Jump to content

OUTLOOK 2003 & OUTLOOK EXPRESS

spal

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά,

Είμαι νέος στο forum και είναι το πρώτο θέμα που γράφω. Βεβαίως, έχω ήδη λύσει κάποια προβλήματά μου μέσας από τα πολύ καλά θέματά σας.

Η ερώτησή μου : Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση στον υπολογιστή μου, ή κάτι άλλο, ούτως ώστε να μπορώ να λαμβάνω τα email μου και στα δύο προγράμματα (OUTLOOK 2003 & OUTLOOK EXPRESS), ή εν πάση περιπτώσει, να μπορώ να μεταφέρω τα καινούργια μυνήματα μόνο, από το ένα πρόγραμμα στο άλλο;

Το ρωτάω αυτό, επειδή τώρα δοκιμάζω το Outlook 2003 και δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Η προηγούμενη εμπειρία μου με το Outlook ΧΡ δεν ήταν καλή, και όταν μετέφερα τα μηνήματά μου στο Outlook Express, εμφανίστηκαν όλα με την ίδια ημερομηνία (δεν ξέρω γιατί), πράγμα που όπως καταλαβαίνετε δεν βολεύει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καλώς ήρθες.

όταν θα προσθέσεις τους λογαριασμούς e-mail που έχεις στα δύο προγράμματα έχει επιλογή στις ρυθμίσεις ώστε να αφήνεις τα μηνύματα στον server. έτσι θα μπορείς να τα λαμβάνεις και με τα δύο προγράμματα.

κάπου υπάρχει και παρόμοιο θέμα στο forum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.