hayabusa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Μπαινω απευθειας στο ψητο γιατι τα πολλα λογια ειναι φτωχεια... Προκειται αυριο να παω τον φορητο μου (turbo x) στο Πλαισιο για να λυθει μια και καλη το προβλημα με τον καταραμενο windows installer των vista (4.0)..Σε περιπτωση που χρειαστει να κανουν του φορματ (δεν θα τους πω οχι ) τα win που θα περασουν θα τα ενεργοποιησουν οι ιδιοι η θα πρεπει να τα ενεργοποιησω εγω με καποιο τροπο; Το λεω αυτο γιατι υποθετω οτι το αυτοκολλητο που εχει κολλημενο στην πλατη του ο φορητος ενεργοποιει μονο την κοπια την οποια εχω (το recovery disc)... Επισης θελω να πιστευω οτι η συγκεκριμενη περιπτωση (προβληματικη εγκατασταση λειτουργικου οπως φαινεται) ειναι εντος εγγυησης και δεν θα με βαλουν να πληρωσω τιποτα, ετσι δεν ειναι; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις...:flower:
Spyrus Δεκέμβριος 17, 2007 #2 Δεκέμβριος 17, 2007 Η εγγύηση καλύπτει και λειτουργικό;Δε νομίζω. Φόρμαρέ τον εσύ.
Wizard! Δεκέμβριος 17, 2007 #3 Δεκέμβριος 17, 2007 Από τη στιγμή που το πήρες κι είχε πρόβλημα, δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό κι ούτε είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις πως γίνεται το format. Σου παρέδωσαν υπολογιστή με πρόβλημα, ας τον φτιάξουν.
hayabusa Δεκέμβριος 17, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Από τη στιγμή που το πήρες κι είχε πρόβλημα, δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό κι ούτε είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις πως γίνεται το format. Σου παρέδωσαν υπολογιστή με πρόβλημα, ας τον φτιάξουν. αυτο ακριβως θα τους πω...ας ψαξουν να βρουν τι φταιει...εγω το μονο που θα πω (περα απο το πως εχει το προβλημα) ειναι οτι σε 4 ωρες θα πρεπει να ειναι ετοιμοπαραδοτος και επισκευασμενος 100%
Borg Δεκέμβριος 17, 2007 #5 Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Από τη στιγμή που το πήρες κι είχε πρόβλημα, δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό κι ούτε είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις πως γίνεται το format. Σου παρέδωσαν υπολογιστή με πρόβλημα, ας τον φτιάξουν. σωστος δεν εχω να πω τπτ
hayabusa Δεκέμβριος 17, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Spyrus Η εγγύηση καλύπτει και λειτουργικό;Δε νομίζω. Φόρμαρέ τον εσύ. μολις ειδα το βιβλιαρακι της εγγυησης που δινει το πλαισιο...το λειτουργικο περιλαμβανεται κανονικα..
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 18, 2007 λοιπον, τους τον πηγα σημερα τελικα...Σχετικα με την εγγυηση ουτε που χρειαστηκε να αναφερω τιποτα, το παιδι που με εξυπηρετησε μου ειπε απευθειας οτι θα το βαλει εντος εγγυησης ετσι ωστε να μη χρεωθω τιποτα...Η λυση οπως ειπαν και εκεινοι ειναι προφανως φορματ και clean install...Τους το πηγα στις 11.05 και το σερβις εχει αυτη τη στιγμη ηδη ξεκινησει (με πηραν τηλεφωνο πριν απο 5 λεπτα για να με ρωτησουν τι να κανουν με τα τρια partitions του σκληρου ) οποτε υπολογιζω να παω να τον παραλαβω σε κανα δυωρο το πολυ...PS: Εμαθα και κατι πολυ ενδιαφερον : Τα λειτουργικα δεν τα περνανε απο το δισκακι που δινουν μαζι με τον φορητο αλλα με το ghost που σημαινει οτι αν ειχα κανει εγω φορματ και εκ νεου εγκατασταση μαλλον δεν θα ειχα προβλημα...Με παραξανεψε ομως το γεγονος οτι πανω στο δισκακι λεει οτι " Το λογισμικο αυτου του dvd-rom εχει προεγκατασταθει κλπ κλπ"...
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2007 Author #8 Δεκέμβριος 18, 2007 τον παρελαβα και μπορω να πω με βεβαιοτητα πως λειτουργει αψογα!!! εν τω μεταξυ οι τυποι στο Πλαισιο καναν αστραπιαια δουλεια...Το sms που με ενημερωνε οτι ο υπολογιστης ειχε επισκευαστει ηρθε στις 12.58!!!WOW!!!Windows installer επιτελους και στα Vista..Eιχα ξεχασει τελειως πως ειναι!!
dpolal Δεκέμβριος 18, 2007 #10 Δεκέμβριος 18, 2007 Μπράβο ΑΛΛΑ σκέψου ότι έχασες μία πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσεις προσωπική εμπειρία από πρώτο χέρι στην εγκατάσταση των vista... :):)
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2007 Author #11 Δεκέμβριος 18, 2007 εχω ξαναεγκαταστησει vista βρε, σε αλλο pc...το θεμα ειναι πως αν τα ξαναεβαζα απο το οπως ολα δειχνουν προβληματικο recovery disc δεν θα ειχαμε αποτελεσμα
dpolal Δεκέμβριος 18, 2007 #12 Δεκέμβριος 18, 2007 Δεν είναι απαραίτητα προβληματικό το recovery cd φίλε... ΟΛΑ τα φορητά και οι έτοιμες συνθέσεις στήνονται από κάποια αρχικά ghosts. Μερικές φορές όμως μια λίγο προβληματική εγκατάσταση που δεν φαίνεται από την αρχή μπορεί να περάσει μέσω την παραπάνω διαδικασίας σε πολλά μηχανήματα.
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2007 Author #13 Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από dpolal2ΟΛΑ τα φορητά και οι έτοιμες συνθέσεις στήνονται από κάποια αρχικά ghosts. ναι, το ξερω (δηλαδη σημερα το εμαθα) Αρχική απάντηση από dpolal2Μερικές φορές όμως μια λίγο προβληματική εγκατάσταση που δεν φαίνεται από την αρχή μπορεί να περάσει μέσω την παραπάνω διαδικασίας σε πολλά μηχανήματα. μαλλον αυτο πρεπει να εγινε... Ομως αφου το recovery disc λεει "Το λογισμικο αυτου του δισκου ειναι προεγκατεστημενο κλπ κλπ" δεν ηθελα να χανω τον χρονο μου και το πηγα κατευθειαν εκει...Ετσι και αλλιως μεσα σε δυο ωρες ηταν ετοιμο :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.