harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #121 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:06] Εγώ βλέπω φίλε harrybani είναι ότι δεν τα λές όλα.....Τι διάλεξες τις μνήμες ανάμεσα σε 2 κιτάκια ναι ή όχι?Όχι απλά είχες το δικαίωμα να τις κοιτάξεις...αλλά το έκανες κι όλας....και διάλεξες μάλιστα.Ή κάνω λάθος? Δεν ανοιξα σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση ΚΑΜΙΑ μνημη.Απλως εκανε μπαμ οτι το αλλο κιτειχε ανοιχτει και πηρα το αλλο που φαινοτανε οτι δεν ειχε ανοιχτει....Αλλη απορια;
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 19, 2007 #122 Δεκέμβριος 19, 2007 Όχι..με κάλυψες πλήρως.Να πείς στο πλαίσιο να αλλάξουνε τον φωτισμό.Γιατί η συσκευασία των cellshock είναι διάφανη.Και το ότι μια συσκευασία είναι ταλαιπωρημένη δεν σημαίνει και ανοιγμένη.
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #123 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:16] Όχι..με κάλυψες πλήρως. Να πείς στο πλαίσιο να αλλάξουνε τον φωτισμό. Γιατί η συσκευασία των cellshock είναι διάφανη. Και το ότι μια συσκευασία είναι ταλαιπωρημένη δεν σημαίνει και ανοιγμένη. Αφου θες το συνεχιζω αν και δεν καταλαβαινω γιατι κανεις τον δικηγορο,ξαναλεω εχεις κανεναν λογο; Λοιπον το ENA στικακι ητανε χρησιμοποιημενο και ητανε κατω απο το αλλο το οντως καινουργιο.Απο την στο κεντρο διαφανη συσκευασια λοιπον ΔΕΝ φαινεται το κατω στικακι..... Οσο για την εσωτερικη χαρτινη συσκευασια ητανε σκισμενη,σε καλυψα; Θα σε παρακαλεσω τωρα να μου απαντησεις και εσυ στην ερωτηση μου
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 19, 2007 #124 Δεκέμβριος 19, 2007 Είδες τυχαία πράγματα?Και χρησιμοποιημένο, και στην κάτω θέση....όλη μας η ζωή μια σύμπτωση είναι τελικά.Ναι έχω λόγο.Τα παίρνω απ το πλαίσιο και το multiramaΓια δείτε στο εξωτερικό τι γίνεται....νομίζεται ότι όλα είναι ρόδινα....λοοοολΕκεί γίνονται χειρότερα πράγματα.
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #125 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:26] Είδες τυχαία πράγματα?Και χρησιμοποιημένο, και στην κάτω θέση....όλη μας η ζωή μια σύμπτωση είναι τελικά.Ναι έχω λόγο.Τα παίρνω απ το πλαίσιο και το multirama Θες να ποσταρω φωτο που θα φαινεται οτι το ενα ειναι used και το αλλο οχι;Nαι δεν τις εχω καν πειραξει ακομα,γιατι περιμενα τον καλοθελητη σαν και σενα.Θες;
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 19, 2007 #126 Δεκέμβριος 19, 2007 Όχι αγόρι μου.κράτα τες για πάρτι σου τις φώτο.Να τις βλέπεις να καμμαρώνεις τις μνήμες που διάλεξες
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #127 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:32] Όχι αγόρι μου. κράτα τες για πάρτι σου τις φώτο. Να τις βλέπεις να καμμαρώνεις τις μνήμες που διάλεξες Eμ ειπαμε εκει που δεν μας παιρνει......το ριχνουμε στην πλακα ε; Oπως βλεπεις κανεις μεγαλυτερη δυσφημηση με αυτα που με αναγκαζεις και λεω για το μαγαζι....Ειπαμε την παπια και πλακιτσα και τελος
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 19, 2007 #128 Δεκέμβριος 19, 2007 Ναι και το πλαίσιο θα πέσει έξω επειδή εσύ και αλλα 2 άτομα δεν θα ξανα αγοράσουν Δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις. Εθελοτυφλείς μου φαίνεται. Απ την στιγμή που υποτίθεται είσαι γνώστης και διαβάζεις τα μεγαλύτερα ελληνικά φόρα και ξέρεις τι παίζει...για να είσαι 1000% σίγουρος ότι δεν είναι χρησιμοποιημένα τα ανοίγεις και τα κοιτάς. Ξανα λέω ότι έξω..που δεν ξέρω τον λόγο που έχουν αγιοποιηθεί απο εδω πέρα έχουν γίνει χειρότερα πράγματα και ρεζιλίκια... Και με το χέσουμε το θέμα....δεν είναι όλο το hardware του πλαισίου και των multirama χρησιμοποιημένο.... Μπορείς να τα πάς πίσω,να τα ΞΑΝΑ διαλέξεις και να παίξεις με την ησυχία σου
