Jump to content

3870 επείγον!

Futuristic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω να αγοράσω 3870 και δεν βρίσκω πουθενά (σε καλή τιμή φυσικά). Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα αθήνα;;

και μία ερωτησούλα: Συμφέρει να πάω σε 1900ΧΤΧ crossfire ή μία 3870 όσον αφορά τις επιδόσεις. Το DX10 προς το παρόν δεν με "καίει" τόσο...

γιατί εχω 2 mobo crossfire και σκέφτομαι μελλοντικά να το κάνω. Επίσης είμαι fan της ATI για πολλούς λόγους και ο κύριοτερος ότι αποδίδουν μεν χαμηλότερα frames αλλά έχουν (διαπιστωμένα) στα περισσότερα games με τα ίδια settings καθαρότερη εικόνα!

Αρχική απάντηση από Futuristic

γιατί εχω 2 mobo crossfire και σκέφτομαι μελλοντικά να το κάνω. Επίσης είμαι fan της ATI για πολλούς λόγους και ο κύριοτερος ότι αποδίδουν μεν χαμηλότερα frames αλλά έχουν (διαπιστωμένα) στα περισσότερα games με τα ίδια settings καθαρότερη εικόνα!

Χαχα είμαι και εγω ατι φαν αλλά αυτά που λες δεν τα πετάνε έτσι βρε παιδί μου....πρόσεχε γιατί μπορούν να σε στολίσουν εδώ :hehe:

ναι αλλα η καρτα που συγκρινουν ειναι η 7900 που δεν εχει καμμια σχεση με τις καινουριες 8800 στα χρωματα κλπ

Κάτι τέτοιο λέγαν και πριν την σειρά 7ΧΧΧ. Τα ίδια και με την 6ΧΧΧ.

Φίλε την Χ1900 ξέχνα την. 3870 πάρε. Καταρχήν καίει λιγότερο, είναι καλύτερη. Crossfire μην δοκιμάσεις καθόλου. Ελάχιστα κερδισμένος θα βγεις.

τελικα με τα πολλα, επειδη εχουν ακουστει χιλιαδες αποψεις :)

τι ειναι καλυτερο σε επιδοσεις/χρηματα με την εννοια ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ επιδοσεις (να το υποστηριζουν δλδ ολα τα παιχνιδια)

3850 Xfire

3870 single

3870 xfire δεν λεω γιατι παει στα ~400 οποτε πλεον ξεφευγουμε, ως οριο θετω τα ~300$

8800gt

8800gts(g92)

και μιλαω για ουσιαστικες διαφορες, αν ειναι για 5-6 frames στο avg ή στο μινιμουμ στα 60 φρειμς τοτε τι να το κανω ... αν ειναι για μεγαλη διαφορα (10 φρειμς στα 40 ή 30 στα 60 τοτε εχει ουσια)

καμια συντομοτατη απαντηση βασισμενη σε εμπειρια ή αξιοπιστα reviews/charts με αυτα τα στοιχεια; (οχι o/c κλπ)

Καλά όλα αυτά αλλά ΔΕΝ υπάρχει πουθενά 3870!!!!!!!!! Πουθενά όμως! Έψαξα παντού! και 8800GT αρχίζει να ψιλοέχει έλειψη.... :(

Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 16:21]

τελικα με τα πολλα, επειδη εχουν ακουστει χιλιαδες αποψεις :)

τι ειναι καλυτερο σε επιδοσεις/χρηματα με την εννοια ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ επιδοσεις (να το υποστηριζουν δλδ ολα τα παιχνιδια)

3850 Xfire

3870 single

3870 xfire δεν λεω γιατι παει στα ~400 οποτε πλεον ξεφευγουμε, ως οριο θετω τα ~300$

8800gt

8800gts(g92)

και μιλαω για ουσιαστικες διαφορες, αν ειναι για 5-6 frames στο avg ή στο μινιμουμ στα 60 φρειμς τοτε τι να το κανω ... αν ειναι για μεγαλη διαφορα (10 φρειμς στα 40 ή 30 στα 60 τοτε εχει ουσια)

καμια συντομοτατη απαντηση βασισμενη σε εμπειρια ή αξιοπιστα reviews/charts με αυτα τα στοιχεια; (οχι o/c κλπ)

8800GTS G92 για να αποφυγεις τους "πονοκεφαλους"

εντάξει μου αρέσουν οι συμβουλές χαρακτήρα best buy αλλά μήπως παραμπάει???

απο 3870-->8800gts μήπως μιλάμε για άσκοπα +50% σε κόστος?

Λαμβάνοντας υπόχη μας και τον αρχικό χαρακτήρα του θέματος 3870 sos

Και το "Το DX10 προς το παρόν δεν με "καίει" τόσο..."

μάλλον στρέφουμε έναν μέσο και κάτω χρήστη σε κάτι που απλά θα κάθεται...

3850 απο μένα και πολύ σου και καλό σου

παραπάνω δεν αξίζει να δώσει ο φίλος.

:) Βασικά για 3870 έχω κολήσει (και λόγω μελλοντικού xfire). Και θα την βάλω στο 1ο σύστημα της υπογραφής μου. Αλλά πουθενά.....

Ερώτηση. Το xfire με 2 3870 σε Asus p5w dh deluxe αξίζει; Εννοώ επειδή πέφτουν οι pci-e σε 8χ μήπως πέφτουν και οι επιδόσεις; Ευχαριστώ.

Αρχική απάντηση από Snips

’σχετο, αλλά τι τα κάνεις τόσα PC;

ελα ντε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.