Jump to content

Δειξτε μας τον...Hero σας!

jimakos21

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spacecowboy

γουστα ειναι αυτα επιδη εχο παιξει κ τα 2 θεωρω το l2 πολυ καλιτερο (θελει ομος πολυ περισοτερο "καψιμο")αν εχεις (ποοοοολυ) ελευθερο χρονο παιξε l2 αλλιως κ το gw μια χαρα ειναι :)

Νομιζω οτι δεν το εχεις παιξει ''καλα'' το guild wars..H πρφφανος δεν το εχεις παιξει και καθολου. Το Guild Wars δεν ειναι LVL UP! Ειναι απειρα quests απειρα missions κια φοβερες ιστοριες στο ενδυαμεσο που αφορουν ουσιαστικα μονο εσενα και κανενα αλλο! αλλο παικτη που να παιζει τον βλεπεις μονο στο town και στα guild halls και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ταυτοχρονα δεν μπορει να σε βαρεσει! ειναι 2 ΤΕΛΕΙΩς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ παιχνιδια βασισμενα στο rgp.

Mη λετε οτι νανε!!

Αν θες pvp ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ PVP HERO που ειναι αμεσως 20 και ειναι ετιμος για pvp! (αν και μπορεις να παρεις και τον role-char )

Αν δεν εχετε παιξει τα παιχνιδια μην μπερδευετε τα πραγματα... Παραπανω καψιμο και Μ@λ@κ!εw.

Τo lvl up δεν σημαινει οτι πρεπει να καιγεσε πιο πολυ. 1 quest του Gwen θελει περιπου 2-3 μηνες απολυτου λιωσιματος για να το βγαλεις. καθως σου φανερονη αλλα 10 quests!!!! εχει στο ενδιαμεσο τελικους-elite skills - ιστοριες και αλλα που θελουν απιστευτο χρονο! αυτο ολο ΑΠΟ 1 QUEST.!!!!

To καθε παιχνιδι θελη το ψαξιμο του και το λιωσιμο του!! μην ακουω οτι νανε ομως...

Το Guild wars εχει σε καθε mission του proph αρχηγο! εχει παντου αρχηγους και αποστολες.! αποστολες που καθοδηγησε..... Τι σημαινει οτι δεν θελουν χρονο? η οτι το φαρμ θελει πιο πολυ λιωσιμο? στο Gw δεν κανεις ΠΟΤΕ ΦΑΡΜ εκτος αν πας DEEP.

Τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα αυτο, το θεμα ειναι να μην λεμε οτι νανε...

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 14:08]

Νομιζω οτι δεν το εχεις παιξει ''καλα'' το guild wars..H πρφφανος δεν το εχεις παιξει και καθολου. Το Guild Wars δεν ειναι LVL UP! Ειναι απειρα quests απειρα missions κια φοβερες ιστοριες στο ενδυαμεσο που αφορουν ουσιαστικα μονο εσενα και κανενα αλλο! αλλο παικτη που να παιζει τον βλεπεις μονο στο town και στα guild halls και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ταυτοχρονα δεν μπορει να σε βαρεσει! ειναι 2 ΤΕΛΕΙΩς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ παιχνιδια βασισμενα στο rgp.

Mη λετε οτι νανε!!

Αν θες pvp ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ PVP HERO που ειναι αμεσως 20 και ειναι ετιμος για pvp! (αν και μπορεις να παρεις και τον role-char )

Αν δεν εχετε παιξει τα παιχνιδια μην μπερδευετε τα πραγματα... Παραπανω καψιμο και Μ@λ@κ!εw.

Τo lvl up δεν σημαινει οτι πρεπει να καιγεσε πιο πολυ. 1 quest του Gwen θελει περιπου 2-3 μηνες απολυτου λιωσιματος για να το βγαλεις. καθως σου φανερονη αλλα 10 quests!!!! εχει στο ενδιαμεσο τελικους-elite skills - ιστοριες και αλλα που θελουν απιστευτο χρονο! αυτο ολο ΑΠΟ 1 QUEST.!!!!

To καθε παιχνιδι θελη το ψαξιμο του και το λιωσιμο του!! μην ακουω οτι νανε ομως...

