ea6gka Δεκέμβριος 21, 2007 #21 Δεκέμβριος 21, 2007 το οτι ειναι μονοπωλιο φταινε οι αλλοι οχι ο οτε. στη ξανθη σκαβουν 3 χρονια , και σκαβουν και σκαβουν...ψευτες ασυστολοι , καθε 3 μηνες ανανεωνουν τη προβλεπομενη ημερομηνια προσφορασ υπηρεσιων κλπ. τι ξανθη ρε τι να λεμε , εδω καλα καλα τη θεσσαλονικη δε καλυπτουν.
Snips Δεκέμβριος 21, 2007 #22 Δεκέμβριος 21, 2007 Ναι αλλά ο ΟΤΕ νομίζω έχει την δύναμη και τον τρόπο να "φρενάρει" οποιαδήποτε κίνηση εταιρίας που θα την οφελήσει. Η μήπως όλα κινούνται νόμιμα στο παιχνίδι; Με "πιάνεις" πιστεύω! Βέβαια, μπορεί και οι ίδιοι εναλλακτικοί να είναι στο κόλπο, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα ως προς εμάς τους καταναλωτές.
ea6gka Δεκέμβριος 21, 2007 #23 Δεκέμβριος 21, 2007 πες μου λοιπον γιατι εδω και εναμιση χρονο που ισχυει η συνεγκατασταση και εχουν και τις επιχορηγησεις οι εναλακτικοι γιατι δεν εχουν καν ξεκινησει να σκαβουν στην επαρχια. και σου λενε οτι , κανε υπομονη σε 3 μηνες ερχομαστε. και ερχονται ακομα
Snips Δεκέμβριος 21, 2007 #24 Δεκέμβριος 21, 2007 Ξέρω γω. Μήπως για τον ίδιο λόγο που πολλές αιτήσεις των ενναλακτικών "κολλάνε" στα χέρια του ΟΤΕ;
perp Δεκέμβριος 21, 2007 #25 Δεκέμβριος 21, 2007 Εντάξει ρε George κατ'εμε η επαρχία τραβάει ολο το ζόρι... οι Αθηναίοι ουτε κάν επρεπε να μιλάμε για αυτα τα θέματα... αλλα όμως μην ξεχνάς τι φράγκα/υποδομες/προσωπικο παιζουν στον ΟΤΕ... μην κάνουμε λάθος συγκρίσεις... ειναι σαν μου συγκρίνεις τώρα την Ολυμπιακή και τα συνδικάτα της με την κάθε ιδιωτική αεροπορικη εταιρεία... αλλα μέτρα, αλλα σταθμα... ο ΟΤΕ θα ειναι πάντα ΟΤΕ.... Και οπως ειπα και στο αλλο thread... εγω δεν μπορω να πιστέψω οτι ΤΥΧΑΙΑ 2 μέρες τώρα εχω ΤΑ προβληματα με την Forthnet ενω απο το Μαιο μέχρι προχτες ολα ήταν αψογα (πέρα απο το ping)... αυτο για τον ανταγωνισμο που λέμε.... κακα τα ψέμματα αν συνέχισει ετσι...εννοειται αναγκάζομαι να φυγω... αλλα πες μου εσυ τι αλλαξε και 2 μέρες τωρα εχουν ερθει τα πάνω κάτω... και οχι μόνο σε εμένα αλλα σε ολους που ειναι σε εναλλακτικους...
Ar@besqu.e Δεκέμβριος 21, 2007 #26 Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka το οτι ειναι μονοπωλιο φταινε οι αλλοι οχι ο οτε. στη ξανθη σκαβουν 3 χρονια , και σκαβουν και σκαβουν...ψευτες ασυστολοι , καθε 3 μηνες ανανεωνουν τη προβλεπομενη ημερομηνια προσφορασ υπηρεσιων κλπ. τι ξανθη ρε τι να λεμε , εδω καλα καλα τη θεσσαλονικη δε καλυπτουν. και στη πάτρα τα ίδια....εγώ έκανα την αναβαθμισούλα όμως και οι εναλλικτικοί ακόμα σκάβουν
ea6gka Δεκέμβριος 21, 2007 #27 Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Snips Ξέρω γω. Μήπως για τον ίδιο λόγο που πολλές αιτήσεις των ενναλακτικών "κολλάνε" στα χέρια του ΟΤΕ; οκ ας παρουμε αυτο το σεναριο. οταν ομως στελνεις την αιτηση σου στην 4νετ πχ (τυχαιο παραδειγμα) και σου λενε μετα απο 2 βδομαδες ξαναστειλτην γιατι τη χασαμε ποιος φταιει? οταν σου λενε φταιει ο οτε και παιρνεις τον οτε και σου λενε εμεις εχουμε τελειωσει εδω και ενα μηνα τη συνδεσομολογια ποιος φταιει? οταν σου λενε παρε ηλεκτρολογο να σε συνδεσει στη πολυκατοικια σου , εβω ο οτετζης στο κανει τσαμπε ποιος φταιει παλι ο οτε? οταν σου λενε η περιοχη καλυπτεται και μετα ανακαλυπτεις οτι πρωτα μαζευουν κοσμο και μετα στηνουν υποδομη ποιος φταιει? αυτα τα τυχαια παραδειγματα τα εχω δει χρονια τωρα σε φορα , και μη μου πειτε οτι ειναι μικρο στατιστικο δειγμα γιατι εκει μεσα λενε το προβλημα τους γιατι ξερουν που να το πουνε. παιρνουν πρεφα τα προβληματα τους , πως ειμαστε εδω εμεις που παιρνεουμε πρεφα το used hardware , ετσι εδω δωσανε στη Κω , 24 mbps...πειτε μου με βαση οτι ξερετε σε ποσες δεκαετιες θα επαιρνε η κω 24ρα.
