QantonisQ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2010 Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Δεκέμβριος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Πρώτη φορά βλέπεις μπλε οθόνη;;;Μπορεί να είναι άποιρα πράγματα όπως RAM, MOBO, drivers, GPU κτλ...τα πάντα μπορεί να το προκάλεσαν.Τι πείραξες πρόσφατα στο pc σου;The0x00000024 or0x24 error message will appear when there is a problem withNTFS.sys file.TheNTSF.sy s file only happens to be the driver file that allows the system to read and write to NTFSdrives. YOUR HARDDRIVE!!!The error message occurs when Windows XP encounters an unrecoverable error when it tries to accessan NTFS partition or a volume on the hard disk. Typically, you receive a Stop:0 x000000 24 errormessage during Windows XP Setup when one or more of the following conditions are true:• The file system or partition structure is corrupted. (Oops. That's not good.) • A driver compatibility issue exists. For example, the file system driver for an antivirus program or for other utility can cause this issue. (A lot better than the first.)από εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Δεκέμβριος 30, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Δεν βλέπω πρώτη φορά, πρώτη φορά βλέπω όταν το σύστημα μου είναι σε stock συχνότητες Συνήθως αυτή την εικόνα μου την πετούσε όταν έκανα overclock στο cpu για να δω μέχρι πόσο πάει με αυτόματο το ρεύμα. Έμπαινα στα windows, έτρεχα κάποιο bench και μετά από λίγο εβγάζε αυτό το μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 30, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Τρεχα ενα memtest καλου κακου.Ο δισκος σου πως τα πάει; Ειναι φουλαρισμενος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Δεκέμβριος 30, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Προς το παρόν δεν είχα πρόβλημα με κανένα από τους 2 δίσκους που έχω.Ο ένας έχει ακόμα 151GB ελευθερα που έχω τα Windows 7, τα Ubuntu και διάφορα προγράμματα και ο άλλος 230GB ελευθερα που έχω διαφορα αρχεία.Στο pc το μόνο που έκανα ήταν να αποσυνδέσω χτες τα ανεμιστηράκια γιατί θα τον άφηνα ανοιχτό και κάνει φασαρία αλλα οι θερμοκρασίες ήταν σε σχετικά καλά επίπεδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 31, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Ωραια, τοτε κατα πασα πιθανοτητα υποθετω οτι εχεις τις RAM στο Auto και τις ταϊζεις με 1.50 αντι για 1.6 . Σωστα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Δεκέμβριος 31, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Τρεχα ενα memtest καλου κακου. Έτρεξα και δεν βρήκε error.Ναι, οι ram είναι στο auto και τρώνε 1.50 αντί για 1.65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 31, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Ε βαλε 1.61 τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 31, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Aν ηταν οι RAM θα εβγαζε αλλες BSOD..Δεν μπουταρει καν??Αν ναι..http://www.ehow.com/how_4836283_repair-mbr-windows.htmlAν το κανει ενω εισαι στα Win..Πρεπει να τσεκαρεις πολλα..1)Stabillity..2)Virus..3)Λαθος Settings στον Controller..(ΑHCΙ κτλ).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 31, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Ίσως είναι ο AHCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Δεκέμβριος 31, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 κατέβασε κι αυτό για να δεις τι ακριβώς χτυπάει στη BSODhttp://www.resplendence.com/whocrashed Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Ιανουάριος 2, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Το κάνει πολύ σπάνια ενώ είμαι στα Windows.Ίσως είναι και ο Controller, θα δοκιμάσω και αυτό που λέει ο SkySurfer να δούμε.Καλή χρονια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Ιανουάριος 2, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιανουάριος 2, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Νομίζω πως είναι αυτό που έκανα quote πιο πάνω με τον σκληρό, δες στο link που δίνω μπας και βρεις λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 2, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Ας ξεκινήσουμε απο τα απλα..http://www.w7forums.com/use-chkdsk-check-disk-t448.htmlhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;228888Κανε και Scan για ΗDD Εrrors (φτου φτου μακρια).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Ιανουάριος 2, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Δεν έκανε scan μετά την επανεκκίνηση :019: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 2, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Τρέξε όντως κανένα διαγνωστικό για τους δίσκους. Δοκίμασε και κανένα άλλο τροφοδοτικό άμα το έχεις πρόχειρο ή τουλάχιστον προσπάθησε να μοιράσεις αλλιώς τα καλώδια στις συσκευές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 2, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Επίσης παίζει και ένας άλλος παράγοντας, να έχεις μπανανο-μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Ιανουάριος 2, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Τρέξε όντως κανένα διαγνωστικό για τους δίσκους. Δοκίμασε και κανένα άλλο τροφοδοτικό άμα το έχεις πρόχειρο ή τουλάχιστον προσπάθησε να μοιράσεις αλλιώς τα καλώδια στις συσκευές. Έχω ένα τροφοδοτικό αλλα είναι 400W.Επίσης παίζει και ένας άλλος παράγοντας, να έχεις μπανανο-μητρική. Δεν νομίζω, πως όμως θα βεβαιωθώ ;*Οι δίσκοι τα πηγαίνουν καλά στο crystal disk mark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 2, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Τι συστημα εχεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.