Jump to content

Αγορά μνημών DDR3 ??

velipsi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν και κατανοώ οτι είναι ακόμη ακριβές .........

αν κάναμε μια αγορά σε DDR3 , Ποιά κατα τη γνώμη σας θα ήταν η

καλυτερότερη αγορά ???

και μιας και ρωτώ ας βάλω και τη δικία μου γνώμη...

1)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1010565

2)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1033522

Περιμένω τις απόψεις σας.....

ρε παιδιά, αξίζουν τα τόσααα λεφτά οι ddr3?! Μια πολύ λιγότερα χρήματα βρίσκει κανείς πολύ καλές ddr2 μνήμες :)

Καταρχήν ψηφίζω Corsair.... αλλά επειδή οι Cellshock στο δικό μου κάνανε κάτι περίεργα δεν σημαίνει πως έχουν κάτι... ίσως έφταιγε και το συγκεκριμένο σετ...

Παρόλα αυτά ενισχύω την άποψη πως δεν είναι καιρός για DDR3 ακόμα... παρόλο που έχω ίσως παρασύρθηκα και εγώ από την τεχνολογία...

Δεν πιστεύω πως παίρνει άνθρωπος μνήμες για να έχει καλύτερα FPS... οι μνήμες σε αυτό τον τομέα βοηθάνε ελάχιστα... αν όμως κάνεις δουλειά πάνω στο PC σου με βαριά προγράμματα εκεί κερδίζεις.

και εγω ψηφιζω corsair γιατι την αγαπω σαν εταιρια :D:rofl: οσο για τις ddr3 η διαφορα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ αποδοσης/τιμης με τις ddr2 ειναι μηδαμινη , αν ομως επιμενεις τοτε λεω CORSAIR.

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 12:10]

Καταρχήν ψηφίζω Corsair.... αλλά επειδή οι Cellshock στο δικό μου κάνανε κάτι περίεργα δεν σημαίνει πως έχουν κάτι... ίσως έφταιγε και το συγκεκριμένο σετ...

Παρόλα αυτά ενισχύω την άποψη πως δεν είναι καιρός για DDR3 ακόμα... παρόλο που έχω ίσως παρασύρθηκα και εγώ από την τεχνολογία...

Δεν πιστεύω πως παίρνει άνθρωπος μνήμες για να έχει καλύτερα FPS... οι μνήμες σε αυτό τον τομέα βοηθάνε ελάχιστα... αν όμως κάνεις δουλειά πάνω στο PC σου με βαριά προγράμματα εκεί κερδίζεις.

Τι σου κάνανε οι Cellshock ????

γιατί ψηνομαι για αγορά ...

Αρχική απάντηση από petr00kos [Σήμερα, στις 12:27] -> οσο για τις ddr3 η διαφορα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ αποδοσης/τιμης με τις ddr2 ειναι μηδαμινη , αν ομως επιμενεις τοτε λεω CORSAIR.
:hehe: :hehe:

Μην τα λες έτσι απότομα αυτά ρε παλικάρι. Γέμισε η οθόνη καφέδες :hehe: :hehe:

Ναι όντως Πέτρο... η διαφορά είναι μηδαμινή μόνο στα κορυφαία μοντέλα... θα έχουμε κάνα ατύχημα εδώ μέσα όπως τόπες...

Οι CellShock οι 1800άρες απλά μόλις τις έβαλα στο extreme δεν θέλανε με κανένα τρόπο να παίξουνε στα spec τους.. δηλαδή 1800mhz 7-6-5-20 νομίζω με 1.9 volt και ότι και να έκανα κάνανε διάφορα μέσα στο σύστημα... μόλις τις έριχνα στα 1750 όλα ήταν ρολόϊ... θα μου πεις καλά ρε μεγάλε για 50mhz κάνεις έτσι... ε βασικά ναι.. ας παίζουν τουλάχιστον σε αυτά που αναγράφουν.

Παρόλα αυτά κρατάω μια πισινή γιατί κάποιες επιλογές που είδα μετά στο Extreme τότε δεν τις ήξερα ... + το ότι μπορεί να έπεσα και σε προβληματικά dimmakia..... πάντως η καλύτερη αγορά για μένα αυτή τη στιγμή σε σχέση με τιμή/απόδοση είναι οι 1600άρες οι Cellshock.... απλά εγώ πήγα σε corsair μεριά και πλήρωσα μια Α διαφορά τιμής για να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.