Jump to content

Που πανε τα λεφτα μας και ποσο μας σεβονται...

harrybani

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βρισκομαι στην δυσαρεστη θεση να γραψω την τελευταια μου εμπειρια με τα 2 "κορυφαια"

μαγαζια που εδρευουνε στην στουρναρη.Τελευταια σιγουρα,γιατι απο δω και περα για τελευταιας γενιας hardware θα αγοραζω κατευθειαν απο εξωτερικο.Αγορασα λοιπον μια μητρικη και μνημες ddr3,ενα προιον απο καθε μαγαζι.Πηγαινοντας λοιπον σπιτι και ανοιγοντας τα προιοντα διαπιστωνω,δεν εχει σημασια πως αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ,oτι και τα 2 εχουνε ανοιχτει και το ενα ΣΙΓΟΥΡΑ εχει χρησιμοποιηθει...μιλαμε για 2 προιοντα με συνολικο κοστος 697 ευρω.Ονοματα δεν αναφερω,φωτογραφιες δεν ποσταρω(αν μου ζητηθει και για τους απιστους θωμαδες θα ανεβασω),βασιζομαι στην δικια σας κριση για την ειλικρινεια των οσων λεω.....Απλα ξενερωσα και ευχομαι τουλαχιστον να λειτουργουνε και να μην μπλεξω με rma.Χαιρετισματα στην ελληνικη αγορα απο μενα και ευχομαι να αναγκαστουνε να κλεισουνε καποτε για να την γλυτωσουν οι αδαεις τουλαχιστον,αφου και εμεις που κατι γνωριζουμε την παταμε....Να αναφερω οτι δεν ειναι το πρωτο κρουσμα που μου τυχαινει και ειναι κατι πολυ συνηθισμενο...Επισης και για να γελασουμε λιγο,οταν ρωτησα πωλητη γιατι απο τα 4 κομματια τα 3 φαινονται ανοιγμενα,η απαντηση του ητανε καθως τα βαζαμε στο ραφι θα χτυπηθηκαν:p Εγω πηρα το 4ο που φαινοτανε εξωτερικα οκ αλλα δυστυχως και αυτο οπως αποδειχτηκε.......:mad: Τελειωνοντας και λυπαμαι που το λεω αλλα ποτε δεν μου εχει τυχη κατι τετοιο σε αγορα απο το εξωτερικο οποτε σας ΠΡΟΤΡΕΠΩ να κανετε το ιδιο με τις οποιες εστω δυσσαρεστες επιπτωσεις θα εχει αυτο ακομα και σε δικα μας παιδια που δουλευουνε στα "κορυφαια" μπακαλικα της ελλαδας...Και παλι λυπαμαι.....:(

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Απο τη στιγμη που ειχαν ανοιχθει γιατι δεν τα επιστρεφεις?

Καλο ειναι να εξεταζουμε διεξοδικα κατι πριν καταθεσουμε τον οβολο μας...

Αν ειμουν στη θεση σου, και να λειτουργουσαν κανονικα, παλι θα τα επεστρεφα

και θα ζηταγα πισω τα χρηματα μου...

Θα δω τι θα κανω,παντως αντι τωρα να στηνω το καινουργιο συστημα καθομαι

και ποσταρω τον πονο μου.Για να καταλαβεις....

Σιγουρα εχει το κοστος του, αλλα ποιος εγγυαται οτι τα parts δεν ειναι μτχ?

Το παλικαρι τα πληρωσε για καινουρια...

Δηλ. ας τα δουλεψει πρωτα ο υπαλληλος να κανει το κεφι του

ή καποιος που δεν εμεινε ικανοποιημενος και τα επεστρεψε

και μετα τα πασαρουμε σαν καινουρια?

Sorry, αλλα αυτο μου φαινεται απατεωνια...

ΕDIT: Καλο ειναι να αναφερεις τα μαγαζια και να ποσταρεις photo αν γινεται, οπως λεει

και ο trooper....

Δηλαδη αμα ποσταρω photo που θα διχνει τα μαυρα σημαδια στα πινς της μιας cellshock

και την εσωτερικα σκισμενη συσκευσια και των μνημων και της μητρικης τι θα αλλαξει;για

να μου πει κανεις οτι μπορει να τα εκανα εγω; γι αυτο δεν λεω και τα ονοματα για να μην με κατηγορησουνε,αλλα ολοι ξερουνε ποιος ειμαι και εχω και την μουτσουνα μου στην φωτο φατσα καρτα....δεν κρυβομαι......

Αρα γιατι να τους καλύψεις... Αμα το ποστ σου εχει σκοπό να μας προστατέψει ως καταναλωτές, πρεπει να μας πεις απο που τα πήρες ωστε να γνωρίζουμε τι γίνεται.

Ισως το μαγαζι να δει το ποστ σου και να θελήσει να απαντήσει...

