sotiris Δεκέμβριος 17, 2007 #101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από perp Γιατι "χρησιμοποιείς" την 24αρα του γείτονα δεν κατάλαβα... αφου έχεις λυσεις το πρόβλημα σου όπως ειπες.... Γιατί στο καινούριο μου σπίτι δεν έχω βάλει ακόμη τηλέφωνο Αλήθεια, η 4net μπορεί να μου βάλει τηλέφωνο ή πρέπει να βάλω οτέ (να πληρώσω το τέλος ενεργοποίησης και κάνα 2 πάγια) και μετά να μού ρθει η 4net? Αυτό πάντως μου με τσαντίζει στον ΟΤΕ και δεν το σχολιάζετε, είναι ότι στο "δωρεάν" τηλέφωνό του (conn-x talk νομίζω) τρέχουν από κάτω ψιλά γράμματα, που λένε ότι ισχύει μόνο στους αριθμούς που ανήκουν στο δίκτυο ΟΤΕ. Τώρα που η κάθε εταιρία παίρνει αριθμό 210xxxxxxx και ισχύει και η φορητότητα του αριθμού, πώς μπορεί ο καταναλωτής να ξέρει τί καλεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 17, 2007 #102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 δεν την κανεις προς οτε μεριΑ ..περιμενε και λιγο να δεις τι θα παιχτει...οχι τιποτα αλλο μην περιμενεις κανα αιωνα για συνδεση με 4νετ@σε 6 μερες ενεργοποιηση kον εξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 17, 2007 #103 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris Τώρα που η κάθε εταιρία παίρνει αριθμό 210xxxxxxx και ισχύει και η φορητότητα του αριθμού, πώς μπορεί ο καταναλωτής να ξέρει τί καλεί? βασικα δεν μπορεις να ξερεις απο πριν...πρεπει η να σου πει αυτος που θε καλεσεις η να παρει τον ΟΤΕ (νομιζω ) για να σου πουν απο εκει σε ποια εταιρεια ειναι ο αλλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 17, 2007 #104 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:07] Γιατί στο καινούριο μου σπίτι δεν έχω βάλει ακόμη τηλέφωνο Αλήθεια, η 4net μπορεί να μου βάλει τηλέφωνο ή πρέπει να βάλω οτέ (να πληρώσω το τέλος ενεργοποίησης και κάνα 2 πάγια) και μετά να μού ρθει η 4net? Αυτό πάντως μου με τσαντίζει στον ΟΤΕ και δεν το σχολιάζετε, είναι ότι στο "δωρεάν" τηλέφωνό του (conn-x talk νομίζω) τρέχουν από κάτω ψιλά γράμματα, που λένε ότι ισχύει μόνο στους αριθμούς που ανήκουν στο δίκτυο ΟΤΕ. Τώρα που η κάθε εταιρία παίρνει αριθμό 210xxxxxxx και ισχύει και η φορητότητα του αριθμού, πώς μπορεί ο καταναλωτής να ξέρει τί καλεί? ΑΑΑΑ του πανεπιστημίου ειναι η γραμμή βρε σατανα? Πρώτα πρεπει να κάνεις αιτηση στον ΟΤΕ, να σου δώσει νουμερο κτλ.... Αυτα δεν τα γλυτώνεις... Τωρα για το τέλος ενεργοποιήσης εξαρτάται απο την Forthnet αν το εχει προσφορα, τσέκαρε το site. Για το connex-talk που λες δεν γνωρίζω καθόλου.... EDIT Τι περιοχή εισαι? Τσέκαρε μηπως εχει προβλήματα στην περιοχη σου ο πάροχος που σκέφτεσαι να πας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 17, 2007 #105 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 11:49] Εγω παντως με 2play της Forthnet συγχρονιζω μια χαρα στα 14500... Εχω δει και 1.3Μb/s σε download.... Και αυτο πως το βλεπεις ?...Ενταξει με το ποσο σου δειχνει οταν κατεβαζεις.... Αλλα εγω που έχω και καλα 4Mb συνδεση με vivodi αλλα κατεβαζω ΤΟ ΠΟΛΥ 210kb/s τι συνδεση έχω?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 17, 2007 #106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 Και αυτο πως το βλεπεις ?...Ενταξει με το ποσο σου δειχνει οταν κατεβαζεις.... Αλλα εγω που έχω και καλα 4Mb συνδεση με vivodi αλλα κατεβαζω ΤΟ ΠΟΛΥ 210kb/s τι συνδεση έχω?.... Μεσα απο το menu του modem/router.