συνεχεις αποσυνδεσεις με Vivodi

cptkoulis

Recommended Posts

Καταρχην να ενημερωσω οτι ειμαι στο πακετο Telefonet+ (εως 10Mbps-Full LLU) της Vivodi και το router(Tilgin 452w) συγχρονιζει στα 4291/452

Απο τις 8/12 και καθε απογευμα περιπου στις 6 πεφτει η γραμμη και δεν ξανασυγχρονιζει μεχρι καποια στιγμη την αλλη μερα το πρωι.Εχω σβησει/αναψει το router καμμια εκατοστη φορες και εχω κανει και 10 reset,αλλα το προβλημα παραμενει.Εχω δοκιμασει διαφορετικα τηλεφωνικα καλωδια(ολα καινουρια) αλλα και με πολυμπριζο-σταθεροποιητη.Με τιποτα δεν κραταει τη γραμμη πανω απο 10sec(κυριολεκτικα).Φυσικα εχω δοκιμασει χωρις καλωδια δικτυου επανω στο router και δεν ειχε αλλαξει κατι στο δωματιο,τα PC ή την συνδεσμολογια

Η εγκατασταση ειχε γινει απο τεχνικο της εταιρειας,συγχρονισε κανονικα εκεινη τη μερα(27/8) και συγχρονιζε κανονικοτατα μεχρι τις 10/12

Οι λυσεις απο την τεχνικη υποστηριξη ηταν

1.σβηστε/αναψτε το router

2.reset στο router

3.ελεγξτε για παρεμβολες απο αλλες συσκευες

4 δοκιμαστε σε αλλη τηλεφωνικη πριζα

(τιποτα απο τα παραπανω δεν βοηθησε)

5.ελεγξτε την καλωδιωση απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας(btw νεοδμητη) στην κεντρικη πριζα και ενδεχομενως αντικαταστηστε το καλωδιο με ενα μαγνητικα θωρακισμενο

Πριν αρχισω λοιπον να σκαβω τον τοιχο,υπαρχει περιπτωση να ειναι οντως εκει το προβλημα?Πως γινεται να συγχρονιζει το πρωι και μετα να μην συγχρονιζει με τιποτα?Και αν ειχε προβλημα η καλωδιωση της πολυκατοικιας πως συγχρονιζε μεχρι σημερα?

Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει PLZ :help:

ΥΓ χρειαστηκε μια ωρα να παρακολουθω το router ποτε θα συγχρονισει στιγμιαια, για να στειλω αυτο το ποστ

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Πιστευετε οτι με ενα Linksys πχ μπορει να λυθει το ζητημα?

Υποτιθεται οτι μονο το συγκεκριμενο router υποστηριζει τη Voip free τηλεφωνια της Vivodi

Ειχα ρωτησει στο support απο τις πρωτες μερες αν με αλλο router θα δω καλυτερες ταχυτητες και σταθεροτητα και μου ειπαν οτι δεν μπορω να βαλω αλλο router

Εγώ πάντως δεν έχω κάποιο ανάλογο πρόβλημα. Καλλιθέα Full LLU (πακέτο CableTV) με Tilgin Vood 452w.

Εμένα μου φαίνεται ότι κάτι παίζει με την γραμμή και λιγότερο με το router επειδή σιγά μην διαλέγει τι ώρες θα συνδέεται το router από μόνο του.

εισαι ο δευτερος που αναφερει τετοιο προβλημα...και καποιος απο εδω που μιλαγαμε σημερα το πρωι το ιδιο εχει παθει με forthnet 2play συνεπως αρχιζει να μην μου φαινεται και τοσο "τυχαιο"...Σε ποια περιοχη βρισκεσαι;

Ακριβως το ιδιο είχα!!!!

Στο προπληρωμενο προγραμμα της Vivodi στα 4Mb πριν περιπου μια βδομαδα κατα τις 6-7 , με το που γυρνουσα απο τη δουλεια, και ηθελα να κανω εργασια, το ιντερνετ κοβόταν!!!...

Τηλεφωνα, τα ιδια που ελεγε και σε εσενα, μεχρι που μου ειπαν μηπως φταιει η τοστιερα ή ο θερμοσιφωνας!!!:woot:

Ε μετα απο 4-5 μερες που γινοταν αυτο, τωρα δεν εχω προβλημα....

Υ.Σ: Και μπανιο κανω και τοστ τρωω...:D

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 22:16]

εισαι ο δευτερος που αναφερει τετοιο προβλημα...και καποιος απο εδω που μιλαγαμε σημερα το πρωι το ιδιο εχει παθει με forthnet 2play συνεπως αρχιζει να μην μου φαινεται και τοσο "τυχαιο"...Σε ποια περιοχη βρισκεσαι;

Εγω Φάληρο...

