pcfreak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Eιχα πάρει μια asus m2n-sli deluxe στις εκπτώσεις του πλαισιου με 40 ευρα. Μετα απο κανα μηνα χρησης, ανοιγε για 30" και μετα εσβηνε. Αφου δοκιμασα διαφορα (2 vga, 2 set μνημες κλπ) την παω στο πλαισιο οπου αφου μου προτειναν πιστωτικο αποφασισα να περιμενω (λογο του μικρου ποσου) κανα μηνα, οπως μου ειπαν, να παει rma στην asus. Αυτο έγινε το σάββατο 27/10. Τελικά μετα απο 1,5+ μηνα, το σαββατο 15/12 (προχτες) με ειδοποιουν οτι ηρθε η μητρικη. Παω εκει και μου δινουν ενα χαρτοκουτο που ειχε μεσα ΜΟΝΟ τη μητρικη η οποια ηταν η ιδια (τσεκαρα serial και σημαδακια στο αυτοκολητο ) και ειχε ερθει απο τσεχια. Τα παιδια στο σερβις μου βρηκαν ενα I/O shield και 2 καλωδια και μου έδωσαν λεγοντας να μην ανησυχω και οτι θα δουλευει η μητρικη... Σπιτι για δοκιμη... Παρατηρησα, χωρις να ειμαι σιγουρος, οτι ειχαν αλλαξει καποιους πυκνωτες. Στηνω και bοοtαρει κανονικα (και σκαω ενα χαμογελο ανακουφισης) με το σκληρο που ειχα πριν το rma. Μονο που το ποντικι (usb) δεν παιζει... δοκιμαζω και τις 4 θυρες χωρις αποτελεσμα. Τσεκαρω βιος, settings ολα οκ... δοκιμαζω usb stick, usb σκληρο, τιποτα... Στιγμιαια αναβε το λαμπακι και μετα τιποτα (ο σκληρος συνεχιζε να γυριζει). Δοκιμασα και ενα usb bracket πανω στο mobo και τελικά απο τις 2 θυρες του, δουλευε η μια. Δοκιμασα για το γαμωτο και με ενα ubuntu cd και νεα εγκατασταση χπ μηπως ειναι ειναι λειτουργικο (λεμε...) χωρις βεβαια αποτελεσμα. long story sort... Στον κολοσσο ASUS ειναι τοσο φτηνιαρηδες που δεν εστειλαν καινουργια μητρικη αλλα την παλια με αλλο προβλημα (-1 πελατης) Τσαμπα εναμισης μηνας αναμονη...
nick2crete Δεκέμβριος 17, 2007 #2 Δεκέμβριος 17, 2007 Μονο που διαβασα την λεξη Τσεχια ..παγωσα..κριμα...στειλε κανα μειλ στο Global..
GoriLLakoS Δεκέμβριος 18, 2007 #3 Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από nick2crete Μονο που διαβασα την λεξη Τσεχια ..παγωσα..κριμα...στειλε κανα μειλ στο Global.. Τι έχει η Τσεχία φίλε μου? (Εκτός απο τις ωραίες γυναίκες ) Εκεί είναι το μεγαλύτερο κέντρο της ASUS στην Ευρώπη όσον αφορά αποθήκευση μητρικών & VGA , RMA , συσκευασίες .
Wizard! Δεκέμβριος 18, 2007 #4 Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoSΕκτός απο τις ωραίες γυναίκες Από τις ΠΟΛΥ ωραίες γυναίκες... Τις είδαμε από κοντά το καλοκαίρι
nick2crete Δεκέμβριος 18, 2007 #5 Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 10:29] Τι έχει η Τσεχία φίλε μου? (Εκτός απο τις ωραίες γυναίκες ) Εκεί είναι το μεγαλύτερο κέντρο της ASUS στην Ευρώπη όσον αφορά αποθήκευση μητρικών & VGA , RMA , συσκευασίες . Τους εχω συναναστραφει τους Τσεχους σαν πελατες..πολυ χυμα κατασταση... ..δεν το ηξερα ομως οτι η Ασους εχει εκει μεγαλο Service center οποτε ..για τις γυναικες δεν μπορω παρα να συμφωνησω..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.