Ωραια λες και δεν καταλαβατε...ΠΛΑΙΣΙΟ και MULTIRAMA ΧTREME οκ; Και εννοειται οτι

τα λεω ΜΟΝΟ για να γλυτωσω καναν 2 εστω....Εξαλου αν δουλευουνε δεν ξερω αν θα βρω

το κουραγιο να τους τα παω πισω γιατι ειμουν χορηγος ΚΑΙ στα 2.....

Xορηγος ?????

Κατα τη γνωμη μου, η μη επιστροφη τους σημαινει οτι αποδεχεσαι τη κατασταση....

Λεγοντας χορηγος εννοω οτι δεν εχω κανει 2-3 αγορες απο τα εν λογω μαγαζια:p Επισης επειδη η αποφαση μου ειναι παρμενη ηδη δεν με νοιαζει να τα κανω rma αν δουλευουνε τουλαχιστον,παρα να στρεψω εστω και 1 απο μας στην σωστη οδο που ξαναλεω ειναι ΜΟΝΟ

η αγορα απο το εξωτερικο,αυτο θα μου δωσει ικανοποιηση....

Φιλε μου δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα αγορας απο εξωτερικο ουτε

θεωρω οτι αυτη ειναι η λυση...

Απο τη στιγμη που το αποδεχεσαι, δεν υπαρχει και λογος περαιτερω κουβεντας...

Αρχική απάντηση από knight_77

Σιγουρα εχει το κοστος του, αλλα ποιος εγγυαται οτι τα parts δεν ειναι μτχ?

Μα αυτό ακριβώς λέω:

Αρχική απάντηση από knight_77

Δηλ. ας τα δουλεψει πρωτα ο υπαλληλος να κανει το κεφι του

ή καποιος που δεν εμεινε ικανοποιημενος και τα επεστρεψε

και μετα τα πασαρουμε σαν καινουρια?

Και προσθέτω και την περίπτωση επιστροφής από πελάτη (ακόμα και για βλάβη) και απλώς μη ελέγχου (όπως όλοι μας γνωρίζουμε ότι γίνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και μάλιστα λέμε μπράβο σε συγκριμένες εταιρίες για αυτό).

Τεσπά, τα έχουμε ξαναπεί.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει τρόπος να αποφεύγονται τέτοιες κακοτοπιές απολαμβάνοντας παράλληλα και τα οφέλη (τα οποία αποτελούν τις αιτίες αυτών).

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 15:31]

Φιλε μου δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα αγορας απο εξωτερικο ουτε

θεωρω οτι αυτη ειναι η λυση...

Απο τη στιγμη που το αποδεχεσαι, δεν υπαρχει και λογος περαιτερω κουβεντας...

Αυτοι που δινουνε 697ευρω νομιζω οτι αλλα 50 ας πουμε extra σε μεταφορικα θα διαθεσουνε αν παθουνε οτι εχω παθει εγω και μαλιστα αρκετες φορες.....

Κατσε να δουλεψουνε και θα δουμε...Αλλα γιατι δεν το παιρνεις και απο την αντιστροφη;

Οτι δηλαδη απο την στιγμη που και αυτοι δεν θα αντιδρασουνε αποδεχονται οτι ετσι ειναι;

Αδερφε δεν εχουν ολοι πιστωτικες,ουτε τους περισσευουν τα 50€....

Ουτε μπορουν να περιμενουν 1+ μηνα σε περιπτωση RMA...

Αλλοι θελουν να βλεπουν απο κοντα αυτο που θα ψωνισουν κατι που δεν

μπορεις να το κανεις μεσω του νετ...

''..Κατσε να δουλεψουνε και θα δουμε...Αλλα γιατι δεν το παιρνεις και απο την αντιστροφη;

Οτι δηλαδη απο την στιγμη που και αυτοι δεν θα αντιδρασουνε αποδεχονται οτι ετσι ειναι;''

Δεν το καταλαβα.....Για ποιους μιλας?Για τα συγκεκριμενα μαγαζια ή για τους αγοραστες?

Oτι ειχα να πω το ειπα,οποιος καταλαβε καταλαβε....

Κερδος απο κανεναν δεν εχω ουτε αλλα συμφεροντα με

κανανε να γραψω.Ηδη συμπερασματα βγηκανε....

Αρχική απάντηση από harrybani [Σήμερα, στις 15:42]

Αυτοι που δινουνε 697ευρω νομιζω οτι αλλα 50 ας πουμε extra σε μεταφορικα θα διαθεσουνε αν παθουνε οτι εχω παθει εγω και μαλιστα αρκετες φορες.....

Κατσε να δουλεψουνε και θα δουμε...Αλλα γιατι δεν το παιρνεις και απο την αντιστροφη;

Οτι δηλαδη απο την στιγμη που και αυτοι δεν θα αντιδρασουνε αποδεχονται οτι ετσι ειναι;

Εγω παλι Χαρη προτιμω να τα αγορασω 50ε φθηνοτερα και να εχω rma σε μια μερα στην γειτονια μου και ας ειναι ελαφρως μεταχειρισμενο..αλλα αυτη ειναι απλα η αποψη μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.