Jump to content

Import Account @Thunderird: Ηow?

hayabusa

Recommended Posts

Παιδια μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει κανενας τροπος να εισαγω τους λογαριασμους που εχω φτιαξει στο συγκεκριμενο προγραμμα απο το desktop στον φορητο μου για να μην καθομαι να τους περναω εναν εναν;

Ευχαριστω!;)

επειδή το έκανα πρόσφατα έχουμε και λέμε (ελπίζω να μιλάς για xp/vista):

1) πας στο %AppData%\Thunderbird\Profiles\ και αντιγράφεις κάπου τα profiles που σε ενδιαφέρουνε

2) πας στον φορητό και εγκαθιστάς το thunderbird

3) αντιγράφεις στο %AppData%\Thunderbird\Profiles\ τα profile directories από το βήμα 1

4) κάνεις edit το profiles.ini που είναι στο %AppData%\Thunderbird\ και αλλάζεις το IsRelative=1 σε IsRelative=0 και επίσης αλλάζεις το όνομα του default profile με το όνομα που αντέγραψες στο Βήμα 3.

Σημ. Το IsRelative=0 το χρησιμοποιείς όταν βάζεις relative στο path πχ %AppData%\Thunderbird\Profiles\xxxxxxxx.default, ενώ στο IsRelative=1 θα έβαζες C:\Documents and Settings\[username]\Application Data\Thunderbird\Profiles\xxxxxxxx.default

εναλλακτικά για το 4. αν δεν θες να κάνεις edit μπορείς να τρέχεις τον profile manager με start->Run "thunderbird.exe -ProfileManager"

καλή μεταφορά ;)

Μία πιο απλή λύση είναι το MozBackup.Το εγκαθιστάς στο desktop, παίρνεις ένα backup. Στη συνέχεια το εγκαθιστάς άλλη μία φορά στο laptop και κάνεις backup restore. 1 λεπτό δουλειά και 100% εγγυημένο αποτέλεσμα!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.