LevelOne Δεκέμβριος 30, 2007 #81 Δεκέμβριος 30, 2007 Δεν νομίζω οτι ενα δύστροπο υπερτροφοδοτούμενο δίλιτρο που γράφει χρόνους στα Μέγαρα, είναι κατάλληλο ξεκίνημα για εναν νέο οδηγό, αφ' ενός τόσο για την δική του ασφάλεια, όσο και για των άλλων, αλλα αφ' ετέρου αν ξεκινήσει με Focus RS, μετά τι θα πρέπει να πάρει; Carrera 911 GT3 RS?Μην ξεχνάς και το κόστος συντήρησης, σαν νέος οδηγός δικαιολογείσαι να φας και ενα δισκο-πλατω, έχεις ιδέα ποσο κοστίζουν σε ενα τέτοιο αυτοκίνητο; Και τα λοιπά περιφερειακά, τακάκια, δίσκόπλακες, αντε να σου βγάλει καμια τουρμπίνα να τρέχεις... Γενικώς, είναι σαν να παίζεις blackjack και να τραβάς απο το 19 με την μάνα να έχει 6.
jpavly Δεκέμβριος 31, 2007 #83 Δεκέμβριος 31, 2007 Εγώ θέλω να δω το νέο οδηγό άμα τύχει στραβή στα 100+ χιλιόμετρα.. με ποια κρίση και ποια εμπειρία θα αντιδράσει. Καλά τα αλόγατα, αλλά θέλουν εμπειρία.
perp Δεκέμβριος 31, 2007 #84 Δεκέμβριος 31, 2007 Ε ναι ρε racer...το παράκανες...Focus RS για new driver? +1 στο απο πάνω....
oxide Δεκέμβριος 31, 2007 #85 Δεκέμβριος 31, 2007 στα 100+ χιλιομετρα λιγα μπορεις να κανεις ...και αν ο οδηγος ειναι απειρος ισως και τπτ.πολλες φορες δεν καταλαβαινουμε ποσο γρηγορα κινουμαστε αλλα οταν χρειαστει να σταματησουμε ειναι αργα..
tolis_01 Δεκέμβριος 31, 2007 #86 Δεκέμβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 02:09] Εγώ θέλω να δω το νέο οδηγό άμα τύχει στραβή στα 100+ χιλιόμετρα.. με ποια κρίση και ποια εμπειρία θα αντιδράσει. Καλά τα αλόγατα, αλλά θέλουν εμπειρία. Σωστό αυτό, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν γίνει στραβή με 100+km/h περισσότερα θα κάνει με το RS παρά με ένα seicento (λογικό).Για αρχάριο πάντως, κάτι πάνω από μικρό (corsa, ibiza, swift κτλ.) 1.400cc είναι υπερβολή.
ea6gka Δεκέμβριος 31, 2007 #87 Δεκέμβριος 31, 2007 μου πεταχτηκε προηγουμενη παρασκευη βραδυ μια μαλακισμενη που εκανε ωτοστοπ περιπου στη μεσα του δρομου στη καρδία και την ειδα τελευταια στιγμη, πηγαινα με ~110-120. επειδη πιστευω οτι εχω μια σχετικη εμπειρια απο καφριλες ειδικα με μηχανη (μικρος) και εχω κανει μπολικα χλμ με αμαξι (~200Κ) μπορω να πω οτι το σκατο εφτασε στη καλτσα διοτι οταν την ειδα ειπα (παει πηγα φυλακη...θα τη κοψω στη μεση κ.α.) και οσο τα ελεγα το φιεστα πηγαινε με τις μπαντες . ευτηχως εχει καλη ασφαλτο και καινουρια λαστιχα με κρατησαν στο δρομο αλλιως ο Doom καθε φορα για χαλκιδικη θα εβλεπε φιεστα αφηρημενη τεχνη δεν υπαρχει καλος οδηγος στα 120 , μονο τυχη τελος και οποιος λεει το αντιθετο ειναι μεγαλος παπαρικος , μετα συγχωρησεως κιολας. στο δρομο γινονται απιθανα πραγματα , εχω δει να φευγουν κασονια με ροδανικα στο δρομο και εγω απο πισω , να ξεκολανε ροδες και αναγομωσεις να σου ερχονται στη μουρη , ας κανει καποιος τα μαθηματικα να μας πει με ενα RS που παει με 140 στα 50 μετρα ποσο χρονο εχεις να αποφυγεις σταθερο εμποδιο , και να λαβει υποψη του ποιοτητα ασφαλτου, πλατος δρομου (γιατι οι μπαντες θελουνε και καποια m, αν ερχονται απο πισω ή απενταντι αλλοι, πιθανη φθορα ελαστικων και το κατα ποσο εισαι προετοιμασμενος να αντιδρασεις εκεινη τη δεδομενη στιγμη
racer Δεκέμβριος 31, 2007 #88 Δεκέμβριος 31, 2007 Υπερβολικό λέτε το RS, ε? Τι λέτε για το καινούριο 500αράκι?
