GoriLLakoS Δεκέμβριος 18, 2007 #61 Δεκέμβριος 18, 2007 Επειδή έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω και να εξηγήσω κάποια πράγματα μιας και έχω βρεθεί και στις 2 μεριές(καταναλωτής-μαγαζί) όπως και ο unseen αλλά και ο fragmas..αλλά μερικοί δεν ξέρουν να μιλάνε , παραμόνο να χαλάνε την συζήτηση @ Ignatios εγώ είμαι over και out απο αυτές τις συζυτήσεις απο εδώ και πέρα...:giveup:
VIL Δεκέμβριος 18, 2007 #62 Δεκέμβριος 18, 2007 Γιατί ρε γοριλάκο όταν το μαγαζί ενθυλακώνει τα ωραία ευρόπουλα μας είναι καλά τότε?θα πλήρωνες εσύ για καινούργιο αυτοκίνητο και να σου έδιναν μεταχειρισμένο έστω και ελαφρός.Θα το ανεχόσουν?θα το ανεχόσουν να σε κοροϊδεύουν? :magic:
Ignatios Δεκέμβριος 18, 2007 #63 Δεκέμβριος 18, 2007 Έγώ γοριλάκο ούτε σε ξέρω, ούτε ξέρω τι κάνεις, ούτε αν κάνεις κάτι τέτοιο.Δεν μιλούσα φυσικά για σένα. Ούτε ξέρω ποιός τα κάνει. Ξέρω οτι γίνεται.Εγώ ξέρω οτι τα περισσότερα τα ανοίγει το προσωπικό σ'αυτά τα μαγαζιά.
GoMaR Δεκέμβριος 18, 2007 #64 Δεκέμβριος 18, 2007 παιδια το εχετε καψει το θεμα..Και η μερια του καταστηματος εχει δικιο (λογοι που εξηγησει ο Φραγμας) και η μερια του καταναλωτη..Οποτε τι προσπαθειτε να βρειτε ποιος φταιει και ποιος οχι...Ολοι ξερουμε πως εχουν τα πραγματα μιας και ειμαστε στον χωρο αυτον , οποτε δεν υπαρχει λογος για γκρινιες..
VIL Δεκέμβριος 18, 2007 #65 Δεκέμβριος 18, 2007 Φίλε GoMaR το θέμα θα είναι πάντα επίκαιρο και όχι (καμένο) όταν παρουσιάζονται παρόμοια φαινόμενα. :magic:
GoMaR Δεκέμβριος 18, 2007 #66 Δεκέμβριος 18, 2007 το λεω απο την αποψη οτι γυρισε πιο πολυ σε προσωπικο επιπεδο..Απο την μια ρωτας αν ειναι σωστο απο την αλλη ομως ξερουμε και ποιο ειναι το σωστο..Τα ιδια και τα ιδια..Αφου λες ειναι παντα επικαιρο , θα πρεπε να ξερουμε πως να συμπεριφερομαστε και οχι να κατηγορουμε
VIL Δεκέμβριος 18, 2007 #67 Δεκέμβριος 18, 2007 Τώρα όταν θέλουν και καλά να σε κοροϊδέψουν εξαρτάτε απο τον χαρακτήρα σου και μερικά άλλα το πώς θα συμπεριφερθείς.Πιστεύω να καταλαβαίνεις (η γλώσσα κόκαλα δέν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει)
GoMaR Δεκέμβριος 18, 2007 #68 Δεκέμβριος 18, 2007 Μη ξεχνας ομως οτι υπαρχουν ορισμενοι που κανουν το αναποδο..Να κοροιδευουν τον πωλητη..Οποτε συμβαλουμε και εμεις στην κοροϊδια...
VIL Δεκέμβριος 18, 2007 #69 Δεκέμβριος 18, 2007 Εάν τα καταφέρουν (μερικοί αγοραστές) να κοροϊδέψουν τον πωλητή τότε και πάλι φταίει το κατάστημα (ας πρόσεχε) τους υπαλλήλους που προσλάμβανε.Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο να σε κοροϊδεύει επί τούτου το κατάστημα
GoMaR Δεκέμβριος 18, 2007 #70 Δεκέμβριος 18, 2007 anyway δε χρειαζεται να το αναλυουμε αλλο..ξερεις πολυ καλα πως εχουν τα πραγματα...Οποτε λιγη προσοχη απο ολους θα ηταν καλο..
