Jump to content

Μειώσεις τιμών από τον ΟΤΕ στα ευρυζωνικά προϊόντα

vasi

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

perp, η Οτενετ και η Φόρθνετ έχουν τα καλύτερα δίκτυα (υποδομές, χωρητικότητα δικτύου κλπ) με τη σειρά που τις αναφέρω. Οπότε προφανώς δε θα πάω σε κάτι χειρότερο :) Και όλοι οι άλλοι πάροχοι έχουν, απ'όσο διαβάζω, αντίστοιχους χρόνους αναμονής.

Λόγω κόστους, τόσα χρόνια προτιμούσα την Forthnet (και πριν γίνω συνδρομιτής είχα Forthnet :innocent: ), αλλά μετά από τους 2,5 μήνες που από βδομάδα σε βδομάδα θα γίνει η μεταφορά, έχω τσατιστεί (που σε τέτοια θέματα έχω πολύ υπομονή).

@hayabusa : Εχουν περάσει και 11 χρονια :blink: οταν τα πρωτοέκανα αυτα στο πανεπιστήμιο... ε ρε η νέα γενιά.... :hehe::rofl:

@deninho: Στα ίδια με μένα δηλαδη...και εγω την Forthnet για τον ίδιο λογο την επέλεξα... πάντως και πολυ περίμενες εδω που τα λέμε.... 3 μηνες ειναι too much όντως....

Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 14:35]

Eκτός από τα 30 θα παίζει και πάγιο;

"Tα ανωτέρω τέλη δεν περιλαμβάνουν:

* Τo κόστος για επιπλέον φίλτρα, πέραν του ενός, που τυχόν χρειαστείτε. Το πρώτο φίλτρο παρέχεται δωρεάν.

* Tο πάγιο μηνιαίο τέλος της τηλεφωνικής γραμμής ( PSTN ή ISDN - BRA ) με την αντίστοιχη χρονοχρέωση για τις τηλεφωνικές κλήσεις."

ωραιος ο Οτε μολις τωρα μιλησα μαζι τους...

οσοι εχουν πακετο connx στα 4Mbps και το παγιο ειναι στα 39ευρω αυτοματως θα μπουν στα 24Mbps και σαφως με χρεωση στα 29ευρω πλεον...απο αυριο θα μου γινει η αναβαθμιση...για να δουμε

30+15 παγιο ΣΥΝ χρεώσεις για ΟΛΕΣ τις κλήσεις....;) αν ήταν μόνο τα πάγια καλα θα ήταν...αλλα οσο εχεις σταθερο τηλέφωνο.... δεν μπορει 5-10 κλήσεις θα τις κάνεις.... ενα 120 το διμηνο στην καλύτερη περίπτωση... ακριβο μου φαίνεται ως πρώτη επιλογή...ως "αναγκαστική" επιλογη ναι...

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 15:03]

μια χαρα ειναι εχεις και ησυχο το κεφαλι σου..και ενεργοποιηση σε 7 εργασιμες μην το ξεχνας

Καλα σημερα έχεις γράψει λεμε.... :rofl: :rofl: :rofl:

Βασικα το θέμα ειναι να δουμε κατα πόσον το δικτυο του ΟΤΕ ΔΕΝ θα κάνει αυτα που κράζουμε τους άλλους... δηλαδη που θα συγχρονίζετε τωρα που η γραμμή θα ειναι 24αρα και βέβαια τις ταχύτητες downloading.... ειμαι πολυ περίεργος.... και μην μου πειτε αμα δείτε χαμηλές ταχύτητες οτι εχετε την εξυπηρέτηση του ΟΤΕ σαν αντίβαρο γιατι ειναι αλλο θέμα αυτο... ;) + 50 το διμηνο παραπάνω στον λογαριασμό....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.