lord Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω οδηγούς για xp για το γνωστό λαπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907891παιδιά επειδή το λαπτοπ δεν είναι δικό μου θα ήθελα σίγουρες απαντήσειςκαι μετά να προχωρήσω στης εγκατάσταση xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5920.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Δεκέμβριος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 For a successful upgrade you need to download all of the available Vista Update files for your model.κανουν και για xp ?με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κάρτα γραφικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 Για οποιοδηποτε laptop, οποιασδηποτε μαρκας μπορεις να βρεις drivers για XP.Συγκεκριμενα σε ιδιο Acer εχω XP και Vista x64.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Δεκέμβριος 16, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 10:49] Για οποιοδηποτε laptop, οποιασδηποτε μαρκας μπορεις να βρεις drivers για XP.Συγκεκριμενα σε ιδιο Acer εχω XP και Vista x64.... link για xp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 Δεν υπαρχει link...τα βρισκεις ενα ενα...στο google.Για Nvidia mobile εισαι εδω παντως:http://www.laptopvideo2go.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Δεκέμβριος 16, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 και ακόμη κάτι μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες σε αυτό το laptop από κινητό μέσω Bluetooth ή υπέρυθρων ?το ψάχνω λίγη ώρα και δεν το κατάφερα ακόμη αρχίζω να αμφιβάλω αν γίνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Δεκέμβριος 18, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo [16-12-2007 10:49] Για οποιοδηποτε laptop, οποιασδηποτε μαρκας μπορεις να βρεις drivers για XP.Συγκεκριμενα σε ιδιο Acer εχω XP και Vista x64.... Επίσης για αν γνωρίζεις τη ακριβώς πρέπει να ενσωματώσω απάνω σε Unattended cd ?Οδηγούς έχω βρει εδώhttp://www.acerpanam.com/flex/acerdrivers/bin/drivers.html?CFID=5541625&CFTOKEN=61980068 Το λαπτοπ είναι της σειράς 5920g και έχει chipset gm965 αν αυτό βοηθάει σε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 19, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Πρεπει να βαλεις τους sata drivers για το ICH8 ωστε οι τα ΧΡ να βρουν τον δισκο.Αλλιως μπορεις να βαλεις το SATA σε IDE mode στο bios αλλα εμενα ηθελε αναβαθμιση bios σε εκδοση 3808 πρωτα ωστε να εμφανιστει η επιλογη.Κανε την αναβαθμιση λενε οτι βελτιωνει τις επιδοσεις αρκετα.Bluetooth δεν εχω δοκιμασει ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Δεκέμβριος 19, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Έχω περάσει xp . το εχω βαλει στο ide mode αλλά πλέων δεν γυρίζει πίσω σε ahci Και άμα το γυρίσω μου πετάει μπλε οθόνη Εννοείται ότι δεν μπορώ να περάσω τους ahci και μετά να τράβηξv restart και να το βάλω σε ahci . Λοιπών παιδιά τώρα αν κάποιος γνωρίζει χρειάζομαι το πρόγραμμα για την κάμερα Και αυτό το emanagment για να δείχνει πόσο φορτισμένη είναι η μπαταρία του laptop Και επίσης έχει και 3 συσκευές που δεν έχουν οδηγούς επισυνάπτω και φωτο Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 19, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Κάποτε μου έβγαζε και εμένα εκεί 3 άγνωστες συσκευές, πλέον μόνο 1. Ίσως να είναι το roseta το οποίο δεν υπόστηρίζεται σε xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 19, 2007 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από nobig Κάποτε μου έβγαζε και εμένα εκεί 3 άγνωστες συσκευές, πλέον μόνο 1. Ίσως να είναι το roseta το οποίο δεν υπόστηρίζεται σε xp Card reader ειναι...το εχει ηδη βρει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.