gbak Δεκέμβριος 31, 2007 #89 Δεκέμβριος 31, 2007 και ομς ea6gka επειδη εχω περασει απο διαφορες κατηγοριες αυτοκινητου σε πληροφορω οτι η ενεργητικη ασφαλεια που σου παρεχει το καθε αμαξι διαφερει κατα πολυ και σε προφυλασει απο τετοιου ειδους καταστασεις...
perp Δεκέμβριος 31, 2007 #90 Δεκέμβριος 31, 2007 Ο ea6gka μαλλον εννοει οτι η ενεργητικη ασφάλεια ενος αυτοκινητου απο μονης της στα χερια ενος απειρου οδηγου δεν ειναι ικανη να τον προφυλάξει απο την εμπλοκη σε ενα ατυχημα... Και ετσι οπως το διαβαζω εννοει τα αντανακλαστικα του νέου οδηγου και αυτα σε καμια περίπτωση δεν εχουν να κανουν ειτε οδηγει Porsche ειτε Atos... Η απειρια του οδηγου θα φανει ειτε οδηγαει το ενα ειτε το αλλο.... Εξαλλλου ποσες φορες εχουμε δει τα εμπλεκόμενα αυτοκινητα σε ενα ατυχημα να θεωρουνται σοβαρα αυτοκινητα και ομως να την γλυτωσαν οδηγοι με μικρα ή μεσαια αυτοκίνητα με χαλια φρένα ή κρατήματα? Νομιζω οι περισσότεροι απο μας.... Δυστυχως υπαρχει κοσμος που εσφαλμένα νομιζει οτι επειδη εχει ενα ΧΧΧ σουπερ αυτοκινητο πχ μπορει να κανει παπαδες στον δρομο αλλα ξεχνάει οτι δεν οδηγει μονος του...γιατι μπορει αυτος να εχει σουπερ αυτοκινητο, ξεχνάει ομως την χαζή ξανθια που νομιζει ο ΚΟΚ ειναι το ομώνυμο γλυκο... Μιλώντας πάντα βεβαια για νέους οδηγους οπου τα αντανακλαστικα και η κατανοηση της οδηγικης συμπεριφορας των υπολοιπων ειναι μειωμένη... Και βέβαια το ιδιο λάθος κανουν οι γονεις οταν διαλέξουν ναι μεν το top car απο θέμα ενεργητικης ασφάλειας για το παιδι τους αλλα ξεχνάνε οτι συνηθως αυτα τα αυτοκινητα εχουν και εναν Α κυβισμο και αλογα... Και ομως ξεχνάνε την απειρια των παιδιών τους στην οδηγηση....Γιατι μια porsche σε ενα εμπειρο οδηγο θα προσφέρει οδηγικη απολαυση αλλα σε ενα νέο μαλλον θα ειναι σκοτώστρα.... Μην πάμε μακρια... ολοι σιγουρα εχουμε δει στους δρομους τις διαφορες στο τροπο οδηγησης του ΙΔΙΟΥ sport αυτοκινητου οταν οδηγειται απο ενα νεο παλικαρι και απο ενα παιδι πιο ψημένο στο δρομο... Και οι 2 εχουν το ιδιο αυτοκινητο.... τις ιδιες αντιδράσεις, κρατηματα και συμπεριφορες θα εχει το αυτοκινητο και ομως βλέπεις συνηθως την λαλακια θα την κάνει ο νεος συνηθως λογω απειριας ειτε στους δρομους ειτε πάνω στο συγκεκριμενο αυτοκινητο... Για μένα Ενα λαθος οδηγος σε ενα "σωστο" αυτοκινητο ειναι πολυ πιθανον να εμπλαξει σε ατυχημα ειτε μικρο ειτε μεγάλο.... Ενα σωστος οδηγος σε ενα "λαθος" αυτοκινητο παιζει και να αποφυγει κακοτοπιες και ενα πιθανο ατυχημα... Προσφατο παράδειγμα η ειδηση που επαιξε πρόσφατα: "Ο Σουμάχερ ταξιτζης"....