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #129 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:46] Ναι και το πλαίσιο θα πέσει έξω επειδή εσύ και αλλα 2 άτομα δεν θα ξανα αγοράσουν Δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις. Εθελοτυφλείς μου φαίνεται. Απ την στιγμή που υποτίθεται είσαι γνώστης και διαβάζεις τα μεγαλύτερα ελληνικά φόρα και ξέρεις τι παίζει...για να είσαι 1000% σίγουρος ότι δεν είναι χρησιμοποιημένα τα ανοίγεις και τα κοιτάς. Ξανα λέω ότι έξω..που δεν ξέρω τον λόγο που έχουν αγιοποιηθεί απο εδω πέρα έχουν γίνει χειρότερα πράγματα και ρεζιλίκια... Και με το χέσουμε το θέμα....δεν είναι όλο το hardware του πλαισίου και των multirama χρησιμοποιημένο.... Μπορείς να τα πάς πίσω,να τα ΞΑΝΑ διαλέξεις και να παίξεις με την ησυχία σου Ξερω πολυ καλα τι θα κανω σε ευχαριστω.Απο την αρχη μιλησα για τελευταιας γενιας hardware,τυχαιος τυχαιος βεβαια...Ξαναλεω,συγνωμη που εμπιστευτηκα "δικα" μας μαγαζια-πωλητες για πολλοστη φορα και παλι με απογοητευσανε.Μου φτανει οτι εστω και ενας εξαιτιας μου θα τους ζηταει να τα ανοιγει μπροστα τους η δεν θα ξαναψωνισει απο εκει.Αλλα ξερεις τι μου φτανει πιο πολυ;Που οποιος διαβασει ξερει ποιος λεει την αληθεια,ποιος παει να την κουκουλωσει και ποιος ειναι ο με συμφερον επιτιθεμενος σε μενα...Αυτοι οι κακοι ξεσκεπαστηκατε παλι,συνεχιστε.Αναμεσα τους βεβαιως και εσυ.Θα σε παρακαλεσω λοιπον να ληξει εδω τουλαχιστον με σενα πιτσιρικα
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 19, 2007 #130 Δεκέμβριος 19, 2007 Αστα τώρα τα πιτσιρικά και τα ρέστα και τους επιτιθέμενους και τα συμφέροντα. Όλους τα συμφέροντα σας φάγανε. Τώρα το τι πάω να κουκουλώσω εγώ τα του πλαισίου-multirama(οπου έχω να ψωνίσω κανένα 2 χρονο απο κει ) δεν μπορώ να το καταλάβω...και να πώ ότι ο τρελός είμαι μόνο εγώ?Για διάβασε καλύτερα τα ποστς. Στην τελική μπορείς να αποδείξεις ότι είναι χρησιμοποιημένα και όχι απλά ανοιγμένα??
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #131 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 18:14] Αστα τώρα τα πιτσιρικά και τα ρέστα και τους επιτιθέμενους και τα συμφέροντα. Όλους τα συμφέροντα σας φάγανε. Τώρα το τι πάω να κουκουλώσω εγώ τα του πλαισίου-multirama(οπου έχω να ψωνίσω κανένα 2 χρονο απο κει ) δεν μπορώ να το καταλάβω...και να πώ ότι ο τρελός είμαι μόνο εγώ?Για διάβασε καλύτερα τα ποστς. Στην τελική μπορείς να αποδείξεις ότι είναι χρησιμοποιημένα και όχι απλά ανοιγμένα?? Πσιτ,το θεμα δεν θα γινει προσωπικο οσο και να ευελπιστουνε καποιοι..ετσι πες τους Πεταει ο γαιδαρος θα το κανουμε;Πεταει λοιπον ,αλλα παει εκει που πρεπει και οχι εκει που θελουνε καποιοι.ΤΕΛΟΣ λοιπον για μενα εδω στα :OT: μαζι σου.
GoriLLakoS Δεκέμβριος 19, 2007 #132 Δεκέμβριος 19, 2007 Παρακαλώ όταν μιλάτε να μιλάτε μεταξύ σας και για τον εαυτό σας :flower:Κάποιο είναι πιο ευέξαπτοι και κάποιοι πιο ήρεμοι...Κάποιο μιλάνε πολύ και κάποιοι καθόλου......Αλλά ότι λέτε, πάντα να αντιπροσωπέυει τον εαυτό σας , και όχι κάποιους άλλους.
astrolabos Δεκέμβριος 19, 2007 #133 Δεκέμβριος 19, 2007 Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
knight_77 Δεκέμβριος 19, 2007 #134 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. Resistance is futaile....
GoriLLakoS Δεκέμβριος 19, 2007 #135 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. http://www.chucknorrisfacts.com/ Απλά μου βγήκε αυθόρμητα...
VIL Δεκέμβριος 19, 2007 #136 Δεκέμβριος 19, 2007 Μπορείτε τώρα να μας τα μεταφράσετε και στα Ελληνικά για να καταλάβουμε και τι λέτε? :OT: :magic:
DJD Δεκέμβριος 19, 2007 #137 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από VIL Μπορείτε τώρα να μας τα μεταφράσετε και στα Ελληνικά για να καταλάβουμε και τι λέτε? :OT: :magic: Η μετάφραση αγαπητέ VIL είναι.. κλειδώστε το γιατί αλλού ξεκίνησε.. αλλού πήγε και αλλού κατέληξε η κουβέντα. Κι όταν αρχίσω και βλέπω προσωπικές αψιμαχίες με πιάνει το επτανήσιο μου.. :lock:
Chosen Δεκέμβριος 20, 2007 #138 Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 19:28] Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.