Jump to content

Πως μπορω να παρω ενα account απο rapidshare?

ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια και χρονια πολλα. Πως μπορω να παρω ενα account απο rapidshare για ενα 6μηνο?

Δηλ. πως τους στελνω τα χρηματα και πως μου στελνουν αυτοι των κωδικο?

με paypal , κάνε register στο paypal σιτε, δηλώνεις την visa σου και στον επόμενο λογαριασμό τις visa σου θα δεις ένα μικρό ποσό του 1ος αν θυμάμαι καλα και στην περιγραφή του 1 θα σε έχει έναν κωδικό, αυτόν τον κωδικό θα τον βάλεις σε ένα σημείο στο λογαριασμό σου στο paypal και είναι rdy.

αφού θα έχεις λογαριασμό στο paypal τοτε μεσα απο το λινκ του rapidshare θα σε κατευθύνει ακριβός σε ένα login που εκεί το μονό που θα έχεις να κανείς είναι να πατήσεις το κουμπί "pay"

νομιζω οχι για το rapidshare, εκτος αν θες τηλ/κα!(εχει τετοια επιλογη αλλα για 1 μηνα) αλλα δεν ξερω πως..

attica gift card και paypal.το ίδιο κάνει και δεν θα έχεις το άγχος της πιστωτικής.πάνε βγάλε μια.3 ευρώ νομιζω κοστίζει και ελαχιστη κατάθεση 30ε.

Αρχική απάντηση από gar

attica gift card και paypal.το ίδιο κάνει και δεν θα έχεις το άγχος της πιστωτικής.πάνε βγάλε μια.3 ευρώ νομιζω κοστίζει και ελαχιστη κατάθεση 30ε.

μαλλον αυτο θα κανω..............:T: :T: :T:

Ευχαριστω !!!!!!!!!!

Ναι αλλά πώς θα την δηλώσει στο paypal? Γίνετε με τις προπληρωμένες κάρτες ?

το κάνω αυτό και δουλεύει κανονικότατα. μεσω παυπαλ πληρώνω ραπιδσηαρε και βυνιλια. τις φοβάμαι λιγο τις πιστωτικές.....

Eγώ πληρώνω με την απλή μου κάρτα μισθοδοσίας που έχει και VISA ELECTRON μέσω PAYPAL ΠΑΝΤΑ και όλα μια χαρά είναι.... :T:

Αρχική απάντηση από gar

που ακριβως γινεται αυτο ρε παιδια? στο περιπτερο της γειτονιας? γιατι εδω ειναι επαρχια και πρεπει να ξερουμε ακριβως σε ποια σημεια μπορουμε να παρουμε τετοιες καρτες...! σε ταχυδρομειο, σε τραπεζες...που?

Στο PayPal γίνεται να χρησιμοποιήσεις είτε πιστωτική(cash card) είτε χρεωστική κάρτα(debit card). Η χρεωστική για όσους δεν ξέρουν είναι η απλή κάρτα αναλήψεως που έχουμε για να παίρνουμε λεφτά από το ATM. Εγώ έχω λογαριασμό στο PayPal με την χρεωστική μου VisaElectron της Πειραιώς!! Η εγγραφή στο PayPal γίνεται όπως περιέγραψε ο φίλος Borg πιο πάνω....

Αρχική απάντηση από cabdik [Σήμερα, στις 08:07]

που ακριβως γινεται αυτο ρε παιδια? στο περιπτερο της γειτονιας? γιατι εδω ειναι επαρχια και πρεπει να ξερουμε ακριβως σε ποια σημεια μπορουμε να παρουμε τετοιες καρτες...! σε ταχυδρομειο, σε τραπεζες...που?

μα καλά πιο πολύ την κυριακή δεν έβλεπες?που ο αρναουτογλου μιραζε τις gift card με τα τσουβάλια?ΛΟΛ!:tomato:

και εγώ απο επαρχία είμαι. πάνε σε ένα κατάστημα τραπεζα αττικής και ζήτα την.τοσο απλά.

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Eγώ πληρώνω με την απλή μου κάρτα μισθοδοσίας που έχει και VISA ELECTRON μέσω PAYPAL ΠΑΝΤΑ και όλα μια χαρά είναι.... :T:

Και γω το ιδιο....Απλα οι καρτα πρεπει να ειναι VISA ELECTRON και οχι MAESTRO ας πουμε.

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 02:40]

παιδιά μια σημείωση μόνο.... δεν είναι ότι καλύτερο να χρησιμοποιείτε την κάρτα που είναι δεμένη με τον λογαρισμό μισθοδοσίας για συναλλαγές στο net.... καλύτερα να χρησιμοποιήσετε gift card, ή να κάνετε μια χρεωστική(ή πιστωτική με μικρό πιστωτικό όριο) σε άλλο λογαριασμό....

Μία κάρτα που να μην είναι πιστωτική είναι η καλύτερη λύση πιστεύω.

Εγώ έχω μία Visa Electron μόνο γι αυτή τη δουλειά.

Αν δεν έχει χρήμα μέσα δεν μπορεί να χρεωθεί, οπότε γλυτώνεις και την καταναλωτική μανία που μπορεί να σε πιάσει :)

Μην καταλήξεις να δουλεύεις για να ξεπληρώσεις ενα Extreme CPU για παράδειγμα... :)

φιλε gar εδω κοντα δεν υπαρχει τραπεζα αττικης, γι' αυτο ρωτησα για αλλον τροπο....

Αρχική απάντηση από Saber_Rider

Στο PayPal γίνεται να χρησιμοποιήσεις είτε πιστωτική(cash card) είτε χρεωστική κάρτα(debit card). Η χρεωστική για όσους δεν ξέρουν είναι η απλή κάρτα αναλήψεως που έχουμε για να παίρνουμε λεφτά από το ATM. Εγώ έχω λογαριασμό στο PayPal με την χρεωστική μου VisaElectron της Πειραιώς!! Η εγγραφή στο PayPal γίνεται όπως περιέγραψε ο φίλος Borg πιο πάνω....

δηλ μπορω αντι για πιστωτικη να δηλωσω αυτην που εχω για το ΑΤΜ? και παιρνουν τα λεφτα απο εκει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.