Jump to content

Μειώσεις τιμών από τον ΟΤΕ στα ευρυζωνικά προϊόντα

vasi

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από giorgos th.

Εχω συγχρονισει στα 4mbit απο την Πεμπτη κι ακομα να γυρισει σε S4 η γραμμη....

το`χουν κλειστο το μαγαζι?

Εμένα η otenet μου το γύρισε στα 24 κυριακάτικα πάντως!

εγω τους πηρα σημερα ητλεφωνο και μου ειπαν οτι η αιτηση που εστειλα το σαββατο θα καταχωρηθει σημερα οποτε και να περιμενω ενεργοποιηση μεχρι την παρασκευη η το αργοτερο την αρχη της αλλης εβομαδας....Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα η γειτονια μου εχει γεμισει μεω ασυρματα δικτυα με ονομα conn-x και τετοια..Το κακο ειναι οτι ολα εχουν password και δεν μπορω ναγευτω εστω και για λιγο το adsl μεχρι να ενεργοποιηθω...Τωρα ειμαι μεσα απο ενα ασυρματο ενος φιλου στο Κερατσινι...Υπομονηηηηη...

Κοιτα να δεις πλάκα... αν αντι για ΟΤΕ ελεγες για εναλλακτικο πάροχο... τωρα θα ειχαν βγει αλλοι 10 να πουν τον πονο τους και μια ακόμα ιστορία απο την κρυπτη επειδη περίοδο Χριστουγέννων ΔΕΝ εξυπηρετήθηκαν αυθημερον.... ;)

Αρχική απάντηση από perp

Κοιτα να δεις πλάκα... αν αντι για ΟΤΕ ελεγες για εναλλακτικο πάροχο... τωρα θα ειχαν βγει αλλοι 10 να πουν τον πονο τους και μια ακόμα ιστορία απο την κρυπτη επειδη περίοδο Χριστουγέννων ΔΕΝ εξυπηρετήθηκαν αυθημερον....

+1000

Αρχική απάντηση από perp

Κοιτα να δεις πλάκα... αν αντι για ΟΤΕ ελεγες για εναλλακτικο πάροχο... τωρα θα ειχαν βγει αλλοι 10 να πουν τον πονο τους και μια ακόμα ιστορία απο την κρυπτη επειδη περίοδο Χριστουγέννων ΔΕΝ εξυπηρετήθηκαν αυθημερον.... ;)

εχεις δικιο ρε μαν...απολυτο δικιο :D...παντως μιας και το εθιξες δεν υπαρχει ουτε ενα ασυρματο με ονομα που να φερνει προς εναλλακτικο...Εκτος και αν αυτα που φαινονται δεν ειναι αυτο που λενε ή αν υπαρχει κανεις με εναλλακτικο και δεν κανει broadcast το SSID του (αυτο δεν αποκλειεται)...Ενα υπαηρχε μονο που ελεγε οτι ειναι της Τελας αλλα εδω καιρο εχει εξαφανιστει...:D :D :D

oooooo....μπηκε στο selfcare της otenet και μου εχουν την S4 σε αναμονη ενεργοποιησης......

ελατε ρε παιδια,ενα κουμπακι ειναι.....πατηστε yes.........:D :D

edit....

To πατησανεεεεεεεεεε....:clap:

καλα ειναι για 4αρα?

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

24/12/2007 18:40:45

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 249.74Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.55Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Δοκιμη κατεβασμα απο ftp.ntua με την μια καρφωθηκε στα 441kb/s και δεν επεσε κατω απο 419kb/s...:D

ρε παιδες εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι κατι δεν παει καλα (η οτι ως συνηθως η γκαντεμια μου σε τετοια θεματα λειτουργησε αψογα για αλλη μια φορα)...

