TheoV Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2007 Καλησπέρα και χρονια πολλα σε ολους παιδαια.Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα καλο e-shop απο εξωτερικο που να στελνει ελλαδα.Ξερετε κατι καλο αν στελνει αντικαταβολη κιολας και να μην εχει μικρο οριο σε κιλα.Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 υπαρχουν e-shop που πουλανε απο αυτοκινητα εως εσωρουχα. εσυ για τι ακριβως ενδιαφερεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σιμος Δεκέμβριος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Με αντικαταβολη κομματακι δυσκολο το κοβω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Δεκέμβριος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Εγώ πάντως σου προτείνω (και σε όλον τον κόσμο δηλαδή) να πας να βγάλεις μια debit, να βάζεις μέσα τα λεφτά σου, και να αγοράζεις άφοβα από μεγάλα eshops άφοβα μέσω paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Δεκέμβριος 18, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 οκ πληρωμη με καταθεση η πιστωτικη μεσω paypal.Μιλαω παντα για αγορα pc partsedit: bezdim τι εννοεις debit δεν ειμαι γνωστης του αθληματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Δεκέμβριος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 http://www.greek-shops.de/eshop.phpΑπειρες συναλλαγες,κανενα προβλημα,αψογος και αλλα δεν λεω γιατι θα κατηγορηθω για διαφημιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από harrybani [Σήμερα, στις 20:08] http://www.greek-shops.de/eshop.phpΑπειρες συναλλαγες,κανενα προβλημα,αψογος και αλλα δεν λεω γιατι θα κατηγορηθω για διαφημιση Συμφωνώ και υπογράφω μιας και αυτό το καιρό κάνω επιστροφή εναν controler ο οποιος σύμφωνα με την κατασκευαστρια ηταν συμβατός με ich9r και τελικά απέδειξα οτι ΔΕΝ ηταν. Ετσι ανέλαβε να μιλήσει με τη γερμανική εταιρία κατασκευής μιας και δεν ξέρω γερμανικά και μου επέστρεψε και τα λεφτά μου. ’ψογος λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Δεκέμβριος 18, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Καποιο που να χει καλες τιμες οπως το overclockers uk παιδια.Βρισκω την Dell 24" 2407wfp hc κοντα στα 600 ευρω και ελλαδα εχει 850 αλλα το μαγαζι εχει οριο στα κιλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Δεκέμβριος 18, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από TheoV [Σήμερα, στις 20:54] Καποιο που να χει καλες τιμες οπως το overclockers uk παιδια.Βρισκω την Dell 24" 2407wfp hc κοντα στα 600 ευρω και ελλαδα εχει 850 αλλα το μαγαζι εχει οριο στα κιλα Και εγω απο αυτους ψωνιζω...Καλες τιμες και σοβαροι...http://www.overclockers.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 18, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 καλες τιμες καποτε ειχαν , οχι πλεον. αλλα ειναι πολυ καλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σιμος Δεκέμβριος 18, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Καλη λυση που προτεινεται παιδια για debit cards και paypal!Πριν κανα 2 μηνο μου ηρθε ενα μαιλ απο την Paypal οτι ειχα κανει αγορα απο ενα site προιοντα 200 ευρο!Φυσικα η αγορα δεν ηταν απο μενα αλλα απο καποιον που "βρηκε" τους κωδικους μου....Μεσα σε 7 μερες τα λεφτα μου τα εδωσαν πισω!Προσωπικη συμβουλη να μην αφηνεται ποτε λεφτα μεσα στις debit cards... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 18, 2007 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Καλα αμα ειναι να σου γινει απάτη...σου γινεται και σε κατάστημα λιανικής..... πιο ασφαλεια νιώθω με online συναλλαγές παρα να βλεπω την κάρτα μου στα χέρια ενος υπάλληλου να την περνάει σε μηχανάκι, σε κοινη θέα αλλων πελατών.... σε τοσες online αγορες ποτε δεν εχω βρεθει μπλεγμένος, το αντίθετο εχει συμβει απο live αγορα σε κατάστημα... την αλλη φορά με ειχαν χρεώσει 2 φορες για 1 προιόν... και το πηρα πρέφα οταν ηρθε ο μηνιαιος λογαριασμος....Και αν θέλουμε ασφάλεια συναλλαγών στα καταστήματα... καιρος να βάλουμε και τα μηχανηματα ωστε να βαζουμε το PIN μας και οχι πια υπογραφές και αηδίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 18, 2007 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 +1 http://www.overclockers.co.uk/ απλα αψογα τα ατομα...βεβαια δεν παιζει και διαφορες σε τιμες ...μονο μια dell ζαχαρωνα που χει αρκετη διαφορα απο δω αλλα δεν την στελνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Δεκέμβριος 18, 2007 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από perp Καλα αμα ειναι να σου γινει απάτη...σου γινεται και σε κατάστημα λιανικής..... πιο ασφαλεια νιώθω με online συναλλαγές παρα να βλεπω την κάρτα μου στα χέρια ενος υπάλληλου να την περνάει σε μηχανάκι, σε κοινη θέα αλλων πελατών.... σε τοσες online αγορες ποτε δεν εχω βρεθει μπλεγμένος, το αντίθετο εχει συμβει απο live αγορα σε κατάστημα... την αλλη φορά με ειχαν χρεώσει 2 φορες για 1 προιόν... και το πηρα πρέφα οταν ηρθε ο μηνιαιος λογαριασμος....Και αν θέλουμε ασφάλεια συναλλαγών στα καταστήματα... καιρος να βάλουμε και τα μηχανηματα ωστε να βαζουμε το PIN μας και οχι πια υπογραφές και αηδίες.... Μην ανησυχεις και εχω δει φίλους και φίλες να κλαινε πολλα λεφτά γιατι κάποιος απο πίσω τους σε μαγαζι / supermarket ειδε το pin τους και μετα τους σούφρωσε την κάρτα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 18, 2007 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 22:56] Μην ανησυχεις και εχω δει φίλους και φίλες να κλαινε πολλα λεφτά γιατι κάποιος απο πίσω τους σε μαγαζι / supermarket ειδε το pin τους και μετα τους σούφρωσε την κάρτα...... Και αυτο παιζει...σωστά.... πάντως και με υπογραφή εχει γινει απάτη... τωρα αν σου κλεψουν γενικά πορτοφόλι ειναι αλλο θέμα βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Δεκέμβριος 18, 2007 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από TheoVedit: bezdim τι εννοεις debit δεν ειμαι γνωστης του αθληματος Debit ή αλλιώς χρεωστική κάρτα είναι μια κάρτα που δουλεύει με τον ίδιο τρόπο που δουλεύει και η πιστωτική, με τη διαφορά ότι όταν εξαντλήσεις το ποσό ποου έχεις καταθέσει, δεν σου δίνει περιθώριο να "δανειστείς" με τόκο παραπάνω λεφτά έτσι ώστε να κάνεις και άλλες συναλλαγες.Αυτό της το χαρακτηριστικό της προσδίδει ασφάλεια αφού ακόμα και αν κλαπεί, δεν μπορεί να τραβηχτεί ποσό μεγαλύτερο από το υπόλοιπο της κάρτας.Έτσι αν θες να πάρεις κάτι που κάνει 100Ε, πας στην τράπεζα καταθέτεις τα λεφτά, κάνεις την αγορά και η κάρτα σου μένει άδεια, οπότε ακόμα και αν κλαπεί δεν μπορεί να χρεωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.