Jump to content

Μειώσεις τιμών από τον ΟΤΕ στα ευρυζωνικά προϊόντα

vasi

Recommended Posts

αχμμμμμμμμμ... το γεγονός ότι εδώ δεν περίμενα σχεδόν καθόλου, δεν μετράει στα θετικά του ΟΤΕ, ε; ενώ οι 2,5 μήνες πεοκρουσίας της φορθνετ θα συνέφεραν, αφού δεν θα πλήρωνα οτε...

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard!

Πάρε τηλέφωνο στο support. Το πιθανότερο να μη μπορούν να κάνουν τίποτα, αλλά τουλάχιστον θα απαντήσουν αμέσως αφού πληρώνεις πάγιο πΟΤΕ :hehe:

Πωπω...τα σημάδια του support της 4νετ είναι πλεον φανερά.

Scarred for Life :(

• 1 month later...

Εδώ ακόμα 768 τους ρώτησα και μου είπαν τέλος Μαρτίου δέν μου είπαν όμως του 08 ή του 2013?:rant::crazy::help:

και εγω στη δευτερη συνδεση μου στο αγρινιο ειδα πως ακομα 768 ειναι. και θυμαμαι οταν αρχες φεβρουαριου ειχα πει να την κανω 1 ειπαν δεν χρειαζεται κυριε θα γινει αυτοματα σε λιγες μερες

εδω connx 768 ακομη περιμενουμε να γινει 1024 ...κ εμενα για τελος του μηνα ειπανε...

ps:υπαρχει κανας καλος ανθρωπος με Linksys+ΟΤΕΝΕΤ να μου πει ρυθμισεις και tweaking για το ρουτερ μου αυτον τον αγνωστο?

Νομίζω εγώ. Το θέμα έχει να κάνει με μειώσεις τιμών οι οποίες έλαβαν χώρα πριν από 3 μήνες. Το θέμα κλειδώνει. Αν θέλετε να πείτε κάτι, ανοίξτε νέο θέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.