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 23:16]

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 23:20]

και αυτος στον οποιον αναφερομουν κοντα στο Φαληρο μενει..υποπτον (?)

Ποιος με φώναξε? :p

@ cptkoulis

Λοιπον φίλε Jack μια απο τα ίδια και εδω... ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...αλλα οχι στην Vivodi στην Forthnet 2play... Απο τις 10-11 Δεκέμβρίου εχουν αρχισει τα περίεργα με τρελά disconnections και να βρισκει/χάνει την γραμμή.... αλλα απο χτες το βράδυ η κατάσταση εχει γίνει ανυπόφορη....Πλέον δεν θεωρω άσχετο τα προβλήματα που αντιμέτωπιζουμε στα "ιδιόκτητα" με την κινηση του OTE να δώσει τις νέες γραμμές στην αγορά... τόσο τυχαίο να ειναι πια?

Η λυση που και εγω θα δοκιμάσω ειναι να βάλω πάνω το Crypto F330 που μου εστειλε η Forthnet μπας και διορθωθει το πρόβλημα... λογικά ομως απο αυριο...

Βρήκες καμια άκρη ρε συ ή ακόμα?

Ωχ τα καλα τα χτεσινα τα δικά μου και εσυ... σε καταλαβαινω dude... και εγω πριν πατήσω το GO για να ποστάρω εδω...ριχνω κλεφτή ματια στο router μπας και εχει αποσυνδεθει... :hehe:

ρε συ εχεις τσεκάρει μπας και η Vivodi κάνει αλλαγες στις ταχύτητες?...γιατι στην Forthnet ειναι ζήτημα ημερων πιστεώ να μας βάλει στα 1024 upload... τα ιδια αλλα σε πιο καλη φάση ειχα περάσει οταν πηγα απο τα 10Mbps στα 24...για τσέκαρε μπας και παιζει κανα τέτοιο σκηνικο....

Ισα ισα προσφερθηκα να ριξουμε το upload στα 256 για να "καθαρισει" η γραμμη

2 μερες περασαν,ακομα 452 συγχρονιζει

Στην τελικη,αν ειναι να ανεβασουν τις ταχυτητες γιατι δεν το λενε παρα μονο καθονται και ακουνε παραπονα??(γιατι αν μου πουνε οτι αυριο μεθαυριο θα εχεις διπλασιες ταχυτητες,δεν θα διαμαρτυρηθω τοσο εντοντα που δεν εχω καθολου νετ ΚΑΙ σημερα)

Τελικα λετε απλα να περιμενω?10 μερες γινεται αυτη η δουλεια και προβλεπονται μαυρα Χριστουγεννα

ΥΓ αυτο το 3G modem της Vodafone κανει τπτ??

Πάντως ΑΝ μπορεις ριξε και μια ματια στο adslgr.com για την VIVODI γιατι λογικά τώρα με τις κινήσεις του ΟΤΕ θα τους ελουσε κρύο ιδρώτας τους εναλλακτικους...ήδη κόσμος την κάνει και παλι για ΟΤΕ (μέχρι βέβαια να τιγκάρει και ο ΟΤΕ και πάει λέγοντας)...

Εγω λέω να περιμένεις καμια βδομάδα πριν κάνεις οποιαδήποτε κινηση...εξάλλου και να κάνεις κάτι τώρα...λόγω εορτών...τα ζώα μου αργα... θα καθυστερήσει το θέμα οπου και να πας...

εν τέλει με άλλο ρουτερ δοκίμασες?

Τωρα για τα 3G μοντεμ δεν ξερω... και εγω αυτα θα πρότεινα να κοιτάξεις προκειμένου να μην μεινεις απο internet... για κάνε μια βολτα απο ΠΛΑΙΣΙΟ γιατι παιζουν κάποια πακέτα αρκετα καλα και σε τιμές συμφέρουσες....

Update

20 μερες περασαν και η κατασταση παραμενει ως ειχε,για να μην πω οτι επιδεινωθηκε(πεφτει η γραμμη ακομα πιο νωρις).Στη vivodi με διαβεβαιωσαν οτι θα με ξανακαλεσει τεχνικος(για να μου πει να αναβοσβησω το router) αλλα δεν βλεπω να λυνεται το προβλημα.

Μπορει να βοηθησει η ΕΕΤΤ ή το νεο ΙΝΚΑ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.