sotiris Δεκέμβριος 16, 2007 #42 Δεκέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Ξέρετε τι θέλουν τα επιδέξια βρακιά ε; Μεταξωτούς κ*λους?
jpavly Δεκέμβριος 16, 2007 #43 Δεκέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris Μεταξωτούς κ*λους? λοοοοοοοοοοοοοολ τώρα το είδα Dax, u got my point
unknown Δεκέμβριος 16, 2007 Author #44 Δεκέμβριος 16, 2007 ΟΥ ρε! αφου την εχω οδηγησει ηδη don't worry οταν θα ερθει στην κατοχη μου θα αξιζω τη μπεμπα εδιτ... μεχρι τοτε σεμνα και ταπεινα :whistling
Κωστάκης Δεκέμβριος 16, 2007 #45 Δεκέμβριος 16, 2007 Τι test επιδεξιότητας πρέπει να περάσει ένας κ@λος για να μπορέσει να φορέσει το μεταξωτό βρακάκι??? :p
unknown Δεκέμβριος 16, 2007 Author #46 Δεκέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Κωστάκης Τι test επιδεξιότητας πρέπει να περάσει ένας κ@λος για να μπορέσει να φορέσει το μεταξωτό βρακάκι??? :p
jois21 Δεκέμβριος 16, 2007 #47 Δεκέμβριος 16, 2007 Αφου θες πολης παρε ενα μινι να λες μετα απο 1 χρονο οτι εχεις bwm. MINI.
unknown Δεκέμβριος 16, 2007 Author #48 Δεκέμβριος 16, 2007 η bmw υπαρχει/ουν ... το ενδιαμεσο αναζητειται..οκ ευχαριστω! για μετα- παω.
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 17, 2007 #49 Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer [Χθες, στις 16:31] Tigra A, 1400cc με 100 αλογα μαμα. Το αμαξι ειναι ακριβως 1050 κιλα. Γυρω στα 4500-5000 χιλιαρικα βρισκεις. Ενα τετοιο πηρα και εγω πριν απο 6 μηνες και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Βεβαια εγω τωρα θα παω σε αλλο μοτερ (1800-2000cc) με τετραπεταλουδα, ιστοριες και τις κλασσικα βελτιωματα. Παντα με προσοχη και παντα για 24/7. Οχι λυσεις που θα ειμαι σε συνεργεια καθε 3 και λιγακι τετραπεταλουδο + 24/7 + οχι συνεργειο καθε 3 και λιγακι = negative imho φιλος με ραλυ,8βαλβιδο κιολας,τετραπεταλουδο τα ιδια ελεγε αλλα αλλιως του βγηκε... και εκτος αυτου,με τα λεφτα που 8α χωσεις+τη μπετζινα που 8α ρουφαει καλτυερα να πας για αλλο αμαξι κατα τη ταπεινη μου γνωμη.Τα τιγκρα δεν ειναι και οτι καλυτερο... ΟΤ εχει πλακα οταν ολοι οι Τιγκρακηδες βρε8ουν διπλα σε κανα S3/Quatro (aka 180hp),προηγουμενης γενιας παντα,με τα 1800 τιμημενα κυβικα και στο φαναρι την βλεπουν 2fast2furious οταν ομως αναψει ο Γρηγορεις,φαφικα βλεπεις την τετρακουνα να χοροπηδαει και μεσα σε κλασματα να εξαφανιζεται ειχα σκασει στο γελοιο οταν βιωσα τετοιο σκηνικο
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 17, 2007 #51 Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt τετραπεταλουδο + 24/7 + οχι συνεργειο καθε 3 και λιγακι = negative imho φιλος με ραλυ,8βαλβιδο κιολας,τετραπεταλουδο τα ιδια ελεγε αλλα αλλιως του βγηκε... και εκτος αυτου,με τα λεφτα που 8α χωσεις+τη μπετζινα που 8α ρουφαει καλτυερα να πας για αλλο αμαξι κατα τη ταπεινη μου γνωμη.Τα τιγκρα δεν ειναι και οτι καλυτερο... ΟΤ εχει πλακα οταν ολοι οι Τιγκρακηδες βρε8ουν διπλα σε κανα S3/Quatro (aka 180hp),προηγουμενης γενιας παντα,με τα 1800 τιμημενα κυβικα και στο φαναρι την βλεπουν 2fast2furious οταν ομως αναψει ο Γρηγορεις,φαφικα βλεπεις την τετρακουνα να χοροπηδαει και μεσα σε κλασματα να εξαφανιζεται ειχα σκασει στο γελοιο οταν βιωσα τετοιο σκηνικο Ναι αλλα ο φιλος στο rally το τετραπεταλουδο δεν το ειχε επανω σε 2λιτρο κινητηρα. Μεγαλη διαφορα ετσι? Καλα δεν ειπα οτι το Tigra κοντραρεται με S3 και ουτε οτι το θελω για φαναρια.Εννοειται οτι το S3 ειναι πολυ καλυτερο αμαξι οπως και να το δει κανεις. Απο την αλλη ομως οταν ανοιγει ο αλλος στο φαναρι ακομα και με LADA μπορει να το κανει για να δει και κατα ποσο καλυτερος ειναι ο αλλος ετσι? Για την δικη μου κ@βλ@ την κανω την μετατροπη. Και πιστεψε με θα το ψαξω πολυ να δω αν αξιζει πριν το αποφασισω να το κανω. BTW, τα φαναρια με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Οι διαδρομες μου αρεσουν εμενα
perp Δεκέμβριος 17, 2007 #53 Δεκέμβριος 17, 2007 αυτο το thread μου αρέσει γιατι συνδυάζει βουνο με θάλασσα.... Μηπως να κοιτάγες και το leasing ως λύση? Και αν το βαρεθείς το αλλάζεις με κάτι άλλο....