N4speed Ιανουάριος 3, 2008 #92 Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από perp [31-12-2007 16:38] Ο ea6gka μαλλον εννοει οτι η ενεργητικη ασφάλεια ενος αυτοκινητου απο μονης της στα χερια ενος απειρου οδηγου δεν ειναι ικανη να τον προφυλάξει απο την εμπλοκη σε ενα ατυχημα... Και ετσι οπως το διαβαζω εννοει τα αντανακλαστικα του νέου οδηγου και αυτα σε καμια περίπτωση δεν εχουν να κανουν ειτε οδηγει Porsche ειτε Atos... Η απειρια του οδηγου θα φανει ειτε οδηγαει το ενα ειτε το αλλο.... Εξαλλλου ποσες φορες εχουμε δει τα εμπλεκόμενα αυτοκινητα σε ενα ατυχημα να θεωρουνται σοβαρα αυτοκινητα και ομως να την γλυτωσαν οδηγοι με μικρα ή μεσαια αυτοκίνητα με χαλια φρένα ή κρατήματα? Νομιζω οι περισσότεροι απο μας.... Δυστυχως υπαρχει κοσμος που εσφαλμένα νομιζει οτι επειδη εχει ενα ΧΧΧ σουπερ αυτοκινητο πχ μπορει να κανει παπαδες στον δρομο αλλα ξεχνάει οτι δεν οδηγει μονος του...γιατι μπορει αυτος να εχει σουπερ αυτοκινητο, ξεχνάει ομως την χαζή ξανθια που νομιζει ο ΚΟΚ ειναι το ομώνυμο γλυκο... Μιλώντας πάντα βεβαια για νέους οδηγους οπου τα αντανακλαστικα και η κατανοηση της οδηγικης συμπεριφορας των υπολοιπων ειναι μειωμένη... Και βέβαια το ιδιο λάθος κανουν οι γονεις οταν διαλέξουν ναι μεν το top car απο θέμα ενεργητικης ασφάλειας για το παιδι τους αλλα ξεχνάνε οτι συνηθως αυτα τα αυτοκινητα εχουν και εναν Α κυβισμο και αλογα... Και ομως ξεχνάνε την απειρια των παιδιών τους στην οδηγηση....Γιατι μια porsche σε ενα εμπειρο οδηγο θα προσφέρει οδηγικη απολαυση αλλα σε ενα νέο μαλλον θα ειναι σκοτώστρα.... Μην πάμε μακρια... ολοι σιγουρα εχουμε δει στους δρομους τις διαφορες στο τροπο οδηγησης του ΙΔΙΟΥ sport αυτοκινητου οταν οδηγειται απο ενα νεο παλικαρι και απο ενα παιδι πιο ψημένο στο δρομο... Και οι 2 εχουν το ιδιο αυτοκινητο.... τις ιδιες αντιδράσεις, κρατηματα και συμπεριφορες θα εχει το αυτοκινητο και ομως βλέπεις συνηθως την λαλακια θα την κάνει ο νεος συνηθως λογω απειριας ειτε στους δρομους ειτε πάνω στο συγκεκριμενο αυτοκινητο... Για μένα Ενα λαθος οδηγος σε ενα "σωστο" αυτοκινητο ειναι πολυ πιθανον να εμπλαξει σε ατυχημα ειτε μικρο ειτε μεγάλο.... Ενα σωστος οδηγος σε ενα "λαθος" αυτοκινητο παιζει και να αποφυγει κακοτοπιες και ενα πιθανο ατυχημα... Προσφατο