jimakos21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Εμπνευσμενο απο το δειξτε το γραφειο σας, και αλλα ''ιδιομορφα'' και πολυ ενδιαφεροντα ποστς του αγαπημενου μας λαμπ , το ζητουμενο ειναι απλο δειξτε τον ή τους heros σας αν παιζεται καποιο mmo rpg . WoW , Guild Wars, Lineage 2 , και οτι αλλο rpg παιζετε και αφιερωνετε ωρες σε αυτο Επισης θα ηταν πολυ ενδιαφερον να γραψετε απο κατω και.. πληροφοριουλες για τον hero αυτον. Δλδ οτι θεωρειτε ενδιαφερον για να ανταλλασονται γνωμες και πληροφοριες οπως lvl ντυσιμο κλπ. Aυτος ειναι ο hero μου απο το Guild wars. Τον εχω αρχισει εδω και 2 μηνες περιπου. Το ντυσιμο ειναι μια απλη max armor , και weapon το kerrsh's staff. Κατω το build των skills ειναι ολιγον φτωχο γτ ειναι νωρις ακομα . Fireball-Searing Heat-Immolate-Meteor Shower-Glyph Of Sacrifice- Aura of Restoration-Fire Attument - Rebirth Και περιμενω ενα elite το sf. Εδω μια πιο, σαφη φοτογραφια.. Για ποσταρετε και σις. Εχει πολυ ενδιαφερον πιστευω, για ανταλαγη αποψεων ακομα και αν δεν συμμετεχουμε στο ιδιο παιχνιδι καθως παιζουμε ολοι στην familia του mmo rpg Eλα παμε... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 O παππους Σφαγεας, ετων 2,5 Tωρα για ολα τα αλλα εδω πλεον http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kazzak&n=Sfageas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Samael O παππους Σφαγεας, ετων 2,5 Tωρα για ολα τα αλλα εδω πλεον http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kazzak&n=Sfageas no comments .... cocooo τα βλεπεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Δεκέμβριος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Oριστε και γω,Abyss Walker(Κλεφτρονι,δολοφονος και λοιπες παρανομες πραξεις),πριν λιγες μερες 40αρησε Theca Leather Set φοραει,Dagger Dark Screamer,για τα υπολοιπα μαζευω χρηματα ειμαι ακομα με top D grade και χρωσταω 2m σε εναν φιλο (Help adena plz????).Τωρα παιζω οποτε να μπορω,παλια καιγομουν αρκετα.Ξαναγυρισα στον πρωτο server που ειχα μαθει (Noobwars) επαιζα σε αλλους αλλα σβησε σβησε accounts τα παρατησα,ενω σε αυτον εχο το πρωτο μου account,2.5+ χρονια(δεν ειναι ο πρωτος char αυτος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 20, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Hellgate τερμα τα mmorg για εμενα ...το βαρεθηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Δεκέμβριος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Πριν κανα δυο μερες αρχισα το Zu Online. Δεν ξερω τι λεει ακομα συνολικα (σε ΒΕΤΑ ειναι), αλλα εχει προοπτικες...ειδικα αν σε καποιον αρεσουν τα asian themed (οπως καλη ωρα εγω που εχω κολλημα με τα κινεζικα). Ο χαρακτηρας μου ειναι η rogue/assassin/trapper της υποθεσης. Skills, spells, equipment etc εχουν ακομα μελλον μιας και μολις αρχισα... So there you have it: My Zu Online lvl 17 Moonmaiden of the Wu faction. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Ωραίο θεματάκι Για πάμε: Πρώτο mmo, The Core Lineage 2 C3.. SwordSinger 70lvl Δεύτερη απόπειρα, L2 Oblivion, ωραίος server, τι κρίμα που πάει κι αυτός Guild Wars, φρέσκο μεν, αλλά η μικρή 12άρα Warrior/Necro μετράει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Δεκέμβριος 21, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 jpavly βλεπω κανεις quest.. Που εισαι? Εννοω κανεις το proph Gwen factions? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 21, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Δεν ξέρω που είμαι και τι κάνω, έχω να παίξω από τότε που έβαλα το Hellgate To GW είναι σταθερή αξία, πρέπει να κανονίσουμε και κανένα μάζωμα στο σχετικό thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Δεκέμβριος 21, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Δεν ξέρω που είμαι και τι κάνω, έχω να παίξω από τότε που έβαλα το Hellgate To GW είναι σταθερή αξία, πρέπει να κανονίσουμε και κανένα μάζωμα στο σχετικό thread Σαφως. Να σου πω, εγω ειχα σταματηση στα lvl σου οταν προτοαρχισα 1 μηνα μετα. Εκοψα λιγακι. Αλλα οταν ξαναρχισα μετα απο κανα μηνα παλι, δεν ειχα σταματημο.. Στην αρχη ισως να...''