ea6gka Δεκέμβριος 17, 2007 #54 Δεκέμβριος 17, 2007 λοιπον φιλε η αναζητηση σου λαμβανει τελος. σου βρηκα το αμαξι το οποιο τα συντριπτικα πλεονεκτηματα του θα σε καθηλωσουν 1.ειναι λουλουπαγιδα, και τι αν δεν εχεις μεταξωτο πωπω , θα εχεις μεταξωτα πωπακια στο διπλα καθισμα 2.ανοιγεις το AC και δε κωλωνει 3.ειναι και καμπριο για τις καυτες καλοκαιρινες νυχτες (Greekfragma TM)και κλεινει το χειμωνα για εκεινες τις κρυες νυχτες του χειμωνα(Greekfragma TM-again) 4.ειναι μικρο παρκαρεις οπου θες 5.ειναι ελαφρυ 6.στα φαναρια θα OWN ολα τα αλλα 7.βγαινει σε κοκκινο μεταλλικο 8.φοβερη ενεργητικη ασφαλεια , αποφευγεις τις λακουβες στο μετρο 9.φοβερη παθητικη ασφαλεια , εκτιναζομενα καθισματα σε περιπτωση τρακας 10. θα ακους τους αλλους να λενε για πεταλουδες και βαλβιδες κλπ και εσυ απλα θα απολαμβανεις το καφεδακι σου ανεμελος (αστους να τραγουδανε με λιγα λογια) 11.υψηλη τιμη μεταπωλησης 14.τραβαει στην ανηφορα 15.θα τη λες και στους ιντελαδες οτι το δικο μου SPIDER πεταει http://en.wikipedia.org/wiki/Ferrari_F430
gbak Δεκέμβριος 17, 2007 #55 Δεκέμβριος 17, 2007 ΧΑΧΑΧΑ.. το καψαμε το thread μιλησαμε για ολα μεχρι και για κοντρες και supercars:hehe:
Athens2004 Δεκέμβριος 17, 2007 #56 Δεκέμβριος 17, 2007 Τι να το κάνει το ιταλικό σκουπίδι το παιδί ρε.... Γερμανικό ζήτησε ... Πάρε φίλε τον αρχηγό της Γερμανίας επι εποχής 90's και ασε τις καγκουροφερράρι για τους κοινούς θνητούς. ps. Ειναι και bmw.
ΝTG Δεκέμβριος 17, 2007 #57 Δεκέμβριος 17, 2007 Μου αρεσει ..που και αυτο το thread βρηκε το δρομο του ...
fotme Δεκέμβριος 17, 2007 #59 Δεκέμβριος 17, 2007 Κοντο πολυ το 8αρι, αλλα για τα χιλιομετρα που εχει γραψει...αβάδιστο... ps. golf tsi και κλπ χαμηλοτουρμπα παρε, θα εχεις και την ανεση θα κανεις και λιγο το κεφι σου
nickstamat Δεκέμβριος 17, 2007 #60 Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από fotmeps. golf tsi και κλπ χαμηλοτουρμπα παρε, θα εχεις και την ανεση θα κανεις και λιγο το κεφι σου Για την αξιοπιστία του τουρμπο-κομπρεσσοράτου κινητήρα έχω ακόμα αμφιβολίες πάντως...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.