Jump to content



Αποριες o/c σε Abit IP35Pro..


djleon

Recommended Posts

Καλησπερα και παλι παιδια!Οπως καταλαβατε την εστειλα την P5k και πειρα την Abit IP35Pro..μεχρι στιγμης να ναι καλα το mobo με τον Q6600 GO,ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Απλα θελω να ρωτησω καπια πραγματα επανω στις τασεις..Αυτη τη στιγμη ειμαι στα 400χ9(unstable νομιζω) με 1.57 Vcore και 1.44 V MCH αν θυμαμαι καλα!Η ερωτηση μου ειναι η εξης:

1)Μεχρι ποσο ρευμα λετε οτι μπορω να δωσω cpu και ΜCH αντιστοιχα για να μην τα παρω στο χερι,ειτε για να ανεβω και αλλο,ειτε για να ειναι stable?Γιατι απο οτι το εψαξα λιγο πιτευω οτι ειναι αρκετα αυξημεα τα ρευματα μου για 3.6..:whistling

2)Μηπως χρειαζεται ρευματακι και τιποτα αλλο?π.χ.southbridge,fsb..λεω εγω τωρα..

Αυτα,α και οσον αφορα μνημες εχω τις Transcend Axe-Ram 800Mhz 4-4-4-12 και ειναι και σειρα Ν με micron τσιπακια..οποτε ειμαι τζι τζι πιστευω..

Τελος ωριστε και ενα screenshot με το συστημα μου..Ολες οι συμβουλες σας ευπροσδεκτες! :D

x1lw16l5d5bizyzdg3hy_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kαλημέρα

1.Βάλε το CoreTemp 0.95.4 για να είσαι σίγουρος αν οι θερμοκρασίες σου είναι σωστές.

2.Όπως παρατήρησες και εσύ το ~1.57 είναι πολύ για τα 3600.Για κάθε μέρα και με συμβατική ψύξη (αέρα/νερό), πιστεύω οτι είσαι ήδη αρκετά ψηλά.

3.Στα πόσα τρέχουν οι μνήμες σου?Μήπως σου προκαλούν αστάθεια αυτές?

Link to comment
Share on other sites

Να σε ρωτήσω επειδή έχω και εγώ τις ίδιες μνήμες πάνω στην ίδια μητρική, σου παίζουν σε 1:1?? Γιατί σε εμένα μόνο 1:2 έχω καταφέρει να τις κάνω να δουλέψουν... :(

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 09:43]

Με πόσο ρεύμα και τι timings δώσε ένα memset μαν

Τωρα τον ερειξα στα 3.5 λογου ρευματος και γενικα σταθεροτητας.Τις μνημες τις εχω ετσι τωρα αλλα προσωρινα μεχρι να δω που θα κατσω για καθε μερα και μετα θα αρχισω να σφυγκω τα timings..

k8gjrgpvy9eaa5qxma0b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασα στα 3.5 τις μνημες στα 930 με 4αρια αλλα δεν τα πηρε:boxed:

Τωρα ανεβασα το chipset στα 1.52 Volt και τον εβαλα παλι στα 3.6 με 800 μνημες και 4αρια και ειναι μια χαρα απο οτι φενεται τουλαχιστον αλλα τρωει πολυ ρευμα αυτη η cpu και μου αυξανει πολυ τα temps και ασ ειμαι με custom w\c:TD:

anxubohdtvsnkz5k49zw.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@djleon

Είναι μεγάλη τάση αυτή που έχεις για τα 3.6GHZ. Για ένα καλό κομμάτι Q6600 είσαι στα 3.6 GHZ με 1.40-1.45V. Από εκεί και πέρα δώσε τάση και στο NB και στο SB, χωρίς να φοβάσαι.

Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω κάτι που μου είπε ένας τύπος, εάν ισχύει. Το PCI-E επιρεάζει τα Latencies του Chipset? Μου είπε ότι αν είναι πάνω από 114 χαλαρώνουν τα latencies. Ξέρει κάποιος κάτι τέτοιο? Εγώ το έχω κάθε μέρα στα 115.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.