gar Δεκέμβριος 18, 2007 #141 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Ξενερωσα...μέχρι 8 δινει.και δεν αναφερει τπτ για δωρεαν αναβάθμιση....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 18, 2007 #142 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 βαλαμε και 2048 στο χωριο , επισημα ο μονος. εχει να γινει πανυγηρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Δεκέμβριος 18, 2007 #143 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Δυστυχως Σαντορινη εχουμε μεχρι 2048.......Τουλαχιστον παει καλα.....(220 download..)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 18, 2007 #144 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από tigrakas gbak σε ποιο τηλ τους πήρες ρε συ; 134 ρε συ και πατας το 2 συνδεσεις connxΑρχική απάντηση από gar Εχω και εγώ 4αρα στον οτε. αυτό συμαίνει οτι δικαιουμαι 24?τελεια.ισχυει αυτο ομως ρε παιδια? εσυ που χεις 4αρα θα κανεις οποτε θες αναβαθμιση στα 24 με τιμη στα 29ευρω αντι 39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 18, 2007 #145 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Πάντως καλο ειναι κάποια στιγμή να αναβαθμίσουν και την μηχανη διαθεσιμότητας για ADSL, οχι μονο να αντιγράψουν το site της NVidia και να ανανέωνουν τις τιμές.... Τελευταία ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 26/10/2006 Επόμενη ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 2/11/2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 18, 2007 #146 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Κοινωνικός ρατσισμός; Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 768Kbps, 1Mbit, 2Mbit Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία σας. Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2007 11:00:15 μμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 18, 2007 #147 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Τελείως... Απο περιέργεια θα πάρω αυριο τηλεφωνο στο 134 να δω αν οντως ΔΕΝ εχω διαθεσιμότητα για 24Mbps.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 18, 2007 #148 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 στην ξανθη εχουμε κανονικα παντως , με ρωτησαν αν ηθελα αλλα θα περιμενω να δω στο adslgr κανεναν αλλο να δουμε πως παει. μη παρουμε 24 και παει σαν 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 18, 2007 #149 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 κοιτα εμενα οπως και να παει ειναι πιο φθηνη απο αυτην που χω τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 18, 2007 #150 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Ρε παίδες... εδω δεν τσεκάρετε την διαθεσιμότητα?http://www.conn-x.gr/adslupgrade.aspΓιατι εβαλα και 4-5 σταθερα φίλων μου εδω στο Μοσχάτο και τους βρισκει κανονικά διαθεσιμότητα... Μάλλον σε εμένα δεν το αναγνωρίζει επειδη ειμαι στο 2play.... Παιζει αυτο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 18, 2007 #151 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από perp Ρε παίδες... εδω δεν τσεκάρετε την διαθεσιμότητα? http://www.conn-x.gr/adslupgrade.asp Γιατι εβαλα και 4-5 σταθερα φίλων μου εδω στο Μοσχάτο και τους βρισκει κανονικά διαθεσιμότητα... Μάλλον σε εμένα δεν το αναγνωρίζει επειδη ειμαι στο 2play.... Παιζει αυτο ε? http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=644686#post644686 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2007 #152 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Κοινωνικός ρατσισμός; Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 768Kbps, 1Mbit, 2Mbit Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία σας. Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2007 11:00:15 μμ απειλησε τους οτι θα τους μπαναρεις και θα σε βαλουν απευθειας στα 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 18, 2007 #153 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 astrolabos perp To ειδα ρε συ... λέω μπας και υπάρχει κανα αλλο πιο έμπειρο.... EDIT: "Ο οργανισμός επιχειρεί με τη γενναία μείωση των τιμών στις υψηλότερες ταχύτητες να ανακτήσει μέρος των πελατών του που έχουν στραφεί στους εναλλακτικούς παρόχους. Συνολικά ο ΟΤΕ υπολογίζεται πως τους τελευταίους 18 μήνες έχει χάσει συνολικά περίπου 330.000 συνδρομητές και υπό προϋποθέσεις ο αριθμός αυτός μπορεί να ανεβεί στο επίπεδο των 350-400.000 πελατών ώς το τέλος της χρονιάς." Από την Ελευθεροτυπια... Τσουζει Σούζυ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 18, 2007 #154 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Παιδες μια ερωτηση να κανω , η otenet με τον οτε εχουνε καποια κοινη τιμολογιακη πολιτικη η θα αναγκαστω να κοψω otenet για να βαλω connex lol.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 18, 2007 #155 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 λογικα δεν πρεπει να σε αφησουν στην απεξω....κατι παρομοιο με το κοννεξ θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 18, 2007 #156 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Πάντως νομίζω πως αν προσφέρει ο OTE 24mbps τότε σίγουρα θα στρώσει και η τελική ταχύτητα των άλλων ISPs. Φανταστείτε να πάρεις συνδρομή 4net μέσω ΟΤΕ και να έχεις 20-24 και αν πας σε 2play να έχεις 13. Θα φαγωθούν μεταξύ τους.16,5(conx-1mbps) +15 (conx-talk)+15 πάγιο σταθερού=46.5ε για 1mbs. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ.Ε! συγνώμη αλλά συνεχίζει να μας περνάει για ηλίθιους. Βλέπει ο ΟΤΕ ότι έχουν προβλήματα οι ενναλακτικοί και προχωράει σε δήθεν μειώσεις. Μα δεν μπορούσε να μην τις κάνει...τις δήθεν! Προτιμώ να έχω χάλια σταθερό και διακοπές στο net παρά να πληρώνω τζάμπα στους.....Α.Μ.Ε.Α. Που θα πάει, θα στρώσει, αναπόφευκτο είναι.Έχω σιχαθεί να βλέπω τις "γενικώς μαμάω" και "μέχρι τις 13.00 είναι ανοιχτό το ταμείο κύριε μου, ελάτε αύριο", φάτσες τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2007 #157 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ Παιδες μια ερωτηση να κανω , η otenet με τον οτε εχουνε καποια κοινη τιμολογιακη πολιτικη η θα αναγκαστω να κοψω otenet για να βαλω connex lol.. πανω-κατω τα ιδια ειναι, βεβαια σημερα που τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν καμια ενημερωση για τις νεες ταχυτητες του ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 18, 2007 #158 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Ενταξει ουτως ή αλλος τωρα ειναι η περιοδος να ξεχωρίσει η ήρα απο το στάρι πιστεύω... τωρα με τις νεεις ταχύτητες και τις μειωσεις τιμών απο τον ΟΤΕ με την βουλα της EEET....θα γινει το τελικο ξεσκαρταρισμα πιστευω σε όλους....Και βέβαια να πουμε οτι ποτε δεν θα υπάρχει ο 1 ενας και τέλειος πάροχος, ειτε λεγεται ΟΤΕ ειτε ΟΤΕnet είτε Forthnet, ON κτλ... Αυτα πιστευουν αλλαζουν ανα περιοχη και DSLAM και βέβαια μην ξεχνάμε οτι πρεπει να παραμείνει ανταγωνιστική η αγορά....διαφορετικά στα παλια θα γυρίσουμε ...τοτε που το 134 δεν το σηκώνανε ποτε και ο μόνος σοβαρος ανταγωνιστης του ΟΤΕ ήταν η Forthnet...για μένα ολοι χρειάζονται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Δεκέμβριος 19, 2007 #159 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 μια ερώτηση για αυτό:"Οι τελικές ταχύτητες των συνδέσεων ADSL (1Mbps, 2Mbps, 4Mbps, 8Mbps και 24Mbps) δεν είναι εγγυημένες. Αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως την κίνηση του δικτύου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, την διαστασιοποίηση του δικτύου, την χωρητικότητα ζεύξης των παρόχων internet (ISPs) με το δίκτυο του ΟΤΕ κ.α."εντάξει δεν υπάρχει εγγύηση τελικής ταχύτητας υπάρχει όμως ελάχιστης?δηλαδή άμα εγώ πληρώνω για θεωρητικά 8 αλλά λόγω όλων των παραπάνω προβλημάτων έχω ταχύτητα ίση με 1 τις ώρες της μέρας που με ενδιαφέρει (π.χ. επιχείρηση πρωινές ώρες). τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση? υποχρεώνεται σε κάποια περίπτωση ο ΟΤΕ ή ο οποιοσδήποτε πάροχος να κάνει αναβάθμιση υποδομών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 19, 2007 #160 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Με αρέσει που λένε στη διαφήμιση: μήπως παίζουν με τη νοημοσύνη μας ...πολύ θράσος ο ΟΤΕ και πολύ ανευθυνότητα από τις άλλες ...ένα κολ@χανειο η Ελλάδα και σε αυτό στο τομεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.