gbak Δεκέμβριος 20, 2007 #221 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 thanx ρε συ..παντως κατι παιζει ενω το ρουτερ συχρονιζει κανονικα η ταχυτητα εχει μεινει 4αρα στο download απο ftp...θα περιμενω και αλλο κατι θελει ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Δεκέμβριος 20, 2007 #222 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Μια χαρά είσαι gbak Θεωρικά το μέγιστο που μπορείς να κλειδώσεις με το Line Attenuation που έχεις είναι τα 19.72 mbit/s (Σύμφωνα με τον μετρητή στο adslgr)Αρχική απάντηση από gbak thanx ρε συ..παντως κατι παιζει ενω το ρουτερ συχρονιζει κανονικα η ταχυτητα εχει μεινει 4αρα στο download απο ftp...θα περιμενω και αλλο κατι θελει ακομα κανεναν premium account Se fast server εχεις? Εκει πιστεύω πως θα δεις τη ταχυτητα ή κατεβασε απο τον ftp με 2πλες 3πλες συνδεσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 20, 2007 #223 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από gbak thanx ρε συ..παντως κατι παιζει ενω το ρουτερ συχρονιζει κανονικα η ταχυτητα εχει μεινει 4αρα στο download απο ftp...θα περιμενω και αλλο κατι θελει ακομα 4 αρα γραμμη ειχες πριν?Μπορει να μην σε εχουν ξεκλειδωσει ακομα..Για ριξτους ενα τηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Δεκέμβριος 20, 2007 #224 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από gbak thanx ρε συ..παντως κατι παιζει ενω το ρουτερ συχρονιζει κανονικα η ταχυτητα εχει μεινει 4αρα στο download απο ftp...θα περιμενω και αλλο κατι θελει ακομα Μήπως δεν σε έχει αναβαθμίσει ακόμα η οτενετ? Εγώ έχω 30/13db att Βtw, παράξενο μου φένεται που έχεις 9/12 SNR. Από οτι διαβάζω ο ΟΤΕ το έχει βάλει στο 9/9. Όχι οτι παίζει ρόλο, σε μια χαρά rates συνδέθηκες, just wondering. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 20, 2007 #225 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 ναι 4αρα μαλλον αυτο εχει γινει μαν...δεν ξερω παντως για τερψιθεα dslm τα βρισκω αρκετα καλα τα νουμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 20, 2007 #226 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Κοιτα θέλει λιγες μέρες να στρώσει η γραμμή... λογικά πρεπει να ισχυει και στον ΟΤΕ.... εμένα αρχικα συγχρονιζε πολυ πιο πάνω αλλα μετά απο 1 βδομαδα σταθεροποιηθήκε 2Mbps κάτω απο τα 18 που συγχρονιζε τις 2 πρώτες μέρες... εχε το νου σου και πες μας γιατι χτες το βράδυ μέχρι τις 6.30 το πρωι η Forthnet δεν μας τα ελεγε καλα.... αν ξαναγίνει σημερα θα σας πω αναλυτικά..... Το attenuation δεν σχετίζεται με την απόσταση του DSLAM? Θυμάται κανένας? Ειμαι και ξενύχτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Δεκέμβριος 20, 2007 #227 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από perpΤο attenuation δεν σχετίζεται με την απόσταση του DSLAM? Θυμάται κανένας? Ειμαι και ξενύχτης... Ακριβως αυτό..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2007 #228 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από perpΕιδες τελικά ρε συ? ολα μια χαρά πήγαν..... ναι ευτυχως, περιμενω το mail τους τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 20, 2007 #229 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Καλα θυμόμουν δηλαδή.... @ hayabusa: Ρε συ... ποσταρε και εσυ νουμερα απο το attenuation μιας που μένεις διπλα μου....EDIT: Οχι απαραίτητα μετα την αναβάθμιση....αν σου ειναι ευκολο και τώρα με την ΟΤΕnet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Δεκέμβριος 20, 2007 #230 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 To attenuation επιρεάζεται και από την κατάσταση της καλωδίωσης κτλ εκτώς από την απόσταση afaik, αλλά δεν τα κόβω κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2007 #231 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από perp Καλα θυμόμουν δηλαδή.... @ hayabusa: Ρε συ... ποσταρε και εσυ νουμερα απο το attenuation μιας που μένεις διπλα μου.... ευχαριστως, μονο αν ειναιευκολο ας μου πει καποιος που τα λεει ολα αυτα (καπου στο accesse runner φανταζομαι) για να ποσταρω... απο την ωρα που ποσταρες ψαχνω αλλα δεν εχω βρει τιποτα ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 20, 2007 #232 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Καλα δεν ξέρω τι ρουτερ εχεις να σε βοηθήσω... εντάξει δεν βιάζομαι... πάντως οταν τα βρεις ανέβασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 20, 2007 #233 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2007 #234 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από gbak αυτη η διαφημιση μου αρεσει παρα πολυ...οπως εχω ξαναπει αντικατοπτριζει πληρως (με μια δοση καυστικου χιουμορ) το σκεπτικο ολων των εναλλακτικων σχετικα με τον ΟΤΕ..Ομως να τος τωρα ο ΟΤΕ:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 20, 2007 #235 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 δεν εχει παγιο οτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2007 #236 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από gbak δεν εχει παγιο οτε :D εγραψες....!!! @perp: Αν δεις οτι συνεχιζεται το προβλημα παρτους ενα τηλεφωνο και να καταφερεις να μιλησεις ζητα τους τα ρεστα...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 20, 2007 #237 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Υπάρχει πιθανότητα οι νεες ταχύτητες του ΟΤΕ να επηρεάζουν τα "ιδιόκτητα" δίκτυα των εναλλακτικών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2007 #238 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από perp Υπάρχει πιθανότητα οι νεες ταχύτητες του ΟΤΕ να επηρεάζουν τα "ιδιόκτητα" δίκτυα των εναλλακτικών? αν μοιραζονται τα ιδια καλωδια (ετσι δεν γινεται σε ορισμενες περιπτωσεις ; ) τοτε λογικο μου φαινεται να υπαρχουν διαφορες "ασταθειες "ας πουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 20, 2007 #239 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Και εγω αυτο σκέφτηκα ρε συ.... δεν ξέρω με ξενύχτησε αυτο θέμα... γιατι προσπαθουσα να καταλαβω τι αλλαξε... και σημερα μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια επειδη ειδα ο ΟΤΕ με την μια εριξε τις 24αρες στις αγορά... πιστευω οτι θα χαντακωθουν ολες οι γραμμές οπως το πάνε... γιατι δεν νομίζω να αλλαξε και τιποτα απο θέμα υποδομων σε αυτο το διάστημα....EDIT:gbak οταν με το καλο συγχρονισει και κατεβάζεις ως 24αρα με την γραμμή σου....ποσταρε κανα screenshot για υπάρχει ενα μέτρο συγκρισης με τις 24αρες του ΟΤΕ.... νομιζω πιάνεις τι θέλω να δω... αν φταιει η Forthnet για το χτεσινοβραδυνο ή τα δίκτυα του ΟΤΕ.... ευτυχως σημερα η γραμμή ειναι μια χαρά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Δεκέμβριος 20, 2007 #240 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 παιδες εγινε περαιτερω μειωση ή μου φαινεται???http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=275&hop=h&scid=138 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.