Πηρα στο 134 για να δω αν οντως καταχωηθηκεβ η αιτηση μου και τελικα μου ειπαν οτι δεν εχειβ καταχωρηθει...Το μονο που εβλεπαν αυτοι στο συστημα τους ηταν οτι ΕΚΚΡΕΜΕΙ η αιτηση ακυρωσης της συνδρομης στην Οτενετ..Για να ξεδιαλυνω καπως την κατασταση τους πιεσα οσο μπορουσα και τελικα μου ειπαν οτι θα επικοινωνησει μαζι μου καποια υπευθυνη...Αφου περασε ενα δυωρο και δνε με πηρε κανεις τους ξαναπαιρνω ξαναδινω τα στοιχεια μου και λαμβανω τη ρητη διαβεβαιωση του τυπου που μου μιλαγε οτι θα επικοιωνησει μαζι μου εντος ολιγου...Η ωρα τωρα ειναι 22.15 και οσο επικοινωνησε μαζι σας αλλο τοσο επικοινωνησε και μαζι μου...Τι στα κομματια γινεται; Επειδη ειναι γιορτες γραφουν τον κοσμο,γιατι δεν νομιζω να εχουν πια τοσο φορτο εργασιας ωστε να μην μπορουν να παρουν ενα τηλεφωνο...

ΕΠισης το καταπληκτικο (εντος πολλων εισαγωγικων ) ηταν οτι μια απο τις φορες που πηρα το σηκωνει ενας τυπος και ακθως χασμουριοταν-τεντωνοταν (ηταν χαρακτηριστικοτατος ο ηχος που εβγαλε ) μου λεει "Θεση Χ πως....." και με ξαναβαζει επιτοπου σε αναμονη...:hehe:

Ως εναλλακτικός, να πω την απορία μου.

Γιώργο th 256 upload σου έχουν?

Πάντως το down σου είναι τζιτζί.

(όσο ήταν το δικό μου ενάμισι χρόνο πριν μέχρι 1-2 μήνες πριν με 21 ευρώ το μήνα από πέρισυ!!!!)

Αρχική απάντηση από hayabusa [Χθες, στις 22:18]

ρε παιδες εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι κατι δεν παει καλα (η οτι ως συνηθως η γκαντεμια μου σε τετοια θεματα λειτουργησε αψογα για αλλη μια φορα)...

Πηρα στο 134 για να δω αν οντως καταχωηθηκεβ η αιτηση μου και τελικα μου ειπαν οτι δεν εχειβ καταχωρηθει...Το μονο που εβλεπαν αυτοι στο συστημα τους ηταν οτι ΕΚΚΡΕΜΕΙ η αιτηση ακυρωσης της συνδρομης στην Οτενετ..Για να ξεδιαλυνω καπως την κατασταση τους πιεσα οσο μπορουσα και τελικα μου ειπαν οτι θα επικοινωνησει μαζι μου καποια υπευθυνη...Αφου περασε ενα δυωρο και δνε με πηρε κανεις τους ξαναπαιρνω ξαναδινω τα στοιχεια μου και λαμβανω τη ρητη διαβεβαιωση του τυπου που μου μιλαγε οτι θα επικοιωνησει μαζι μου εντος ολιγου...Η ωρα τωρα ειναι 22.15 και οσο επικοινωνησε μαζι σας αλλο τοσο επικοινωνησε και μαζι μου...Τι στα κομματια γινεται; Επειδη ειναι γιορτες γραφουν τον κοσμο,γιατι δεν νομιζω να εχουν πια τοσο φορτο εργασιας ωστε να μην μπορουν να παρουν ενα τηλεφωνο...

ΕΠισης το καταπληκτικο (εντος πολλων εισαγωγικων ) ηταν οτι μια απο τις φορες που πηρα το σηκωνει ενας τυπος και ακθως χασμουριοταν-τεντωνοταν (ηταν χαρακτηριστικοτατος ο ηχος που εβγαλε ) μου λεει "Θεση Χ πως....." και με ξαναβαζει επιτοπου σε αναμονη...:hehe:

συμβαίνουν αυτα... μπορει να του ειχε κάτσει βαρύ το γουρουνόπουλο... :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

@giorgos th. η 4αρα σου ειναι pure που λεμε ετσι ηταν και η δικια μου..καλη φαση

Αρχική απάντηση από schumifer

Ως εναλλακτικός, να πω την απορία μου.

Γιώργο th 256 upload σου έχουν?

Πάντως το down σου είναι τζιτζί.

(όσο ήταν το δικό μου ενάμισι χρόνο πριν μέχρι 1-2 μήνες πριν με 21 ευρώ το μήνα από πέρισυ!!!!)

μακαρι να μεινει ετσι..

η upload ειναι 256 ναι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.