Aloha Φεβρουάριος 13, 2008 #41 Φεβρουάριος 13, 2008 Κοιτα ναι στην ρυθμηση text δν θπαρχει τοσο εντονο το προβλημα αλλα και παλι εμφανιζεται σκια κατω απο τα γραμματα ...
jimmy81 Φεβρουάριος 13, 2008 #42 Φεβρουάριος 13, 2008 @ NikMark Φίλε NikMark δεν έχω καμία σύνδεση HDMI-> DVI! Όπως σου είχα γράψει και παλιότερα οι συνδέσεις μου είναι HDMI - HDMI (για την HP) και DVI -> VGA για μια δεύτερη παλιά οθόνη, όλα απο την ίδια κάρτα. Πάντως από τότε δεν εμφανίστηκε άλλο πρόβλημα! :bigsmile: @ AlohaΚοίτα τα εικονίδια στο desktop έχουν όντως σκιά. Τα display properties τα δοκίμασες? Σε firefox / ie σου έχουν σκιά τα γράμματα?
Aloha Φεβρουάριος 13, 2008 #43 Φεβρουάριος 13, 2008 Τα dispaly properties απο που?Εχουν και εσενα δηλαδη σκια σε ασπρο φοντο?Οχι στο ιντερνετ δεν μου εμφανιζεται εκτος και αν δεν εχουν την επιλογη text..AN Δεν την εχω Πχ εδω στο thelab στο μπλε φοντο (εκει στις σελιδες ) φενοτναι τα γραμμτα διπλα καπως για δες το και εσυ..
jimmy81 Φεβρουάριος 13, 2008 #44 Φεβρουάριος 13, 2008 Όχι εμένα δεν μου το κάνει εδώ οτι και να διαλέξω. Απλά τα χρώματα και η φωτεινότητα επηρεάζονται ελαφρώς, τα γράμματα όχι. Μήπως έχεις πειράξει το gama από τις ρυθμίσεις τις κάρτας γραφικών? Στο desktop όπως σου είπα τα γράμματα έχουν κάποια σκιά από τα windows. Για κάνε κανένα restore default στους drivers της κάρτας γραφικών. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει. :...:
Aloha Φεβρουάριος 20, 2008 #45 Φεβρουάριος 20, 2008 Δηλαδη με την επιλογη gaming της οθονης εισαι ευχαριστημενος?ΔΕν ειναι καπως πολυ χρωματιστα..?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.