Jump to content

Μειώσεις τιμών από τον ΟΤΕ στα ευρυζωνικά προϊόντα

vasi

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

@ gbak + Ar@besqu.e

Περιμένουμε εντυπωσεις ωρε!!!!! Μην ξεχαστείτε.... :D

Αρχική απάντηση από Dodo [Χθες, στις 20:01]

Μα φίλε μου Perp σου ειπα πως συμφωνώ μαζί σου όπως και με τοn wizard! πιο πάνω.

To Θέμα όμως είναι πως και εγώ έκανα κίνηση να φύγω από τον ΟΤΕ και ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ!! Δεν είναι τόσο η ταλαιπωρία που υπέστη αλλά ο τρόπος που αντιμετώπισαν το γεγονός οτι δεν μπορούσαν να προσφέρουν την υπηρεσία! Και να φανταστείς ήμουν φανατικός κράχτης του ΟΤΕ .

Και όπως λες Καλή η 4net η ΟΝ ktl αλλά δεν είναι ΟΤΕ Αυτό λέω και συμπληρώνω Να μην το παίζουν τότε , ουτε να δείχνουν ότι είναι και Καλύτερες! Σκέτη παραπλάνηση!

Φυσικά θα συγκρίνω τον κάθε πάροχο αφού Υπόσχεται ότι μπορεί να σου δώσει υπηρεσίες ίδιες και καλύτερες από τον άλλο! Γιατι αμα να μην το κάνω δε καταλαβαίνω!

Ναι άμα με γράφαν στο Lidl θα έφευγα όπως έφυγα και από τον εναλ/κο! Η μαλλον καλύτερα με έδιωξαν!

Τέλος Ναι ουτε ο πΟΤΕ είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι αλλά τον βρίσκω καλύτερο απο τους άλλους την παρούσα στιγμή ! Στο μέλλον Όταν ωριμάσουν οι εναλ/κοι ισως την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια!

Τα ίδια λέμε φίλε Perp αλλά το κοιτάμε από διαφορετική σκοπιά. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις! :flower:

Ps. Sorry για τα off topic posts αλλά με τέτοιο θέμα πάντα ξέρεις που θα καταλήξει! :p

Ναι ρε μαν σε πιάνω don't worry.... εξάλλου και εγω αν δω ειτε εδω ειτε στο adslgr.com οτι οι 24αρες του ΟΤΕ οντως ειναι πολυ καλυτερες απο αυτο που εχω, θα την ψάξω για αλλου...ειδικα αν δεν δώσουν 1024 στο upload.... βέβαια καλο ειναι να περάσουν 5-6 μηνες να υπάρχει μεγάλο δειγμα, να εχουν ντικάρει τα DSLAMs του ΟΤΕ με 24αρες.... γιατι στην αρχη ολα ιδανικά ειναι.... το εχουμε ξαναδει το εργάκι εξάλλου....

Αρχική απάντηση από hayabusa [Χθες, στις 22:18]

ρε παιδια σε περιπτωση που κοψω την οτενετ και παω στο connex για τα 24 θα πεσει μηπως και κανενα αλλο παγιο στο λογαριασμο του ΟΤΕ περα απο τα 29.9 που θα ειναι του conn-x;

Οχι ρε μορτ αφου το λεει εξάλλου και στο site... + το παγιο της γραμμής μονο και βέβαια τις χρεώσεις για οποια τηλεφωνήματα....

Αρχική απάντηση από perp

Οχι ρε μορτ αφου το λεει εξάλλου και στο site... + το παγιο της γραμμής μονο και βέβαια τις χρεώσεις για οποια τηλεφωνήματα....

και προφανω μπορω να κανω αιτηση ενω τρεχει η οτενετ και θα την κοψουν εκεινοι; για να μην μεινω χωρις νετ μεσα στις γιορτες...

και κατι τελευταιο: Η αιτηση για νεα συνδεση και οχι αναβαθμιση μπορει να γινει και τηλεφωνικα η μονο με χαρτια;

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 01:45]

και προφανω μπορω να κανω αιτηση ενω τρεχει η οτενετ και θα την κοψουν εκεινοι; για να μην μεινω χωρις νετ μεσα στις γιορτες...

και κατι τελευταιο: Η αιτηση για νεα συνδεση και οχι αναβαθμιση μπορει να γινει και τηλεφωνικα η μονο με χαρτια;

εντάξει δεν αλλαζεις και τελείως στρατόπεδο εδω που τα λέμε... νομιζω ενα τηλέφωνο στο 134 και εισαι αρχηγος.... ισως τυπικά πρεπει να κάνεις γραπτη αίτηση λογω αλλαγης "και καλα" εταιρείας ως νομικο πρόσωπο.... αντε και αμα ειναι καλα γειτονι...θα πιουμε και τον καφε που λεγαμε... :hehe:

Αρχική απάντηση από perp

...θα πιουμε και τον καφε που λεγαμε... :hehe:

αν ειναι τοσο καλη η ταχυτητα που θα εχω οπως τωρα που εχω σχεδον ακριβως 2 mbps θα σε κερασω τον καφε της παρηγοριας :hehe:

Θα παρω αυριο τηλ να τους ρωτησω και θα ενημερωσω...Stand by..

