Jump to content

XP32bit ή XP64bit

bhtae

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας

Τι λειτουργικό είναι καλύτερα να αγοράσω για υπολογιστή ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια.

XP32bit ή XP64bit

Εχω σκοπό να αγοράσω καινούργιο υπολογιστή και μπορώ να βάλω μνήμη 4GB.

Ευχαριστώ.

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα,

τελικά τι κερδίζω βάζοντας vista 64bit αντί 32? (δεν έχω 4+gb ram)

Βλέπω κάποια διαφορά σε ταχύτητα ή μπα ?

Εγώ χθές έβαλα και τρίτο λειτουργικό στο pc, εκτός απο xp 32bit & vista ultimate 32bit έβαλα και windows xp 64bit, και πραγματικά ενθουσιάστικα. Καταρχάς μου είδε το πλήρες σύνολο της μνήμης μου (4 GB) ενώ με τα 32μπιτα λειτουργικά έβλεπα μόνο 3, μου φάνηκε το λειτουργικό και απίστευτα πιο γρήγορο, η σταθερότητα ειναι ακόμα υπο εξέταση.

Αρχική απάντηση από oekab1992 [Σήμερα, στις 16:26]

Εγώ χθές έβαλα και τρίτο λειτουργικό στο pc, εκτός απο xp 32bit & vista ultimate 32bit έβαλα και windows xp 64bit, και πραγματικά ενθουσιάστικα. Καταρχάς μου είδε το πλήρες σύνολο της μνήμης μου (4 GB) ενώ με τα 32μπιτα λειτουργικά έβλεπα μόνο 3, μου φάνηκε το λειτουργικό και απίστευτα πιο γρήγορο, η σταθερότητα ειναι ακόμα υπο εξέταση.

Οκ για τη μνήμη αλλά μήπως το θέμα ταχύτητας είχε να κάνει περισσότερο

με το ότι ήταν μία καθαρή εγκατάσταση των windows και όχι μία φορτωμένη

όπως πιθανών να έχεις τις άλλες?

Ας μας πουν και άλλα παιδιά για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για να δω

τελικά αν αξίζει να τα έχω για προτεύων λειτουργικό σε υπολογιστή που δε

παίζει παιχνίδια.

Συγνώμη από το δημιουργό αλλά να κάνω μια εμβόλιμη ερώτηση σχετική με το θέμα:

Υπάρχει περίπτωση βάζοντας τα 64άρια ΧΡ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε ασυμβατότητα/πρόβλημα απο τις εφαρμογές/παιχνίδια που τρέχω τώρα ? Επίσης χρησιμοποιώ τα ίδια προγράμματα με τώρα και αν υποστηρίζουν τα 64άρια και τρέχουν καλύτερα καλώς αλλιώς τρέχουν όπως και στα 32μπιτα ή πρέπει να βρω 64άρες εκδόσεις ?

Αρχική απάντηση από johnson [Χθες, στις 17:56]

Οκ για τη μνήμη αλλά μήπως το θέμα ταχύτητας είχε να κάνει περισσότερο

με το ότι ήταν μία καθαρή εγκατάσταση των windows και όχι μία φορτωμένη

όπως πιθανών να έχεις τις άλλες?

Ας μας πουν και άλλα παιδιά για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για να δω

τελικά αν αξίζει να τα έχω για προτεύων λειτουργικό σε υπολογιστή που δε

παίζει παιχνίδια.

Καλά βέβαια ειναι καθαρή εγκατάσταση και πάει φέτες, αλλά προσφάτως έκανα και καθαρή εγκατάσταση σε 32βιτ windows και έχω μια σίγουρη αίσθηση οτι υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα και απόκριση. Στην πορεία θα δώ και αναλυτικότερα.

@JohnG85 Οχι το πολυ πολυ να τις τρεχει σαν 32Βιτ.

@oekab1992 Core 2 και 64 δεν τα πανε τοσο καλα για δωσε πληροφοριες.

• 2 weeks later...

Με το SP3 να βγαίνει μόνο για 32Bit, μήπως είναι καλύτερο να επιστρέψουμε στα 32 εμείς που έχουμε 2gb ram? Για παιχνίδια/ταχύτητα/απόδοση ως πρώτο στόχο φυσικά. Τι λένε οι βετεράνοι των OS?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.