παράδειγμα η ειδηση που επαιξε πρόσφατα: "Ο Σουμάχερ ταξιτζης".... Ένα αυτοκίνητο με καλή ενεργητική ασφάλεια (που στις μέρες μας σημαίνει και πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων ) συγχωρεί πολλά λάθη απειρίας. Όπως φρεναρισματα πάνω στη στροφή , είσοδο σε στροφή άτσαλα ή με μεγάλη ταχύτητα. Απότομες αλλαγές πορείας κλπ. Οδηγάω από τα 18 μου ατυοκίνητο με ESP και πίστεψε με πολλές φορές αν είμουν με άλλο αυτοκίνητο παλιότερο δεν θα την είχα βγάλει καλά σε κάποιες περιπτώσεις όπου έκανα τυπικά λάθη απειρίας!! Αλλά ακόμα και ένας έμπειρος οδηγός κάνει λάθη και πάλι θα σε βοηθήσει ένα έξυπνο αυτοκίνητο.
perp Ιανουάριος 3, 2008 #93 Ιανουάριος 3, 2008 Μαλλον δεν με κατάλαβες ή εγω δεν το εξηγησα σωστα.... σε αυτο που λες συμφωνω και επαυξάνω...απλα λέω οτι ο απειρος οδηγός εχει συνηθως μειωμένη ικανότητα να "διαβάσει" την εξελιξη ενος προπορευόμενου οχήματος (να προβλεψει δηλαδη την επόμενη ορχιδέα του οδηγου), να "κοψει" την επομενη κινηση της χαζής ξανθιάς, το πως θα σε προσπεράσει ή θα σου χωθει ο "μαγκας" με την μηχανη που οδηγει χωρις κράνος που μολις πέρασε ενα κόκκινο....Μπορει φαινομενικα να μην σχετιζονται με εσένα που απλα πας για ενα καφε κάπου...αλλα συνήθως ο οδηγος και η σωστή χρήση των συστηματων του αυτοκινήτου του, χρειάζονται να δειξουν την αξιας τους οταν αλλοι οδηγοι ξεφεύγουν και μπορει να σε μπλέξουν σε ενα συμβάν.... Και αυτο γιατι η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν εχει ορια....το καλυτερο πράγμα ειναι η προληψη και οχι η καταστολη... Εγω λεώ οτι πιο δυσκολα θα προβλεψει μια ορχιδεα στον δρομο ενας νέος οδηγος παρα ο πιο εμπειρος....Τα συστηματα καλο ειναι να υπάρχουν σε ενα αυτοκίνητο αλλα το θέμα ειναι να μην φτάσεις να χρησιμοποιήσεις τα 4 δισκοφρενα για να ακινητοποιήσεις το οχημα σου, να μην ενεργοποιήσεις το ABS, το ESP κτλ... Αλιμονο αν βασιζομαστε σε αυτα.... ειναι complimentary συστηματα για την ασφάλεια μας.... Αχρείαστα να ναι που λέμε....Αυτα τα πράγματα και 1000 ακομα ΔΕΝ θα στα πει το συγχρονο αυτοκινητο αλλα η εμπειρία και η τριβη στους δρομους και βέβαια κατα ποσον κοβει το μάτι σου την οδηγική συμπεριφορα των αλλων οδηγών.... Ελπιζω να εγινα σαφής
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.