Savio Δεκέμβριος 24, 2007 #61 Δεκέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από kvargiam Το ΠΛΑΙΣΙΟ ρε παιδιά, είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ στο after sales service. !!! ε ναι ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. τι συζητάμε τώρα ...γιατί σε 3 ώρες και όχι σε 3 λεπτά; Ελεος δηλ.
after1416003303 Δεκέμβριος 24, 2007 #62 Δεκέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από kvargiam Το ΠΛΑΙΣΙΟ ρε παιδιά, είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ στο after sales service. !!! Ok πες μας τωρα σε ποιο υποκαταστημα δουλευεις...
Savio Δεκέμβριος 24, 2007 #63 Δεκέμβριος 24, 2007 γιατί όποιος γράφει θετική άποψη να θεωρείται εργαζόμενος;ξεκολλείστε ρε φούστη μου ...ΞΕΚΟΛΛΕΙΣΤΕ!δεν χρειάζεται να το γράψει κάποιος ...είναι γνωστό τοις πάσει...
after1416003303 Δεκέμβριος 24, 2007 #64 Δεκέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Savio γιατί όποιος γράφει θετική άποψη να θεωρείται εργαζόμενος;ξεκολλείστε ρε φούστη μου ...ΞΕΚΟΛΛΕΙΣΤΕ!δεν χρειάζεται να το γράψει κάποιος ...είναι γνωστό τοις πάσει... Φιλε μου εχω ερθει και απο την απεναντι οχθηΗμουν εγω στην θεση του πλαισιουΕσενα δεν σου κανει εντυπωση πρωτο ποστ σε ενα φορουμ να ειναι κατι τετοιο?Καποιος που ειναι σε θεση να κρινει ενα after sales θα ηταν ΗΔΗ μελος σε ενα τετοιο φορουμ, δεν θα περιμενε να ποσταρει κατι τετοιο για πρωτο ποστ
icy20 Δεκέμβριος 24, 2007 #65 Δεκέμβριος 24, 2007 Εγω δουλευω σε αλλο μαγαζι πληροφορικης απο το πλαισιο αλλα συνεχιζω να λεω οτι εχει πολυ καλο after sales!Αρα μη με ρωτησετε σε ποιο υποκαταστημα του πλαισιου δουλευω!
Savio Δεκέμβριος 24, 2007 #66 Δεκέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από after Φιλε μου εχω ερθει και απο την απεναντι οχθηΗμουν εγω στην θεση του πλαισιουΕσενα δεν σου κανει εντυπωση πρωτο ποστ σε ενα φορουμ να ειναι κατι τετοιο?Καποιος που ειναι σε θεση να κρινει ενα after sales θα ηταν ΗΔΗ μελος σε ενα τετοιο φορουμ, δεν θα περιμενε να ποσταρει κατι τετοιο για πρωτο ποστ εάν ήμουν τόσο δύσπιστος τότε θα υποπτευόμουν κι εσένα ως ανταγωνιστή του πλαισίου κοιτώντας το προφίλ σου κ μόνο : Εγγραφή Δεκ 2007 με μόλις 3 ποστ.τουλάχιστον ο άλλος δείχνει ότι διαβάζει περισσότερο από το ότι ποστάρει...μιας και εγγράφηκε πριν 3 μήνες.
LevelOne Δεκέμβριος 24, 2007 #67 Δεκέμβριος 24, 2007 Βρε παιδιά έλεος με αυτο το RMA του Πλαισίου;Εχετε ιδεα ποσους έχει ξελασπώσει απο εδω μέσα (και γενικώς)?Πόσοι εχουμε παει καμμενο hardware απο δικη μας ευθύνη και μας το αλλάξανε;Πολλοί, μάλλον...Εγω θέλω να σας (μας) δω οταν θα σφίξουν οι κ@λοι με την πολιτική του RMA και να σου λέει ο Πλαίσιος ¨"μάλιστα κ. Κλοκερίδη, η μητρική σας ΕΣΤΑΛΗ στην Asus να ελεγχθεί και να αντικατασταθεί εντος ΕΥΛΟΓΟΥ χρονικου διαστηματος*...", εκει να δεις μανούλες που έχουν να κλάψουν...* οπως ορίζεται απο την Ελληνική νομοθεσία, νομίζω είναι 20 μέρες αλλα δεν το κοβω κιολας...
racer Δεκέμβριος 24, 2007 #68 Δεκέμβριος 24, 2007 Πάντως εδώ δεν έχει κατάστημα Πλαισίου, και δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος από την υποστήριξη όταν στέλνεις με courier...
jpavly Δεκέμβριος 24, 2007 #69 Δεκέμβριος 24, 2007 Το εξαντλήσαμε το θέμα, άαααντε και του χρόνου :fun:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.