Jump to content

HP w2207h

NikMark

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Τελικα την πηρα την οθονη την εχω συνδεμενη με dvi καρτας σε vga oθονης επειδη ακομη δεν πηρα ανταπτορα..Εχω την εντυπωση ομως οτι τα γραμματα εμφανιζοναται καπως... (θολα,σαν με κουτακια) λετε να φταιει vga συνδεση ?θα δω διαφορα σε dvi με hdmi

Δεν είναι ρύθμιση της οθόνης, αλλά της κάρτας γραφικών. Τώρα να σου πω την αλήθεια, ούτε εγώ το βρίσκω...

Βρήκα μόνο αυτό... Πειραματίσου λίγο αν θες

(http://www.microsoft.com/typography/ClearTypePowerToy.mspx)

Βασικα στο screenshot δεν φαίνεται τίποτα επειδή είναι κάποια ρύθμιση προφανώς ;)

Μαλλον ειναι το sharpness της οθονης ή καποια επιλογη Coarse, Fine ψάξε λιγο τις ρυθμίσεις σου και πειραματισου...Μην περιμένεις μασημένη τροφή ;)

Αρχική απάντηση από Aloha

λες να μην το εψαξα?Ολη την ωρα με το menu ειμαι..

Οκ με συγχωρείς :)

Μηπως ειναι τίποτα το scalling? μόνο αυτο μπορώ να σκεφτώ...

Δοκίμασες σε παιχνίδια αν σου κάνει αυτο το πράγμα??

Πάντως πιστεύω οτι ειναι θέμα ρυθμίσεων .

Να φανταστώ έχεις παίξει με τις global ρυθμίσεις;

(Από το + κουμπί). Κάποιες (νομίζω 2) κάνουν ψιλοπαραμορφώσεις. Η text πχ είναι ΟΚ.

Για δοκίμασε και αυτό.

Επίσης κάνε ένα check στα Display Properties, Appearance, Effects, Use the following method to smooth edges of screen fonts, και δες αν υπάρχει διαφορά στο standard και στο Clear Type.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.