VIL Δεκέμβριος 18, 2007 #71 Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR anyway δε χρειαζεται να το αναλυουμε αλλο..ξερεις πολυ καλα πως εχουν τα πραγματα...Οποτε λιγη προσοχη απο ολους θα ηταν καλο.. +1
ea6gka Δεκέμβριος 18, 2007 #72 Δεκέμβριος 18, 2007 αν σου ειπαν στο ταμειο να τσεκαρεις και εσυ επειδη βαριοσουν δε το εκανες τοτε τσαμπα φωναζεις. αν ομως σου ειπαν οτι ειναι καινουριο και εσυ διαπιστωσες οτι δεν ειναι και οχι με την εννοια οτι καποιος την ανοιξε να δει τι εχει μεσα αλλα να εχει κανα πινακι στραβωμενο να λειπει κανενα εξαρτημα ή σκονες AS5 απο κατω κλπ απλα την πας πισω και παιρνεις κατι αλλο. παιρνεις και τα λεφτα σου αν θες. και αν σου κανουν το βαρυ , τα προβλεπομενα απο τη νομοθεσια.
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 18, 2007 #73 Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από VIL [Σήμερα, στις 20:00] θα πλήρωνες εσύ για καινούργιο αυτοκίνητο και να σου έδιναν μεταχειρισμένο έστω και ελαφρός.Θα το ανεχόσουν?θα το ανεχόσουν να σε κοροϊδεύουν? :magic: Θα σε βοηθούσε να αποκτήσεις άποψη, μια επίσκεψη στο λιμάνι του Περάματος, εκεί που ξεφορτώνουν τα αυτοκινητάδικα.
LevelOne Δεκέμβριος 18, 2007 #74 Δεκέμβριος 18, 2007 Εγω πάντως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω κάποιο προϊον με ανοιγμένη συσκευασία ή χρησιμοποιημένο ΑΡΚΕΙ να το ξέρω πρίν το αγοράσω και εννοείται να έρχεται με ισους όρους εγγύησης (το έχω κάνει επανειλημμένως και μπορεί να διασταυρωθεί).Τώρα, σε περίπτωση που υποπτευθώ οτι το Χ κατάστημα υποτιμά την νοημοσύνη μου, ή δεν σεβεται τα δικαιώματα μου σαν καταναλωτή, τότε θα έχει "The E-Shop Treatment". Επίκληση διάφορων μερών σώματος ανθρώπων πρώτου βαθμού συγγένειας, αστυνομίες κλπ κλπ.Επίσης μην αποκλείεις το ενδεχόμενο κάποιος πωλητής να άνοιξε την συσκευασία ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να δεί τι πουλάει, η απο ιδίο ενδιαφέρον... Υπάρχουν πολλοι πωλητές που δεν θα μπορούσαν να αντισταθούν στον πειρασμό να ανοίξουν την ολοκαίνουρια 780i για να την περιεργαστούν. Και δεν ειναι μεμπτό αυτό. Πολλοί απο εδω μέσα θα το κάναμε αν δουλεύαμε σε ενα μαγαζι και βλέπαμε καθε μερα καινούριο hot hardware. Μεμπτό θεωρώ το γεγονός οτι ο πωλητής πήρε τις μνήμες, τις ανοιξε, τις δοκίμασε στο PC του κρυφά, τις έσκισε στα ρεύματα και αφου είδε οτι δεν διχιλιαρίζουνε, τις επέστρεψε. Και πάλι, δεν καταδικάζεις ολόκληρο το κατάστημα για εναν πωλητή. Απλα και όμορφα, πας πίσω και εξηγείς πολιτισμένα τι και πως. Ικανοποιείς τα αιτήματα σου και ενημερώνεις τον υπευθυνο του καταστήματος για το συμβάν. Ετσι, γλυτώνεις και άλλους πελάτες λιανικής απο την ιδια ταλαιπωρία και βάζεις και στο μάτι τον κακό πωλητή. Αλλα πάντα κοιτάμε την πάρτη μας. Δεν το λέω προσωπικα για σένα, αλλα για τους περισσότερους μας. Αυτο ειναι και το κακό του Έλληνα.. Ο "ωχαδερφισμός" και ο "δεβαριεσισμός".Αν παρ'ολα αυτα δεν βγάζεις άκρη, επιστρατεύεις τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής και απειλείς "εν τουτω ΙΝΚΑ"...
