Jump to content

Μειώσεις τιμών από τον ΟΤΕ στα ευρυζωνικά προϊόντα

vasi

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tigrakas

gbak σε ποιο τηλ τους πήρες ρε συ;

134 ρε συ και πατας το 2 συνδεσεις connx

Αρχική απάντηση από gar

Εχω και εγώ 4αρα στον οτε. αυτό συμαίνει οτι δικαιουμαι 24?

τελεια.ισχυει αυτο ομως ρε παιδια?

εσυ που χεις 4αρα θα κανεις οποτε θες αναβαθμιση στα 24 με τιμη στα 29ευρω αντι 39

Πάντως καλο ειναι κάποια στιγμή να αναβαθμίσουν και την μηχανη διαθεσιμότητας για ADSL, οχι μονο να αντιγράψουν το site της NVidia και να ανανέωνουν τις τιμές....:hehe:

Τελευταία ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 26/10/2006

Επόμενη ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 2/11/2006

2000158827688512300_rs.jpg

Κοινωνικός ρατσισμός; :p

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 768Kbps, 1Mbit, 2Mbit

Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία σας.

Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2007 11:00:15 μμ

Ρε παίδες... εδω δεν τσεκάρετε την διαθεσιμότητα?

http://www.conn-x.gr/adslupgrade.asp

Γιατι εβαλα και 4-5 σταθερα φίλων μου εδω στο Μοσχάτο και τους βρισκει κανονικά διαθεσιμότητα... Μάλλον σε εμένα δεν το αναγνωρίζει επειδη ειμαι στο 2play.... Παιζει αυτο ε?

Αρχική απάντηση από perp

Ρε παίδες... εδω δεν τσεκάρετε την διαθεσιμότητα?

http://www.conn-x.gr/adslupgrade.asp

Γιατι εβαλα και 4-5 σταθερα φίλων μου εδω στο Μοσχάτο και τους βρισκει κανονικά διαθεσιμότητα... Μάλλον σε εμένα δεν το αναγνωρίζει επειδη ειμαι στο 2play.... Παιζει αυτο ε?

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=644686#post644686

:p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Κοινωνικός ρατσισμός; :p

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 768Kbps, 1Mbit, 2Mbit

Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία σας.

Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2007 11:00:15 μμ

απειλησε τους οτι θα τους μπαναρεις και θα σε βαλουν απευθειας στα 24 :hehe:

astrolabos :whip: perp

To ειδα ρε συ... λέω μπας και υπάρχει κανα αλλο πιο έμπειρο....:p:hehe:

EDIT:

"Ο οργανισμός επιχειρεί με τη γενναία μείωση των τιμών στις υψηλότερες ταχύτητες να ανακτήσει μέρος των πελατών του που έχουν στραφεί στους εναλλακτικούς παρόχους. Συνολικά ο ΟΤΕ υπολογίζεται πως τους τελευταίους 18 μήνες έχει χάσει συνολικά περίπου 330.000 συνδρομητές και υπό προϋποθέσεις ο αριθμός αυτός μπορεί να ανεβεί στο επίπεδο των 350-400.000 πελατών ώς το τέλος της χρονιάς."

Από την Ελευθεροτυπια... Τσουζει Σούζυ???

Πάντως νομίζω πως αν προσφέρει ο OTE 24mbps τότε σίγουρα θα στρώσει και η τελική ταχύτητα των άλλων ISPs. Φανταστείτε να πάρεις συνδρομή 4net μέσω ΟΤΕ και να έχεις 20-24 και αν πας σε 2play να έχεις 13. Θα φαγωθούν μεταξύ τους.

16,5(conx-1mbps) +15 (conx-talk)+15 πάγιο σταθερού=46.5ε για 1mbs. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ.

Ε! συγνώμη αλλά συνεχίζει να μας περνάει για ηλίθιους. Βλέπει ο ΟΤΕ ότι έχουν προβλήματα οι ενναλακτικοί και προχωράει σε δήθεν μειώσεις. Μα δεν μπορούσε να μην τις κάνει...τις δήθεν!

Προτιμώ να έχω χάλια σταθερό και διακοπές στο net παρά να πληρώνω τζάμπα στους.....Α.Μ.Ε.Α. Που θα πάει, θα στρώσει, αναπόφευκτο είναι.

Έχω σιχαθεί να βλέπω τις "γενικώς μαμάω" και "μέχρι τις 13.00 είναι ανοιχτό το ταμείο κύριε μου, ελάτε αύριο", φάτσες τους.

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ

Παιδες μια ερωτηση να κανω , η otenet με τον οτε εχουνε καποια κοινη τιμολογιακη πολιτικη η θα αναγκαστω να κοψω otenet για να βαλω connex lol..

πανω-κατω τα ιδια ειναι, βεβαια σημερα που τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν καμια ενημερωση για τις νεες ταχυτητες του ΟΤΕ :(

Ενταξει ουτως ή αλλος τωρα ειναι η περιοδος να ξεχωρίσει η ήρα απο το στάρι πιστεύω... τωρα με τις νεεις ταχύτητες και τις μειωσεις τιμών απο τον ΟΤΕ με την βουλα της EEET....θα γινει το τελικο ξεσκαρταρισμα πιστευω σε όλους....

Και βέβαια να πουμε οτι ποτε δεν θα υπάρχει ο 1 ενας και τέλειος πάροχος, ειτε λεγεται ΟΤΕ ειτε ΟΤΕnet είτε Forthnet, ON κτλ... Αυτα πιστευουν αλλαζουν ανα περιοχη και DSLAM και βέβαια μην ξεχνάμε οτι πρεπει να παραμείνει ανταγωνιστική η αγορά....διαφορετικά στα παλια θα γυρίσουμε ...τοτε που το 134 δεν το σηκώνανε ποτε και ο μόνος σοβαρος ανταγωνιστης του ΟΤΕ ήταν η Forthnet...για μένα ολοι χρειάζονται....

μια ερώτηση για αυτό:

"Οι τελικές ταχύτητες των συνδέσεων ADSL (1Mbps, 2Mbps, 4Mbps, 8Mbps και 24Mbps) δεν είναι εγγυημένες. Αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως την κίνηση του δικτύου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, την διαστασιοποίηση του δικτύου, την χωρητικότητα ζεύξης των παρόχων internet (ISPs) με το δίκτυο του ΟΤΕ κ.α."

εντάξει δεν υπάρχει εγγύηση τελικής ταχύτητας υπάρχει όμως ελάχιστης?

δηλαδή άμα εγώ πληρώνω για θεωρητικά 8 αλλά λόγω όλων των παραπάνω προβλημάτων έχω ταχύτητα ίση με 1 τις ώρες της μέρας που με ενδιαφέρει (π.χ. επιχείρηση πρωινές ώρες). τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση? υποχρεώνεται σε κάποια περίπτωση ο ΟΤΕ ή ο οποιοσδήποτε πάροχος να κάνει αναβάθμιση υποδομών?

Με αρέσει που λένε στη διαφήμιση: μήπως παίζουν με τη νοημοσύνη μας ...

πολύ θράσος ο ΟΤΕ και πολύ ανευθυνότητα από τις άλλες ...ένα κολ@χανειο η Ελλάδα και σε αυτό στο τομεα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.