κουραση'' λιγο. αλλα μετα, απλα γινεται απιστευτο. Οντως σταθερη αξια. Ναι θα φτιαξουμε κατι. Ολοι οι ελληνες που παιζουν απο το lab ας μαζευτουμε και ας κανονισουμε καμια συνενοση με τα greek alliences.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Δεκέμβριος 21, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 να και ο δικος μου Tabula Rasa Spy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacecowboy Δεκέμβριος 24, 2007 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 my baby xD στο noobwars και εγω η πρωτη στο δευτερο sub archer (he) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacecowboy Δεκέμβριος 24, 2007 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 και το main Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Δεκέμβριος 25, 2007 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 http://img338.imageshack.us/my.php?image=gw003kt0.jpg Βασικός χαρακτήρας GW, με Elite Stormforged armor και EN end game weapon, droknar's staff. Όσο για το όνομα, μόνο ο fragmas θα με καταλαάβει! Και... http://img339.imageshack.us/my.php?image=gw002yx6.jpg Δεύτερος, εξίσου βασικός χαρακτήρας, με πολύ ownage σπαθάκι perfect elemental sword και καθ οδόν για Elite monument armor Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 25, 2007 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 To thread των καμενων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacecowboy Δεκέμβριος 25, 2007 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 yy ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Δεκέμβριος 25, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από fusion To thread των καμενων. Χαχαχα.... Φιλε και γω πλακα πλακα δεν επεζα mmo παλαια και τα κοροιδευα, αλλα......αχχ αυτο το Guild Wars αχ!! :smoke: :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 25, 2007 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 15:24] Χαχαχα.... Φιλε και γω πλακα πλακα δεν επεζα mmo παλαια και τα κοροιδευα, αλλα......αχχ αυτο το Guild Wars αχ!! :smoke: :smoke: Καλύτερο από Lineage 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacecowboy Δεκέμβριος 25, 2007 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 γουστα ειναι αυτα επιδη εχο παιξει κ τα 2 θεωρω το l2 πολυ καλιτερο (θελει ομος πολυ περισοτερο "καψιμο")αν εχεις (ποοοοολυ) ελευθερο χρονο παιξε l2 αλλιως κ το gw μια χαρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Δεκέμβριος 25, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 Καλύτερο από Lineage 2? Δεν κανω συγκρισεις. Ειναι 2 τελειως διαφορετικα παιχνιδια. Μα τελειως. Και στο λεω ΓΙΑΤΙ τα εχω παιξει και τα 2! δεν τα λεω τυχαια. @ Στο ενα κανεις lvl up συγκεντρωνεις τα καλυτερα items για να κανεις pvp και καθε 20 lvl κανεις quest (primary ) για να choose profession. @ Στο αλλο κανεις lvl up εως τα 20 ενω τα skills συνεχιζουν να ανεβαινουν (σε αντιθεση με τα 80 ) κανεις συνεχεια quests και missions. ποτε δεν κανεις απλο farm (δεν εχει νοημα ) κανεις συνεχεια missions και quests και προχοραει αυτοτελη σε καθε χαρακτηρα η ιστορια. Επεισης δεν κανεις pvp εντος G W μονο σε Guild halls. Γενικα ειναι 2 τελειως διαφορετικα παιχνιδια BAΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ mmoRpg! Εγω επιλεγω το δευτερο γτ μ'αρεσει. Θελω να μπερδευομαι να, δυσκολευομαι, να κολαω . Δεν θελω ξερο lvl up και pvp . Ειναι στον ανθρωπο. και το λεω γτ επεζα χρονια l2. Aλλαζει ο ανθρωπος. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.