mariosalice Δεκέμβριος 18, 2007 #75 Δεκέμβριος 18, 2007 ’λλο ανοιγμένο και άλλο χρησιμοποιημένο ...Αλλά εμπιστεύομαι μόνο σφραγισμένα προιόντα.Πρώτη ιστορίαΑγόρασα μνήμη, την πλήρωσα, την παραλαμβάνω από τον πωλητή, την ανοίγω μπροστά του να την ελέγξω (δεν ήταν σφραγισμένη) και μου μένουν τα μέταλλα στο χέρι, με κολλημένα δυο τσιπάκια πάνω.Έπεσε γέλιο όταν είδα την γκριμάτσα που είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπο του πωλητή.Δεύτερη ιστορία.Την έχω πατήσει αρκετές φορές.Αλλά συνήθως τα βρίσκουμε και τελικά μάλλον ικανοποιημένος είμαι.Όσο και να ξέρεις τι ψάχνεις και τι θέλεις στραβώνεσαι μέσα στο κατάστημα.Πήγα για επεξεργαστή.Για τον συγκεκριμένο υπήρχαν δύο εκδόσεις.Στο μαγαζί που πήγα είχαν την καλή έκδοση, οπότε περιορίστηκα να ψάχνω ένα νούμερο.Δεν το βρήκα.Πάω σε δεύτερο μαγαζί και βρίσκω το νούμερο που έψαχνα.Πάω σπίτι, κοιτάζω άλλη μια φορά και ήταν η παλιά έκδοση. Φτού.Ευτυχώς οι επεξεργαστές είναι σφραγισμένοι.
junior-21- Δεκέμβριος 18, 2007 #76 Δεκέμβριος 18, 2007 Εγώ πάλι όταν πήρα πριν έναν μήνα την Abit ip35pro από το Πλαίσιο, πάω σπίτι, την ανοίγω, πάω να βάλω έναν Ε4400 πρόχειρα πάνω και προς εκπληξή μου βλέπω ότι καμιά δεκαριά pin-άκια ήταν στραβωμένα Εννοείται την πήγα πίσω (όχι την ίδια μέρα, δεν προλάβαινα) και επιτόπου μου την αλλάξανε με άλλη (την οποία ο χαζός δεν ανοιξα επιτόπου καλού κακού αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν απίθανο να είχα μια από τα ίδια). Αυτή την μητρική (που ναί,είχε ίχνη πάστας στο socket ) ήταν ανοιγμένη και χρησιμοποιημένη και μάλιστα μάλλον ο προηγούμενος της ιδιοκτήτης λογικά θα την έκανε την ζημιά αλλά βασίστηκε στο νόμο του να μπορείς να επιστρέψεις κάτι εντός δέκα ημερών στην κατάσταση που το πήρες (και στην κ@λοφαρδία του να πετύχει κάναν υπάλληλο που να βαρεθεί καν να την ελένξει κατά την παραλαβή ). Για μένα μακάρι να μην υπήρχε ποτέ αυτός ο νόμος - ή θες να πάρεις κάτι, ή όχι-. Από εκεί ξεκινάνε και όλα τα κακά και το thread αυτό βασικά... Με αυτόν τον νόμο, τα μαγαζιά γεμίσανε "used" parts (κατά πολλούς used, εμένα δεν με πειράζει προσωπικά)...
Louris7 Δεκέμβριος 18, 2007 #77 Δεκέμβριος 18, 2007 Ένα παράδειγμα σε μεγάλο κατάστημα .....Αγόρασα πριν ενα χρόνο το τροφοδοτικο της υπογραφης μαζι με τα περισσοτερα συστηματα της υπογραφης....Τα αράζω όλα τα πραγματα στο τραπεζι και τι ελλειπε?....Το καλωδιο του τροφοδοτικού!!!!....που ειναι και το εγγλεζικο στυλ πισω απο το τροφοδοτικο και δεν ειχα αλλο εστω να τον ανοιξω τον υπολογιστη υστερα απο πολυωρη ενασχοληση για να το σεταρω...Παω στο μαγαζι... Το και το... Μου λεει Α!.. μισο λεπτο...Τσουπ, ανοιγει μπροστα μου ενα αλλο, το πρωτο απτο ράφι!, και μου το δινει....Τωρα ο αλλος που θα το παρει λογικα θα εγινε το ιδιο και τουμπαλι....
jois21 Δεκέμβριος 18, 2007 #78 Δεκέμβριος 18, 2007 Προβλημα του.Μπορει ομως να το δωσει το μαγαζι για αλλαγη, δε ξερεις.
VIL Δεκέμβριος 18, 2007 #79 Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Θα σε βοηθούσε να αποκτήσεις άποψη, μια επίσκεψη στο λιμάνι του Περάματος, εκεί που ξεφορτώνουν τα αυτοκινητάδικα. Για πές μας φίλε ΓιαγκΤ Τι θα δούμε στο λιμάνι του Περάματος στα (αυτοκινητάδικα που λες και εσύ) για να δημιουργήσουμε άποψη, γιατι μου πέφτει λίγο μακριά.:magic:
Colton1416003301 Δεκέμβριος 18, 2007 #80 Δεκέμβριος 18, 2007 Εγώ πιστεύω οτι οτιδήποτε πουλιέται πρέπει να είναι καινούργιο-σφραγισμένο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.