Jump to content

Αναβαθμιση-αποριες

spH3RiCal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λεω να κανω μια αναβαθμιση αλλα εχω καποια σκεψεις που με κρατανε..

Καταρχας το συστημα θα ειναι:

DFI P35

Axeram 1066

8800gt 512

4500

Θα μου πειτε τωρα που πας με τον 4500..:p Αλλα θελω κατι φθηνο σε cpu (αν βρω κανενα μεταχειρισμενο 6400-6600 κτλ θα μου ερθει λουκουμι) γιατι εφοσον η dfi υποστηριζει 45nm θα μπει αργοτερα καποιος penryn επανω..

Το θεμα ειναι το εξης.. Να την κανω τη ρημαδα? Η να περιμενω μια και καλη penryn, καινουργια chipsets, ddr3 και σειρα 9 απο nvidia?

Το budget ειναι 700ε και αυτο που θελω ειναι μια καλη μαμα (dfi :p ) να εχω ενα καλο "θεμελιο" και τα υπολοιπα αλλαζουν στην πορεια.. Γιαυτο κυριως αυτο που με καιει ειναι τα καινουργια chipsets..

το μόνο πράγμα που ίσως χρειάζεσαι είναι η κάρτα

το υπόλοιπο σύστημα σου καλό είναι (opteron 165 @ 2.88)

τουλάχιστον κατ εμένα

Ναι και εγω για εκει πηγαινα (εχω κανει και αντιστοιχο thread).. Αλλα πχ μια 8800 θα τη φρεναρει.. Θα την επαιρνα σκετη αλλα μπηκε μεσα μου το μικροβιο της αναβαθμισης τωρα.. :p

Ο Yorkfield θα βγουν μαλλον τελη Φεβρουαριου αρχες Μαρτιου...και η σειρα 9 μαλλον θα κοστιζει 300++.

Δυσκολη αποφαση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.