perp Δεκέμβριος 21, 2007 #28 Δεκέμβριος 21, 2007 Αυτο που βλεπω στον οριζοντα να γινεται συντομα ειναι συγχωνεύσεις και εξαγορές... τωρα ειναι 10 εταιρειες απέναντι στον ΟΤΕ.... δεν κυλάει έτσι με την καμια....Είδαμε εξάλλου... εβγαλε μια απόφαση η ΕΕΕΤ και την επόμενη κιόλας μέρα ο ΟΤΕ "καταφέρε" και εδωσε 24αρες γραμμές παντου... δεν μπορω να πιστεψω οτι οι αλλοι δεν ηθελαν να το κάνουν αυθημερον ή γουσταρουν να μας βλέπουν να εχουμε προβληματα... πολυ απλα δεν μπορουν λογω size... Εγω το μάθημα στον ΟΤΕ το έδωσα και αν διορθωθει η κατάσταση θέλω να παραμεινω στην Forthnet και για λογους κόστους που μου ερχεται παραπάνω απο τα μισα και βάλε... αλλα δεν γουστάρω να με αναγκάζει ο αλλος....γιατι τωρα ο ΟΤΕ αυτο κάνει.... χτυπηματα κάτω απο την μέση ειναι αυτα... γιατι στην τελική το πάγιο πάγιο...αυτο δεν αλλαξε, ουτε καμια εκπτωσει στα αστικα/υπεραστικα ειδα... γιατι ξέρουν οτι δεν χρειάζεται... με την ταλαιπωρια που εχει υποστει ο κοσμος και με το δικιο τους...τωρα δεν τους πειράζει να πληρώνουν και παλι κερατιατικα παγια και χρεώσεις στον ΟΤΕ..EDIT (πάλι disconnect )Ρε συ ea6gka...ετσι ειναι τα πράγματα οπως τα λες...εχουν γινει πολλα στραβα παντου και στους εναλλακτικους και στον ΟΤΕ....απλα τουλαχιστον εγω υποστηριζω οτι τα αντανακλαστικά του ΟΤΕ εκ φυσεως ειναι πιο γρηγορα απο τους υπόλοιπους... δεν ειναι γκαγκά οι αλλοι...απλα δεν μπορουν....
ea6gka Δεκέμβριος 21, 2007 #29 Δεκέμβριος 21, 2007 και για να τελειωσω , δεν λεω πως ο οτε δεν ειναι πλεονεκτημα εναντι αλλως λογω μεγεθους κλπ ή οτι δεν εχει προβληματα. δεν δεχομαι ομως οτι για τα προβληματα των αλλων φταιει ο οτε , στο βαθμο που του καταλογιζετε. και αυτη η τακτικη ειναι πραγματικο χτυπημα κατω απο τη μεση
perp Δεκέμβριος 21, 2007 #30 Δεκέμβριος 21, 2007 Καλα δεν νομιζω οτι κανεις μπορει να βρει τον ακριβη βαθμο φταιξιματος ΟΤΕ VS εναλλακτικοι... υπαρχουν και πολλα που δεν ξέρουμε... οπως σε ολα η αληθεια ειναι καπου στην μέση... οπως εγω οταν εφυγα δεν ειπα οτι δεν θα ξαναγυρισω στον ΟΤΕ και γενικα του εβγαζα το καπέλο για την τηλ. εξυπηρέτηση....ε δεν μπορουμε να βγαζουμε και τους αλλους άχρηστους επειδη τωρα ο ΟΤΕ εδωσε 24αρες.... ολοι εχουνε υπερ κατά...το θέμα ειναι τι ειναι καλυτερο για μας, για τις αναγκες και την περιοχη μας...Προσωπικά εχω ενοχληθει γιατι (μπορει να ειναι τυχαιο βέβαια) απο την στιγμή που εκανε αυτην την κινηση ο ΟΤΕ... μαμησε τις γραμμές του κοσμου στους εναλλακτικους... αλλα μπορει να ειναι και τυχαιο.... και δεν ειμαι ο μόνος... εχει τιγκάρει λεμε το adslgr.com στα προβλήματα... τοσο τυχαιο πια?EDIT:Στην τελική 6 μηνες τώρα ενοχλησα με την γραμμή μου κανέναν που ηταν στον ΟΤΕ???... τωρα ρε ΟΤΕ γιατι μας μαμάς? να το πω αλλιως? 2 μερες εχω προβλήματα και ηδη σκέφτομαι να φυγω.... αν δεν τα ειχα, δεν θα το σκεφτομουν καν....