Το Guild wars εχει σε καθε mission του proph αρχηγο! εχει παντου αρχηγους και αποστολες.! αποστολες που καθοδηγησε..... Τι σημαινει οτι δεν θελουν χρονο? η οτι το φαρμ θελει πιο πολυ λιωσιμο? στο Gw δεν κανεις ΠΟΤΕ ΦΑΡΜ εκτος αν πας DEEP.

Τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα αυτο, το θεμα ειναι να μην λεμε οτι νανε...

ρε σι η αληθεια ειναι οτι δεν το επεξα πολυ...αλλα δεν με τραβηξε να το παιξω κιολας...γουστα ειναι αυτα το ειπα κ πιο πανω αλλα το "προσπερασες"... ολα αυτα που λες btw εγω δεν τα ειδα...αλλα με "μπριζωσες"τωρα κ λεω να του δοσω μια ευκαιρια ακομα!με θελετε στο guild σας? xD

PS. καλα χριστουγεννα και καλες γιορτες να εχουμε! χD

ρε σι η αληθεια ειναι οτι δεν το επεξα πολυ...αλλα δεν με τραβηξε να το παιξω κιολας...γουστα ειναι αυτα το ειπα κ πιο πανω αλλα το "προσπερασες"... ολα αυτα που λες btw εγω δεν τα ειδα...αλλα με "μπριζωσες"τωρα κ λεω να του δοσω μια ευκαιρια ακομα!με θελετε στο guild σας? xD

PS. καλα χριστουγεννα και καλες γιορτες να εχουμε! χD

Απλα αν δεν ειδες αυτα που ειπα προφανος σχεδον δεν το επεξες ουτε 1 ωρα :p .

Αν το αρχισεις εδω ειμαστε :T: :T:

Υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο gaming για Guild wars. To oτιδιποτε μας το λες εκει ;)

Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 15:59]

Απλα αν δεν ειδες αυτα που ειπα προφανος σχεδον δεν το επεξες ουτε 1 ωρα :p .

Αν το αρχισεις εδω ειμαστε :T: :T:

Υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο gaming για Guild wars. To oτιδιποτε μας το λες εκει ;)

οχι ρε σι ειμαι 17lvl νομιζω περασα κ απο τη θαλλασσα απεναντι(δεν ξερω αν εβγαλες νοιμα :p) απλα δεν ειχα κ κανενα να μου εξηγησει καποια πραγματα προφανος κ ισως δεν ειδα το βαθος του. Αν ειναι οπως τα λες ομως ψηνομαι να ξεκινησω χαλαρα...γιατι το λ2 το εχω βαρεθει.. ειμαι nobless και δεν εχο πολλα πραγματα να κανω πλεον.. xD

οχι ρε σι ειμαι 17lvl νομιζω περασα κ απο τη θαλλασσα απεναντι(δεν ξερω αν εβγαλες νοιμα :p) απλα δεν ειχα κ κανενα να μου εξηγησει καποια πραγματα προφανος κ ισως δεν ειδα το βαθος του. Αν ειναι οπως τα λες ομως ψηνομαι να ξεκινησω χαλαρα...γιατι το λ2 το εχω βαρεθει.. ειμαι nobless και δεν εχο πολλα πραγματα να κανω πλεον.. xD

Καταλάβαμε, έχεις το Nightfall και μόλις πέρασες απο Istan Tyria. Έχεις δρόμο... :p Κι εγώ απο αυτό ξεκίνησα (πλέων τα έχω όλα και τα έχω τερματίσει με τον βασικό μου χαρακτήρα όλα εκτός απο... αυτό που ξεκίνησα)! :p Αν έχεις χρόνο δώστου να καταλάβει, θα σε τραβήξει. Μόλις πας lvl 20, αρχίσεις να έχεις τα elite skills, να πειραματίζεσαι με τα builds και να προσπαθείς να μαζέψεις χρήμα για τα elite armor δεν έχει γυρισμό. Εγώ casual παίζω (αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα guildwars και όχι κάτι άλλο, επειδή δεν έχει συνδρομή) απλώς παίζω 2+ χρόνια τώρα και το έχω μάθει. :)

