Jump to content

Πόσο συχνά αντικαθιστάτε ή αναβαθμίζετε εκ βάθρων τον υπολογιστή σας;

jimakos21

Πόσο συχνά αντικαθιστάτε ή αναβαθμίζετε εκ βάθρων τον   

146 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Όσο ικανοποιεί ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου το κρατάω.

Συνήθως ο επεξεργαστής-μητρική τη βγάζουν για κοντά 3 χρονια, ανά περίπου 2 χρονιά αλλάζει η κάρτα γραφικών (συνήθως μεσοχαμηλλής κατηγορίας των 200e max) και ίσως αυξάνεται η ram. Σε άσχετα χρονικά διαστήματα ανάμεσα προστίθεται κανένας σκληρός, και πιο αραιά θα αλλάξει κανένα τροφοδοτικό η κανένα οπτικό drive όσο για το κουτί που έχω τώρα έχει περάσει ήδη 2 αναβαθμίσεις επεξεργαστών αλλά με έχει βολέψει (6Α19)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

έ.........τώρα πια.......μια φορά τον χρόνο.......άμα υπήρχαν λιιιιιιιγα λεφτά παραπάνω........... λολ πιο πολλές φορές μέσα στον χρόνο :|

ανα τεσσερα χρονια...οχι οτι δεν ασχολουμαι με το pc αλλα αφηνωντας στην ακρη τα παιχνιδια τοσο σε βγαζει ενα μηχανημα ωστε να εισαι κυριλε σε καθημερινες εφαρμογες...τωρα ο p4 prescott μου θα χτυπησει σε λιγο τριετια και αναμενεται η περιοδος που θα παιζουν μπαλα οι νεχαλεμ για να γινει κατεβαστηρι η να χαριστει στην αδερφη μου που για office και surfing θα ειναι σουπερ,εν σχεση με το καρβουνο-λαπτοπ της...παντως οταν βαζω τα εξοδα κατω και βλεπω πχ οτι με τα λεφτα που εδωσα φετος μονο για service,λαστιχα και ασφαλεια για το αμαξι αγοραζα alienware αφηνω ανοιχτο το ενδεχομενο να αναθεωρησω και να αλλαζω συχνοτερα μονο και μονο για να απολαμβανω κανα καινουριο απαιτητικο παιχνιδακι...

Όταν πρέπει:p :magic:(4 χρόνια και αφού τον έχω τσιτάρει και μου τα έχει δώσει όλα και πρίν :rip: τότε γίνεται η αναβάθμιση. :)

Δε λέω, ενδιαφέροντα τα polls του in.gr, αλλά ελλιπή.

Οι αλλαγές έρχονται όταν χρειάζονται, ενίοτε και όταν δεν χρειάζονται. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Ανά 3-4 χρόνια, home pc είναι, λίγο internet θέλω και κανένα flash game. Αλλά κρατάω πάντα πράγματα από το προηγούμενο πχ πληκτρολογια ποντικια CD/DVD δίσκους, ότι μπορώ να κρατήσω. Ότι περισσέυει δωρίζεται σε πιτσιρίκια για πειραματισμό και παιχνίδι.

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Δε λέω, ενδιαφέροντα τα polls του in.gr, αλλά ελλιπή.

Οι αλλαγές έρχονται όταν χρειάζονται, ενίοτε και όταν δεν χρειάζονται. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Ναι... Αλλα απο θεμα εμπειριας και γεγονοτων βγενει ενα γενικο συμπερασμα για το ποσο περιπου εστω, καποια στιγμη θα σ χρειαστει να το αλλαξεις.

Δλδ αν εισαι τις λογικης του, οποτε χρειαστει μπορεις με τι δικη σου λογικη οτι χρειαζεσε και κανεις συνηθως (οχι ντε και καλα παντα) στα 3 χρονια (στο περιπου) μια εκβαθρων αναβαμιση.

Και υπαρχει και σιγουρα και η κατηγορια των ανθρωπων που θελουν high-end δλδ, που ξερουν οτι συνηθως σε 3-4 μηνες αναβαθμιζουν το pc τους.

'Η ακομα και καπιοι που υπαρχουν και προγραμματιζουν την επομενη τους αγορα. Οποτε και ο πιο ''απροβλεπτος'' που παει οσο τον παει :p μπορει να ποσταρει. ;) ακομα και στο Δεν ξερω/Δεν απαντω. ;)

Noμιζω οτι ειναι ενδιαφερον..

καθε 3 χρονια κανω ολικη αναβαθμιση..τωρα αναμεσα σε αυτα θα παρω κανα σκληρο,κανα ανεμηστηρι καλυτερο....

mobo/cpu/ram αν 3 χρόνια ... vga ανα χρόνο περίπου ...hdd όποτε χρειάζεται... και κατι βλακιούλες οποτε μου γυαλίσουν

1 φορα το χρονο και λιγο παραπανω μερικες φορες.Βεβαια τωρα που θα βγουν οι cpu 45mm

κατι θα τσεκαρω και 'γω!

Κάθε 3 χρόνια απο pc μεριά.Ενδιάμεσα παίρνω κανένα hdd,γενικά δεν με ενδιαφέρει το pc gaming.’ντε να ρίξω κανένα diablo 2 και gothic 3,τίποτα άλλο.

Απο amiga μεριά,βάζω ότι πιο καλό πέσει στο ebay ανεξαρτήτου χρόνου.Φέτος έκανα ένα bill γύρω στα 600-700 για retro stuff γενικά

Κάθε 2 χρόνια για μένα είναι καλά.

Τώρα, αν χρειαστώ καμιά κάρτα γραφικών ή δίσκο, βλέπουμε.....

Απο το 2004 πηρα καινουριο υπολογιστη το γεναρη αλλα απο το γεναρη εχω αλλαξει 5-6 πραγματα οπως καρτες μνημες μητρικη επεξεργαστη δισκο dvd-rw :p

Ε, εσύ έκανες ήδη εκ βάθρων αναβάθμιση! Αν αλλάξεις μητρική & επεξεργαστή, μετράει σαν καινούργιος Η/Υ! :rolleyes::cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.