θα παρω αυριο τηλ να αναβαθμισω στα 4mbit.22.5Ε οσα πληρωνα μεχρι τωρα για την 768 του Conn-X..

μια χαρα..

τιμη ιδια και 3.xxx mbit περισσοτερα..

και στο Dslam Πατησιων που ειμαι θα εχω γεματη συνδεση (768 τωρα μονιμα στα 75-80 kbps)..

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:01]

τι να πω , για ολα φτιαιει ο οτε

Γιατι ρε συ μαν...τι έγινε?

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 01:57]

αν ειναι τοσο καλη η ταχυτητα που θα εχω οπως τωρα που εχω σχεδον ακριβως 2 mbps θα σε κερασω τον καφε της παρηγοριας :hehe:

Θα παρω αυριο τηλ να τους ρωτησω και θα ενημερωσω...Stand by..

Ετοιμάσου μικρε να τις μετρήσουμε λοιπον.... ;)

(τις ταχύτητες...μα δεν ντρέπεσαι? τι σκέφτηκες? :hehe::rofl: )

λοιπον...πηρα στον 134 και μου ειπαν τα εξης :

μπορω αφου ειμαι συνδρομητης στην οτενετ να παω στα 24...

το μονο που θα χρειαστει ειναι να μου στειλουν ενα μαιλ με μια φορμα για να συμπληρωσω και να την στειλω πισω με φαξ..

απ'οτι μου ειπαν θα αναβαθμιστω απευθειας χωρις να αλλαξει το username και το password που εχω με μια ιμκρης διαρκειας διακοπη....

Αρα λεω οπου να ναι να τους παρω τηλεφωνο για να κανονισω :D

Αρχική απάντηση από gbak

ρε σεις δεν παιζει λεμε με τιποτα αυτο εχθες το βραδυ εκανα την αιτηση και σημερα το πρωι συχρονισα στα 24 ...μας εχει στειλει ο οτε μπραβο!

xexe,τετοια λεγε να τα ακουνε καποιοι αλλοι :D :D :D

Eγω περιεμνω να ερθει το mail με την αιτηση...Αντε να δουμε...

PS:Ακριβως 24 συγχρονισες;:eek::woot:

και απο οτι βλεπω για dslam γλυφαδας τερψιθεα με κλειδωνει στα Line rate - downstream: 18102 Kbps

Line rate - upstream: 1023 Kbps

μια χαρα σας λεω

θα παιξω λιγο με το ρουτερ μπας και θελει τιποτα αλλο

Αρχική απάντηση από gbak

και απο οτι βλεπω για dslam γλυφαδας τερψιθεα με κλειδωνει στα Line rate - downstream: 18102 Kbps

Line rate - upstream: 1023 Kbps

μια χαρα σας λεω

θα παιξω λιγο με το ρουτερ μπας και θελει τιποτα αλλο

Μπορείς να κοιτάξεις τα Line Attenuation και Noise Margin της γραμμής σου αν είναι εύκολο please?

Έκανα και εγώ αίτηση χτες το μεσημέρι, ελπίζω να είμαι έτοιμος σήμερα όταν γυρίσω σπίτι :)

Σήμερα έκανα και εγώ αίτηση αναβάθμισης απο 8 σε 24....Πάντως με την 8αρα κλειδώνω 8127kbps και upload στα 381! Ειμαι πολυ κοντά στο κέντρο γλυφάδας τερψιθέας αρα βαδίζουμε καλά!

εδιτ Line Attenuation download εχω 9 :p

Καλα δεν υπάρχει λέμε ο ΟΤΕ, μας έστειλε τελειώς....ωραιος ρε gbak.... με το καλο λοιπόν...:T:

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:14]

λοιπον...πηρα στον 134 και μου ειπαν τα εξης :

μπορω αφου ειμαι συνδρομητης στην οτενετ να παω στα 24...

το μονο που θα χρειαστει ειναι να μου στειλουν ενα μαιλ με μια φορμα για να συμπληρωσω και να την στειλω πισω με φαξ..

απ'οτι μου ειπαν θα αναβαθμιστω απευθειας χωρις να αλλαξει το username και το password που εχω με μια ιμκρης διαρκειας διακοπη....

Αρα λεω οπου να ναι να τους παρω τηλεφωνο για να κανονισω :D

Ειδες τελικά ρε συ? ολα μια χαρά πήγαν.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.