Melkon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Αξιζει ρε παιδια ενα memory cooler για πιο safe καταστασεις και αν ναι προτεινετε ενα!Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 καλή τιμή,καλή εταιρίαhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554012;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 15, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Δεν εχει τιποτα το link ,μαλλον εξαντληθηκε.Παντως μπορεις να παρεις το dominator ή ενα αλλο της ocz.Βεβαια αν δεν δινεις αρκετη ταση(2.4+) στις μνημες δεν αξιζει,ασε που κανει θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Δεκέμβριος 15, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554012 αυτο ε? τεσπα εγω δεν θα κινηθω πολυ σε extreme καταστασεις αλλα επειδη τωρα θα αρχισω να κινουμαι σε OC θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα καει τπτ λογω θερμοκρασιας,Τωρα σε θεματα φασαριας εγω δεν εχω prob λογω του οτι 4 χρονια λειτουργω τον P4 με την stock ψυκρα στο 775 και δεν με πειραζει ακομα και αυτη so τι λετε αξιζει το dominator 19 ευρωπαικα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Της OCZ (το extreme ram cooler) ακόμα και στις 3000 rpm (max) δεν κάνει τον παραμικρό θόρυβο, αρκεί να το έχεις καθαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 15, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Αφού δεν θα πας σε extreme καταστάσεις, δεν αξίζει να το πάρεις. Δεν υπάρχει κίνδυνος να καούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Δεκέμβριος 15, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 ενοω για να ειμαι παντα σιγουρος!Αρχική απάντηση από racer Αφού δεν θα πας σε extreme καταστάσεις, δεν αξίζει να το πάρεις. Δεν υπάρχει κίνδυνος να καούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Δεκέμβριος 15, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 ΔΕΝ υπαρχει λογος απλα... παρε κατι αλλο με 20 ευρω (βλεπε κανα καλο φανακι π.χ silenx) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.