Jump to content

Windows Live Messenger Problem[SOLVED]

hayabusa

Recommended Posts

Εδω και λιγη ωρα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα: Προσπαθωντας να κανω login δεν μπαινει και στο troubleshoot μου λεει οτι "Υοur machine appears to have an invalid IP address".. Tι στο καλο σημαινει αυτο και πως φτιαχνεται ;

Thanx in advance...:D

οχι με μοντεμ ειμαι...βασικα ενω στην αρχη επαιζαν ολα κανονικα τωρα το προβλημα ειναι γενικο..προφανως εκανα καποιο καπου καποιο λαθος...θα κανω ενα system restore και πιστευω οτι θα φτιαξει..

Αρχική απάντηση από hayabusa

θα κανω ενα system restore και πιστευω οτι θα φτιαξει..

Aν δε φτιάξει, πάρε Honda :hehe:

Για τρέξε στο command prompt: ipconfig

Σιγουρέψου ότι η δική σου ΙΡ και του gateway είναι σωστές.

Επίσης σιγουρέψου ότι δεν υπάρχει conflict με άλλο υπολογιστή στο δίκτυο.

τελικα εφτιαξε με την επαναφορα!!!

Oσο για το αν κανει conflict αλλο υπολογιστη το απεκλεισα γιατι με το ιδιο μοντεμ συνδεομουν και στο κατεβαστηρι και δεν ειχα κανενα προβλημα

@Wiz: keep eating my dust little Honda :p

εγώ το είχα πάθει όταν στο κατεβαστήρι είχα βάλει το ίδιο ιρ με το κανονικό. Αυτο στις ρυθμίσεις control panel, network connections, δεξί κλικ κ properties, internet protocol (tcp/ip) και πάλι properties.

Honda 4 tha horde :p

Αρχική απάντηση από kreach

εγώ το είχα πάθει όταν στο κατεβαστήρι είχα βάλει το ίδιο ιρ με το κανονικό.

εγω και να ηθελα δεν θα μποορουσα να εχω κανει κατι τετοιο γιατι τα δυο pc δεν ειναι σε δικτυο μεταξυ τους...:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.