Παπ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Γεια σας παιδια.....το προβλημα μου εχει ως εξης : Στο σπιτι μου ο αδερφος μου εχει ασυρματο δικτυο το οποιο εχει κωδικο.... Προσπαθω με τον φορητο να συνδεθω, βαζω τον κωδικο αλλα οταν γινει η συνδεσγ μου βγαζει ενα κιτρινο τριγωνακι πανω στις οθονιτσες(αριστερα της ωρας) και μου λεει περιορισμενη ή χωρις αηιοπιστια. Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση για να λειτουργισει;;; Επισης λεει οτι ο υπολογιστης δεν μπορεσε να ανακτησει IP.Ευχαριστω για τον χρονο σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Δοκίμασε να "καρφώσεις" IP στην ασύρματη σύνδεσή σου.Δεξί κλίκ στο τοπικό δίκτυο->ΙδιότητεςΔεξί κλίκ στην ασύρματη σύνδεση -> ΙδιότητεςΠρωτόκολλο TCP/IP -> ΙδιότητεςΚαι εκεί ανάλογα με τι IP έχει το router, βάζεις και στην ασύρματη σύνδεση. Ελπίζω να σε βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Δεκέμβριος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Βαζω ΙP με αυτο τον τροπο και το τριγωνακι εξαφανιζετε, αλλα οταν π.χ. παω να συνδεθω στο msn μου βγαζει προβλημα και εκει που τρεχω τον οδηγο αντιμετωπιση προβληματων μου λεει οτι η προεπιλεγμενη πυλη ειναι εκτος συνδεσης και φυσικα το ιντερνετ δεν δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Στο πεδίο προεπιλεγμένη πύλη και προτιμόμενος διακομιστής DNS βάζεις την IP του router Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.