Snips Δεκέμβριος 21, 2007 #31 Δεκέμβριος 21, 2007 Τι λες τώρα βρε Γιώργο; Φταίμε που κατηγορούμε τον ΟΤΕ; Οκ όλα δεκτά. Θεώρησε μάλιστα ότι δεν υπάρχουν καν άλλοι πάροχοι. Βάλε εσύ όμως internet στο σπίτι σου χωρίς να πληρώνεις σταθερό. Για πες; μπορείς; Γιατί δεν σου δίνει ο ΟΤΕ αυτήν την επιλογή; (Ακόμα και η καυμένη η MS που την κατηγορούν όλοι για αθέμιτο ανταγωνισμό, αυτό το extra (IE) που σου βάζει στο πακέτο (WINDOWS) που σου πουλάει στο παρεχει δωρεάν. Τι θα κάνεις εσύ ο αγοραστής μετά, είναι δικό του πρόβλημα.) PS. Νάνι τώρα γιατί το παρακάναμε πάλι....:bye:
perp Δεκέμβριος 21, 2007 #33 Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 04:23] μια χαρα τα pings :whistling :whistling :whistling :D παιξε με, φτιάξε με
perp Δεκέμβριος 21, 2007 #35 Δεκέμβριος 21, 2007 δώσε δώσε ρε.... τουμπανο λέμε... Για να δουμε αν θα την γλυτώσει η Forthnet αυτην την φορά απο μένα.... που να πω τον πονο μου και ποιος να με καταλαβει .... αυτο που δεν μπορω να καταλαβω τι παιχτηκε στην πράξη ρε γμτ...
DarkSaga Δεκέμβριος 21, 2007 #37 Δεκέμβριος 21, 2007 πανηγυρίζεται για κάτι πλασματικό.... θα πέσει και η ταχύτητα θα ανέβουν και τα Pings κάτσε να πουληθεί το "πακέτο"... το μόνο θετικό είναι η αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
Borg Δεκέμβριος 21, 2007 #38 Δεκέμβριος 21, 2007 Πηγαίνετε στο site της MS και κατεβαστέ τίποτα με download accelerator της προτίμησης σας , και βαλτέ παράλληλα να κανείς split link με τουλάχιστον 5 λινκ και χώστε screenshot ( like gbak ) ....(DAP Plus λεμεε )
perp Δεκέμβριος 21, 2007 #40 Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 10:54] πανηγυρίζεται για κάτι πλασματικό.... θα πέσει και η ταχύτητα θα ανέβουν και τα Pings κάτσε να πουληθεί το "πακέτο"... το μόνο θετικό είναι η αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Δυστυχώς αυτο ισχυει....τον Ιουνιο οταν πρωτοπήγα στα 24 στην Forthnet το router κλειδωνε στα 19Mbps και 6 μηνες αργότερα εχω πεσει στα 16Mbps... σιγα σιγα γεμίζουν.... Βέβαια ακόμα κρατάμε ταχύτητες εδώ αλλα το θέμα τωρα δεν ειναι το downloading αλλα κυρίως τα disconnections που ταλαιπωρουν πολλους τελευταία... ειδικά απο την στιγμή που ο ΟΤΕ εκανε τις αλλαγές... γιατι στην ουσία χάνεις το always-on της DSL σύνδεσης.... Απλα λογικά στον ΟΤΕ ειτε θα αργήσει περισσότερο να γινει αυτο πράξη ειτε θα μπορεσει να αναβαθμισει τα δικτυα πιο ευκολα... το οποίο βέβαια το χρυσοπληρώνεις.... Προσωπικά αναμένω να δω πως θα ειναι οι γραμμές των παιδιών μετα απο 1-2 μηνες γιατι αν ειναι να ξαναγυρισω στον ΟΤΕ και να πληρωνω τα διπλασια λεφτα...τοτε ειναι που θα ΑΠΑΙΤΩ τις καλυτερες υπηρεσίες ever....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.