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Δεκέμβριος 17, 2007 #107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 15:46] Αλλα εγω που έχω και καλα 4Mb συνδεση με vivodi αλλα κατεβαζω ΤΟ ΠΟΛΥ 210kb/s τι συνδεση έχω?.... είσαι σίγουρος οτι θες απάντηση? check Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 17, 2007 #108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από sotirisΑυτό πάντως μου με τσαντίζει στον ΟΤΕ και δεν το σχολιάζετε, είναι ότι στο "δωρεάν" τηλέφωνό του (conn-x talk νομίζω) τρέχουν από κάτω ψιλά γράμματα, που λένε ότι ισχύει μόνο στους αριθμούς που ανήκουν στο δίκτυο ΟΤΕ. Τώρα που η κάθε εταιρία παίρνει αριθμό 210xxxxxxx και ισχύει και η φορητότητα του αριθμού, πώς μπορεί ο καταναλωτής να ξέρει τί καλεί? Τον θάβουμε αρκετά με τα κανονικά γράμματα, δε χρειάζεται να πάμε στα ψιλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 17, 2007 #109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 15:04] είσαι σίγουρος οτι θες απάντηση? check Ωχ.... Θα παω σπιτι και θα το δω... Λες να απογοητευτω τελείως ε?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 17, 2007 #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 Ωχ.... Θα παω σπιτι και θα το δω...Λες να απογοητευτω τελείως ε?... Για να εισαι σιγουρος δοκιμασε να κατεβασεις απο καλους ftp servers......πχ Nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG Δεκέμβριος 17, 2007 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 15:46] Και αυτο πως το βλεπεις ?...Ενταξει με το ποσο σου δειχνει οταν κατεβαζεις....Αλλα εγω που έχω και καλα 4Mb συνδεση με vivodi αλλα κατεβαζω ΤΟ ΠΟΛΥ 210kb/s τι συνδεση έχω?.... 210ΚΒ/s * 8 = 1680Kbit/s 2 Mbit σύνδεση έχεις στην πράξη, γιατί με τα overheads πρακτικά αντιστοιχούν 100ΚΒ/s σε καθε Μbit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 17, 2007 #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Ε περιπου 2.... ωραια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 17, 2007 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 ιδου γιατι ειμαι απολυτα ευχαριστημςνος απο τον ΟΤΕ (otenet) με γραμμη 2mbps :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 17, 2007 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 updated... :D πριν εστελνα ενα αρχειο απο το msn Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 17, 2007 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από sotirisέκανα τη μετάβαση από forthnet adsl σε conn-x αβίαστα Πόσο καιρό σε πήρε; Ειλικρινά, με τους 2+ μήνες που περιμένω για την μετάβαση στο ιδιόκτητο της Forthnet έχω απογοητευτεί.. Πάνω από 3 χρόνια πελάτης τους, και στο τηλεφωνικό κέντρο (νομίζουν ότι) με δουλεύουν. Απ'ότι βλέπω, αύριο θα γίνει η διακοπή, μεθαύριο θα φύγω για διακοπές, και μετά θα καταθέσω αίτηση στον ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 18, 2007 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 @ hayabusa: Ρε συ.... Εισαι σίγουρος οτι έχεις 2Mbps??? 1,72-1,77Mb/sec???? @ deninho: Δεν σκέφτεσαι κάποιο άλλο πάροχο περα απο τη Forthnet ή τον ΟΤΕ? Οι ίδιες αναμονές παίζουν και στους άλλους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Δεκέμβριος 18, 2007 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από perp @ hayabusa: Ρε συ.... Εισαι σίγουρος οτι έχεις 2Mbps??? 1,72-1,77Mb/sec???? Σωστά δείχνει το speedtest: Mb/s = Megabits / sec MB/s = Megabytes / sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 18, 2007 #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 ναι παιδιά μόνο που Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα... Εδώ επαρχία απο εναλλακτικούς δεν παίζει απλά τίποτα. Μπράβο στον ΟΤΕ για τις μειώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 18, 2007 #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Kαι εγω ευχαριστημενος ειμαι απο τον ΟΤΕ,4096/256 εχω,δεν εχω παρατηρησει αποσυνδεσεις ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2007 #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 @perp: Ποιο σιγουρος δεν γινεται :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.