Aloha Φεβρουάριος 4, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Και για να συνδεσεις σε dvi πως το κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aloha Φεβρουάριος 7, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Τελικα την πηρα την οθονη την εχω συνδεμενη με dvi καρτας σε vga oθονης επειδη ακομη δεν πηρα ανταπτορα..Εχω την εντυπωση ομως οτι τα γραμματα εμφανιζοναται καπως... (θολα,σαν με κουτακια) λετε να φταιει vga συνδεση ?θα δω διαφορα σε dvi με hdmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Φεβρουάριος 8, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Κι εγώ έτσι την έχω συνδεμένη αλλά δεν δεν έχω προσέξει κάτι το θολό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aloha Φεβρουάριος 8, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Δεν ειναι ακριβως θολο..απλα καπως ειναι τα γραμματα σαν κοφτα σαν τρακτεροτα δεν ξερω αν με καταλαβενεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Φεβρουάριος 8, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Δε δίνεις κανά ScreenShot να δώσω κι εγώ να δούμε; ’ντε γιατί είμαι εν καιρώ απεξάρτησης ακόμη μια φορά και όλα μου τη δίνουν! :nuke: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aloha Φεβρουάριος 8, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Σαν πισω απο τα γραματα να εμφανιζονται και αλλα γραμματα ..μια μαυρη σκια.,,σαν διπλα γραμματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Φεβρουάριος 8, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Μπα! Αδελφέ. Κάτι υφίσταται με τη πάρτι σου. Σε μένα δε συμβαίνει τέτοιο πράμα. Ας απαντήσει κάποιος που κατέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aloha Φεβρουάριος 8, 2008 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Ειδικα στο ασπρο φοντο στην επιφανεια εργασιας τα Γραμματα κανουν κατι σαν σκια?Μηπως πρπει να αλλαξω κατι στις ρυθμησεις?δεν εχω πειραξει τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Φεβρουάριος 8, 2008 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Σε καταλαβαίνω τι λες. Έχεις το clear type ενεργοποιημένο? Για δοκίμασε να το βγάλεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aloha Φεβρουάριος 8, 2008 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Δεν μπορω να βρω το clear type,το εχει σιγουρα η οθονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Φεβρουάριος 8, 2008 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Δεν είναι ρύθμιση της οθόνης, αλλά της κάρτας γραφικών. Τώρα να σου πω την αλήθεια, ούτε εγώ το βρίσκω...Βρήκα μόνο αυτό... Πειραματίσου λίγο αν θες(http://www.microsoft.com/typography/ClearTypePowerToy.mspx) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aloha Φεβρουάριος 8, 2008 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 To κατεβασα αλλα τπτ...Μου τις κανει ακομα πιο εντονες....:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 8, 2008 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Βασικα στο screenshot δεν φαίνεται τίποτα επειδή είναι κάποια ρύθμιση προφανώς Μαλλον ειναι το sharpness της οθονης ή καποια επιλογη Coarse, Fine ψάξε λιγο τις ρυθμίσεις σου και πειραματισου...Μην περιμένεις μασημένη τροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aloha Φεβρουάριος 8, 2008 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 λες να μην το εψαξα?Ολη την ωρα με το menu ειμαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 8, 2008 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από Aloha λες να μην το εψαξα?Ολη την ωρα με το menu ειμαι.. Οκ με συγχωρείς Μηπως ειναι τίποτα το scalling? μόνο αυτο μπορώ να σκεφτώ... Δοκίμασες σε παιχνίδια αν σου κάνει αυτο το πράγμα?? Πάντως πιστεύω οτι ειναι θέμα ρυθμίσεων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aloha Φεβρουάριος 8, 2008 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Οχι στα παιχνιδια μαλλον δεν το κανει..Τα γραμματα στο ασπρο φοντο κυριως...ΣΚΙΕΣ απο πισω,,θα ψαξω και αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aloha Φεβρουάριος 8, 2008 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Και τα γραμματα μεσα σττα παιχνιδια εμφανιζονται σκιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleni Φεβρουάριος 10, 2008 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Πηγαινε να στην αλλαξουν αφου εισαι ακομα μεσα στην εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy81 Φεβρουάριος 12, 2008 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Να φανταστώ έχεις παίξει με τις global ρυθμίσεις;(Από το + κουμπί). Κάποιες (νομίζω 2) κάνουν ψιλοπαραμορφώσεις. Η text πχ είναι ΟΚ.Για δοκίμασε και αυτό.Επίσης κάνε ένα check στα Display Properties, Appearance, Effects, Use the following method to smooth edges of screen fonts, και δες αν υπάρχει διαφορά στο standard και στο Clear Type. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Φεβρουάριος 12, 2008 Author #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 jimmy το ξανά δοκίμασες με ανταπτοράκι HDMI-> DVI;Εγώ από εχθές που το ξανά επιχείρησα, ουδέν πρόβλημα έως τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.