Jump to content

Μειώσεις τιμών από τον ΟΤΕ στα ευρυζωνικά προϊόντα

vasi

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 01:38]

μαγκες γ@μει ο οτε τσακ μπαμ και ταχυτητες πολυ καλες και σταθερες και προθυμα τα ατομα να σε βοηθησουν..τι να λεμε τωρα

Εγώ ενώ κλείδωσα στα18125 ακόμα κολλημένος στα 7mbps είμαι :(

μια χαρα μπράβο ρε συ :T: ....

αντε να δουμε τι θα γινει με μας τώρα, γιατι ειδα και τα προβλήματα του cptkoulis και εν τέλει ειναι γενικο το πρόβλημα αυτες τις μέρες με τους εναλλακτικους.... τα ιδια λένε και στο adslgr.com... 2 μέρες τώρα εχουν γ@μηθει οι γραμμές σε ολους και μαλλον ειναι θέμα ΟΤΕ... αλλα παιζουν και αναβαθμισεις στο upload οποτε ολα παιζουν...

Πάντως αν συνέχισει αυτο το χάλι με βλέπω απο την επομενη βδομάδα να γυρνάω στον πΟΤΕ... καλα επίτηδες το κάνει ρε γμτ? Ωραιος ανταγωνισμος.... καλα να αναβαθμίσουν τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές του, καλα έκανε και μπράβο του...αλλα οι αλλοι τι φταίνε?

Εχω φάει πάνω απο 10 disconnections εδω και 5λεπτα και καμια 40αρα εδω και 1ώρα... εντάξει θα χαλάσει το κουμπακι του ΟΝ/ΟFF στο τέλος....

S/N Margin : 5.5 :devil:

τελικα η αιτηση δεν εγινε ημερα γιατι ως υπερτατος γκαντεμης μου βγηκαν ενα σωρο πραγματα στην μεση και γυρισα τωρα μολις στο σπιτι...Το username και ο κωδικος που ειχα στην οτενετ δεν δουλευουν πλεον και ειμαι μεσα απο 56αρα...

ΟΜΩΣ το μοντεμ εξακολουθει να συγχρονιζει κανονικα...Συνεπως αν μπορειτε να πειτε τιποτα η (λεμε τωρα )να στειλει κανεις κανα username και Pass για να δουλεψουμε λιγακι θα ημουν ευγνωμων...Btw πηρα τηλ στην οτενετ και μου ειπαν πως ουτε αυτοι ουτε και ο οτε μπορουν να μου δωσουν ενα προσωρινο username και password...Αν υπαρχει μια χειρα βοηθειας θα την εκτιμουσα δεοντως (καποιος τροπος δηλαδη για να εκμεταλλευτω την γραμμη που εξακολουθει να ειναι ενεργοποιημενη...)

Αρχική απάντηση από perp

πακετάκι ρε συ....

Tι πακετο ακριβως δηλαδη ρε γειτονα;;;; για πες, για πες

Οσο για αυριο δεν νομιζω γιατι εχω την αντυπωση πως δεν δουλευει το 134 τα ΣΚ..Θα δουμε ομως

εκανα μια αποπειρα να παρω τωρα το 134 και προς μεγαλη μου εκπληξη το σηκωσαν και συννενοηθηκα κανονικα...Μου ειπαν οπως και την αλλη φορα οτι θα μου στειλουν ενα mail με μια φορμα συμπληρωσης που θα την στειλω πισω με φαξ...Η πλακα ειναι οτι δεν ειχαν παρει χαμπαρι πως με εκοψε η οτενετ....Τι να πω...Αναμενουμε...

πήρα κι εγώ τηλ χτες στο 134 να κάνω αναβάθμιση από 2mbit στα 4mbit, όλα καλά.

και τώρα αναμένουμε :)

(θα στείλουν είπαν και δώρο ενσύρματο ρούτερ)

Line Attenuation (UP/Down): 8,0 / 15,0

καλά είναι ε ? :)

εστειλα και εγω το φαξ σημερα...Αν αυριο δουλευουν στον ΟΤΕ οπως δουλευει ολος ο κοσμος πιστευω πως θα προχωρησει και μεσα στην αλλη εβδομαδα θα εχω ενεργοποιηθει...Βεβαια σημερα που πηρα το 134 ο τηλεφωνητης ελεγε ως συνηθως οτι δεν λειτουργει το ΣΚ...Για να δουμε...

Αρχική απάντηση από lefteriz [Σήμερα, στις 12:05]

Εγω εχω:

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,5 / 18,5

με

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 512 / 7.776

και

SN Margin (Up/Down) [dB]: 19,0 / 3,5

ειμαι καλα?

Αρχική απάντηση από lefteriz [22-12-2007 14:05]

πήρα κι εγώ τηλ χτες στο 134 να κάνω αναβάθμιση από 2mbit στα 4mbit, όλα καλά.

και τώρα αναμένουμε :)

(θα στείλουν είπαν και δώρο ενσύρματο ρούτερ)

συγχρόνησε σήμερα η γραμμή στα 4 αλλά το download ακόμα στα 2mbit :)

Αρχική απάντηση από lefteriz [Σήμερα, στις 14:20]

συγχρόνησε σήμερα η γραμμή στα 4 αλλά το download ακόμα στα 2mbit :)

2 μερες μονο ??? :blink: :blink: πριν λιγες μερες υπεγραψα για 6 μηνες με την ΟΤΕΝΕΤ για 2mbit στα 23ευρω :cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.