Jump to content

Πόσο συχνά αντικαθιστάτε ή αναβαθμίζετε εκ βάθρων τον υπολογιστή σας;

jimakos21

Πόσο συχνά αντικαθιστάτε ή αναβαθμίζετε εκ βάθρων τον   

146 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ανα δύο χρόνια και ανάλογα με την εκάστοτε οικονομική μου άνεση και ποτέ πλήρες ξύλωμα. Αυτές τις μέρες θα τσιμπήσω καινούριο πλήρες σύστημα για εμενα και εννοείται όχι high-end.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

εκ βαθρων εννοεις να ξυλωσουμε τα παντα?

Ε, οχι και τα παντα. Απλα για μια ανβαθμιση ανω των 150-200 ευρο! Οχι τωρα αλλαγη ψυκτρας ή drive :p . Κατι παραπανο απο 200Ε.

Καθε χρονο...τον χειμωνα μ'ευχαριστει που μπορω να ασχοληθω..εαν και εφοσον βεβαια...(βλ. χρημα κι υποχρεωσεις..)

απο τα 15 μου και μέχρι πρίν 3-4 χρόνια εδίνα οτι είχα και δεν ειχα μια φορά τον χρόνο και κρατούσα το pc μου σε high end καταστάσεις. Εδώ και τρία χρόνια εχω αλλάξει τακτική.

Πλέον δεν αγοράζω τίποτα καινούριο αλλά περίπου ανα 1,5 χρόνο παίρνω μεταχειρισμένο hardware (καθώς όλα εχουν 3 χρονια εγγυηση και το πλαίσιο τα σπάει στις αλλαγες). Ετσι έχω ένα mid/high σύστημα συνεχώς πουλώντας τα παλιά στο 1/3 της τιμής της αναβάθμησης και δεν ξεπαραδιαζομαι τελείως :p

Τώρα πχ που είναι περίοδος upgrade ψάχνω κανα core 2 duo 6750/mobo/ , θα τσιμπήσω απο κάπου και καμια προηγούμενης γενιας 8800gts -που θα εχει παει 150ε σε κανα μήνα- και θα κανω αξιοπρεπες pcακι.

Εγώ ψωνίζω συνήθως Hardware κάθε φορά που πέφτω σε κατάθλιψη. Δηλαδή δυό φορές το χρόνο.

Κάτι σαν shopping therapy ή ψυχοθεραπεία ρε παιδί μου.

Κάθε 3 χρόνια περίπου γίνεται συνολική αναβάθμιση.. δηλαδή το κυρίως PC γίνεται δευτερεύων... τελευταία έχω παραστρατήσει λίγο αλλά 1 κομμάτι περιμένω (9800ultra) και τέλος για μένα.

Αρχική απάντηση από jimakos21

Εγώ περισσότερες απο 2-3 φορές το χρόνο.. Προσπαθώ να ειμαι κοντά στην νέα τεχνολογία γιατι παιζω αρκετα παιχνιδια και ασχολουμε και με το benchamark.:happy:

Δηλαδή τον τελευταίο χρόνο αναβάθμισες το pc σου εκ βάθρων 3 φορές και κατέληξες σε AMD; :hehe:

Αρχική απάντηση από Chosen

Δηλαδή τον τελευταίο χρόνο αναβάθμισες το pc σου εκ βάθρων 3 φορές και κατέληξες σε AMD; :hehe:

Γιατι τετοιος ρατσισμος?? :hehe::hehe::hehe: Αν σου πω ναι? Ειχα Amd 4200 , ram: ocz 2x512 533 vga: 7600GT . Και πηρα τον 6000+ ram: Mushkin 2x1Gb 800, vga: 8800GTS :p :P. Εγω μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι απο το τωρινο μου πλεον συστημα. Και ακουμπισα και 450Ευρο περιπου, το μισο pc αλλαξε μην πω ολο! και ναι ειμαι ακομα σε amd και..ειμαι και ικανοποιημένος!!!!

Δεν ειπα οτι αυτον τον χρονο αναβαθμισα εκ βαθρον 3 φορες το pc μου γτ ακομα δεν εχει ολοκληροθη ο χρονος. Αλλα εχω κανει ηδη 2 αναβαθμισεις.:upside:

Ανα 2-3 χρόνια κάνω σχεδόν αντικατάσταση τα πάντα, εκτός απο το κουτί συνήθως!

Κατα τα αλλα 3-4 φορές τον χρόνο όλο και κάτι θα αλλάξω-προσθέσω.

Η αλλαγή συνήθως γίνεται σε vga - dvd recorder και προσθέτω κανα hdd - bay με ενδείξεις ψιλοχαζομάρες δηλαδή.

Αρχική απάντηση από gkatsogr [Σήμερα, στις 11:16]

Ανα 2-3 χρόνια κάνω σχεδόν αντικατάσταση τα πάντα, εκτός απο το κουτί συνήθως!

Κατα τα αλλα 3-4 φορές τον χρόνο όλο και κάτι θα αλλάξω-προσθέσω.

Η αλλαγή συνήθως γίνεται σε vga - dvd recorder και προσθέτω κανα hdd - bay με ενδείξεις ψιλοχαζομάρες δηλαδή.

+1:T: :T:

Μια φορά το χρόνο αρκεί, για να έχω πολλά εφέ και μεγάλη ανάλυση στα παιχνίδια που παίζω αλλά και να μην διαρκεί αιώνες το encoding ! :p

πλατφόρμα αλλάζω κάθε 2,5-3 χρόνια. ενδιάμεσα παίζουν καμιά φορά αγορές που μπορεί να είναι και ακριβότερες πχ πριν 1,5 χρόνο περίπου πήρα 2GB ddr1 + 320 gb σκληρό + wireless router κοντά 400 μείον κάτι μνήμες. ουσιαστικά έχω να πάρω ολόκληρο σύστημα και να μη μείνει κάτι που να αξίζει πάνω από 50 από το 98 ή 99 με τον pentium III σε έτοιμο σύστημα.

από γραφικά όταν βγαίνουν καινούριες κάρτες η καλλίτεερα όταν δεν μου παίζει η παλιά

1 φορα τα 2 χρόνια και τα αίτια είναι καθαρά οικονομικά, και ποτε δεν παίρνω high end...αρκεί να καλυπτει τις ανάγκες μου και αυτές, ισα-ισα

Δυστυχώς ή ευτυχώς :p πάνω απο 3-4 φορές τον χρόνο. Σχεδόν κάθε μήνα όλο και κάτι θα αλλάξω, άλλες φορές ακριβό (άνω των 150-200) και άλλες φορές πιο φθηνό (πραγματάκια των 10-20 δεν τα υπολογίζω μέσα :hehe: )

πλεον περναω τον 1 χρονο πριν μερικα χρονια δεν θυμαμε ποσες φορες αλαζα στο χορνο :p

Αρχική απάντηση από perp [15-12-2007 16:27]

Οποτε δεν καλύπτονται οι ανάγκες μου....

Mια απο τα ιδια και για μενα!!!

Συνηθως ανα χρονο κατι αλλαζει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.