3 μόνο πράγματα μου τη σπάνε στο guildwars: Οτι δεν έχει jump και πέφτεις συνέχεια πάνω σε αόρατους τοίχους, οτι οι χαρακτήρες όταν περπατάνε είναι σαν να σερφάρουν (δοκίμασε να κάνεις sprint με warrior πηγαίνοντας διαγώνια και θα με θυμηθείς) και τέλος, το χάλια animation των skills. Για τα γούστα μου. Νομίζω μετά απο εκείνο το aoe στο WoW (mage, ξεκλειδώνεται απο τα fire talents προς το τέλος, δεν-θυμάμαι-πως-το-λένε) και γεμίζει όλη η οθόνη φωτιά, δεν έχω συνέλθει! :p

Παιδια εκτος αυτου το καλυτερο ειναι να ξεκινας με proph. Ειναι η βαση.

Τωρα απο κει και περα το ποτε γινεται ενδιαφερον το παιχνιδι για τον καθενα ειναι αλλο θεμα.

Συνεχιστε να ποσταρετε φοτογραφιες και υλικο τον ηροων σας οι υπολιποι.

Αρχική απάντηση από jimakos21

Παιδια εκτος αυτου το καλυτερο ειναι να ξεκινας με proph. Ειναι η βαση.

Τωρα απο κει και περα το ποτε γινεται ενδιαφερον το παιχνιδι για τον καθενα ειναι αλλο θεμα.

Συνεχιστε να ποσταρετε φοτογραφιες και υλικο τον ηροων σας οι υπολιποι.

Λάθος. ’λλος μπορεί να σου πεί, καλύτερα με Nightfall λόγω heroes. Γούστα είναι αυτά. Είναι ασύνδετες οι ιστορίες έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν παίζει ρόλο η βάση. :)

Έχουμε βγει εντελώς OT, η συνέχεια της συζήτησης στο Guildwars thread. :)

με μια γρηγορη ματια

ο main hero τον είχε το παιδί που μου έδωσε το acc (3lvl τότε) και είπα να τον κρατήσω Gr Warrior

d4kazkuquzzd5i3smwyd_thumb.jpg

ο necro που κάνει την ζωή τον enemy δύσκολη:p

pooed4rn02h2la3x83s0_thumb.jpg

ο Warrior (το λεγόμενο και τούμπανο)

cr3yyb1m56l8817zbdib_thumb.jpg

ο πολυαγαπημένος Ritualist

3joilhbn96p61eq8mfpi_thumb.jpg

δυο πράγματα κάνει καλά...σκοτώνει και τρέχει:tomato: :tomato: :tomato:

g1zhcl0l61kycnk2e80b_thumb.jpg

ο πρώτος δικόσμου χαρακτήρας

fc9wgdx0jyv5h00gl41l_thumb.jpg

δεν είναι τυχαίο που την αποκαλούν αποθήκη:blink:

8kb3kxhf7m2saqqmajh3_thumb.jpg

έβαλα και το storage έτσι να φαίνεται:o

Υ.Γ.:οι περισσότεροι char έχουν από δυο armors(και μπόλικα weapons)

Eleozz πολυ ωραιος μαν. Φαινεσε πολυ ψαγμενος :) :) Μπραβο.

Φανταζομαι και πολυ καψιμο.!!:T: :T: :T:

και συ geogeoland!!! :happy: Λιγο-πολυ μια μικρη παρεα Guild warταδων :p

Τα υπολιπα εμεις τα συνεχιζουμε στο αντιστοιχο Gw thread. The rest mmo rpg players, keep posting your heros.. Continue..

Αρχική απάντηση από geogeoland

Ωραίος Ωραίος! :) Καλύτερα χωρίς να φαίνεται το κράνος btw. :)

Πολλούς guildwarάδες βλέπω! Να μαζευτούμε να κάνουμε κανένα community ρε παιδιά! :)

Aυτο σαν ιδεα ειναι καλο.. Ενα alliance του LAB .. !!!! :D :D

Geο δεν σε ειδα καθολου σημερα Gw? Αλλα μη βγουμε OT τελειως. Πμ αμα θες.

Αρχική απάντηση από darkCount

Μια γρήγορη από το main GW character μου. Έχει τελιώσει Prophecies,Factions, Nightfall και πρόσφατα πήγαμε Eye of the North.

Μόλις έρθει το pc μου θα συνεχίσω....

gw001ah9.th.jpg

Ωραιος! :T: :T: :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.