HotPeanut Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Έχω win xp pro ελληνικά, ανοίγω σήμερα το pc και συνδέομαι κανονικά στο Internet. To Kaspersky αρχίζει να κάνει scan critical areas και βρίσκει τον explorer.exe σαν Worm. Χωρίς να το ψάξω εγώ (ο βλάκας) το θέμα, πατάω neutralize all. Ε αυτό ήταν...από εκεί και πέρα κάνει μια επανεκκίνηση και αφού έκανα log in με το κωδικό μου δεν εμφανίζεται τίποτα παρά μόνο το wallpaper που έχω στην επιφάνεια εργασίας. Ο Task Manager ανοίγει, αλλά δεν βλέπω πουθενα τον explorer.:cry: Kαμιά ιδέα? Edit: Να προσθέσω ότι πατάω από τον task manager -> Run -> explorer.exe και μου λέει ότι δεν υπάρχει αυτό το αρχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Κάτι θα το πείραξε, rename ίσως και delete. Try this: Task Manager -> Run -> CMD -> sfc /scannow Θα χρειαστείς το CD των Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 δοκιμασε να κανεις επιδιορθωση απο το recovery console γραφοντας chkdsk /p που σκαναρει και διορθωνει corrupted και missing files και αν δεν φτιαξει ετσι μαλλον δεν σου μενει τιποτα αλλο εκτος απο φορματ.. Μα καλα, δνε μπορουσες κι'εσυ να κοιταξεις τι σου γραφει η βλακεια; (τετοια ωρα τετοια λογια)... Βασικα αν δεν εχεις τιποτα εξαιρετικα χρησιμο στο συγκεκριμενο partition κανε φορματ κατευθειαν για να τελειωνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από jpavlyTask Manager -> Run -> CMD -> sfc /scannow ωραιο αυτο, δεν το ηξερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 23:04] Κάτι θα το πείραξε, rename ίσως και delete. Try this: Task Manager -> Run -> CMD -> sfc /scannow Θα χρειαστείς το CD των Windows Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Πάντως ούτε με safe mode καταφέρνω να μπω. Μάλλον το έχει σβήσει. Θα δείξει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 23:32] ωραιο αυτο, δεν το ηξερα... Βασικά αυτό checkάρει τα αρχεία του συστήματος και αν κάτι δεν συμφωνεί με τα αρχικά το αντικαθιστά από το CD. Το chkdsk, γνωστό κάποτε και ως Scandisk, τσεκάρει invalid filesystem entries και corrupted σημεία. Α, και άλλο ένα tip, όταν θέμε να προσθέσουμε κάτι στο post μας, υπάρχει και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 20, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Τελικά έκανε check όλα τα αρχεία από το cd και μετά τίποτα. Τα ίδια Με κόβω για την έσχατη λύση....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 20, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Δηλαδή αν πας από command στο C:\Windows\ και δώσεις DIR *.exe δεν έχει το explorer καν μέσα; Κάτι παρόμοιο ίσως; Ίσως σου το μπλοκάρει κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Δηλαδή αν πας από command στο C:\Windows\ και δώσεις DIR *.exe δεν έχει το explorer καν μέσα; Κάτι παρόμοιο ίσως; Ίσως σου το μπλοκάρει κάτι απο τη δικη μου εμπειρια με το kasperksy αν θυμαμαι καλα με την επιλογη neutralize (=εξοντωνω(?)) διαγραφει τελειως το εκαστοτε αρχειο οποτε μαλλον δεν θα υπαρχει τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 21, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 δοκιμασε να bootareis σε recovery console...και εκει.. γραψε το παρακατω.(μπορει να δουλεψει)Expand d:\i386\explorer.ex_ c:\windows\explorer.exeΟπου d βεβαια ειναι το γραμμα που αντιστοιχει στο dvd/cd που εχεις τα XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 21, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 @jpavlyΌχι, δεν υπάρχει ο explorer.exe@NTGΔεν δουλεύει ούτε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 21, 2007 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 OK then... μέσα από τον Task Manager, δώσε nusrmgr.cpl και από εκεί δημιούργησε ένα νέο χρήστη και δοκίμασε να μπουτάρεις με αυτόν. Μη κάνεις format, το'χουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 21, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 20:49] OK then... μέσα από τον Task Manager, δώσε nusrmgr.cpl και από εκεί δημιούργησε ένα νέο χρήστη και δοκίμασε να μπουτάρεις με αυτόν. Μη κάνεις format, το'χουμε Δυστηχώς, ο δίσκος φορμάρεται ήδη. Κατάφερα να πάρω κάτι σημαντικά αρχεία με usb flashaki μέσα από τον Task Manager. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Δεκέμβριος 21, 2007 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Τελικα δεν ηταν μαμουνι...απλα λαθος συναγερμος του Κασπερσκυ...πολλοι την πατησαν..κι εγω στο φορητο μου...με repair εφτιαξε...αυτο που χρειαζοτανε ηταν απλα update...που να το ξερει κανεις βεβαια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 22, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από nick2crete [Σήμερα, στις 00:09] Τελικα δεν ηταν μαμουνι...απλα λαθος συναγερμος του Κασπερσκυ...πολλοι την πατησαν..κι εγω στο φορητο μου...με repair εφτιαξε...αυτο που χρειαζοτανε ηταν απλα update...που να το ξερει κανεις βεβαια.. Αλήθεια? Update το Kaspersky ήθελε? Έλεος. Και εγώ παραξενεύτικα πως κόλλησα σκουλίκι χωρίς να έχω μπει σε τίποτα πονηρά sites Repair έκανες από Recovery Console? Τεσπα, έφαγε το format του μέσα σε ~6μήνες λειτουργίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Δεκέμβριος 22, 2007 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=55669&st=20&p=503423entry503423 Ναι οι ανατζουμπαλοι οι Ρωσοι...παρ'ολα αυτα το θεωρω το καλυτερο..Repair απο το win cd (sp2 included) ..μετα την recovery console που πας για φορματ εχει επιλογη repair στην υπαρχουσα εγκατασταση..δεν αλλαζει τιποτα στα προγραμματα σου...αλλα μαλλον θελουν παλι ενεργοποιηση και ολα τα win updates ξανα...20' κανει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 22, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Πω ρε τι πάθαμε....είχα την έκδοση 6 του kaspersky και τώρα έβαλα την 7. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί στο μέλλον κάτι τέτοιο γιατί θα φάει 'Χ' μετά ο Ρώσος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 22, 2007 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 Πω ρε τι πάθαμε....είχα την έκδοση 6 του kaspersky και τώρα έβαλα την 7. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί στο μέλλον κάτι τέτοιο γιατί θα φάει 'Χ' μετά ο Ρώσος. Από μένα το έφαγε το X τις προάλλες που έκανε ότι ήθελε στο δίκτυο μου Πολλά bugs μας τα μάζεψε, είναι και πανάκριβος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.