lefterisp10 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Λοιπόν, θέλω να υλοποιήσω μία σύνδεση ασύρματή σε απόσταση 1 km. Θέλω να έχω μεγάλη ταχύτητα γιατί θα δουλεύω πάνω σε μια εφαρμογή που θα σηκώνεται μια βάση δεδομένων(MS SQL). Πώς μπορώ να δημιουργησω κάτι τέτοιο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Δεκέμβριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Για μεγάλη ταχύτητα από τόση απόσταση από όσο ξέρω, ψάξου για laser τεχνολογία, αν και το κόστος είναι μεγάλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Δεκέμβριος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Δεκέμβριος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Link με 2 mikrotik routerboards @ 5ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Δεκέμβριος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Εντάξει δεν είναι και μεγάλη η απόσταση το 1km.Η λύση που πρότεινε ο doom ενδείκνυται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterisp10 Δεκέμβριος 17, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Θα μπορούσα να έχω μια πιο αναλυτική περιγραφη, αν γίνεται. Έχω υλοποιήσει τοπικά δίκτυα, αλλά κάτι τέτοιο ποτέ. Θα ήθελα μια περιγραφή από εξοπλισμό μέχρι και τον τρόπο που θα τα υλοποιήσω. Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 δες στο awmn τι χρησιμοποιούν για τέτοιες καταστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.