Borg Δεκέμβριος 17, 2007 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος πάντως.Είναι μια λογική τιμή.Το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός, είναι και θέμα αξιοπιστίας.Όταν για να πιάσεις γραμμή σε εναλλακτικό πρέπει να έχεις πιάσει πρώτα το Τζοκερ, προτιμώ ΟΤΕ. Για το Bandwidth με έξω να μην το συζητήσουμε πιστεύω, τις 2 10άρες που πήρε πρόσφατα η otenet δε νομίζω να τις έχει άλλος.Το ότι τραμπαλίζονται και τα ping είναι μεγάλα κλπ. είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, αλλά θεωρώ ότι είναι η εταιρία που δίνει αυτά που υπόσχεται. ...ΟΤΕ είπαμε?Για αυτό ακόμα περιμένω 1 μήνα να με φτιάξουν την γραμμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 17, 2007 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Συγκρίνοντας 10άρι στο πανεπιστήμιο (10ρι λόγω του hub) και . . . 24άρα forthnet (του γείτονα που "χρησιμοποιώ"), η μέρα με τη νύχτα. Η 24άρα είναι για πέταμα, διότι: 1) κλειδώνει στα 11 (του πείραξα το modem βέβαια και κλειδώνει στα 18 τώρα) 2) από rapidshare κατεβάζει σαν κότα 3) μόνο σε torrent έχω δει γύρω στα 300+, αλλά 400 δεν ξεπέρασε. Αυτά όταν το laptop το έχω στρίψει στη σωστή γωνία και έχει καλό σήμα Στο σπίτι μου πάντως με otenet 768, βρέξει χιονίσει πιάνω 70+ kb. Με την 24άρα του γείτονος, μού χει τύχει και κατέβασμα με 50άρι. Αρχική απάντηση από Borg ...ΟΤΕ είπαμε? Για αυτό ακόμα περιμένω 1 μήνα να με φτιάξουν την γραμμή... Εγώ δεν σου λέω ότι ο ΟΤΕ είναι κορυφή. Αλλά σου λέω ότι φίλος με Tellas 4mbit που μένει Αγ. Παρασκευή (και όχι ασιράΛ) δεν είχε inet για κάνα 2μηνο, λόγω μακακίας της tellas. Αφού είχα πάει να του κάνω ενεργοποίηση και είχε χτυπήσει η sql τους στο site, τι να λέμε τώρα. Και ο υπάλληλος στο 13800 έλεγε ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα (προφανώς το ίδιο ). ΟΤΕ είχα πάρει το τηλεφωνάκι μου και ούτε που ασχολήθηκα καθόλου, έκανα τη μετάβαση από forthnet adsl σε conn-x αβίαστα, και μου είχε βγει και πολύ φτηνότερα (~15 ευρώ το μήνα σούμα, όταν έδινα ~25). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 17, 2007 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Για τη Forthnet που μπορώ να έχω προσωπική άποψη, μιά χαρά είναι η αξιοπιστία, για να μην πω για τιμές... Και εξωτερικό απεριόριστες κλήσεις.Όσο για το bandwidth και λίγα έχει. Σύμφωνα με την Καθημερινή, έχει τα 2/3 των συνδρομών. Με αυτό το σκεπτικό η Forthnet έχει μεγαλύτερη αναλογία Gb/χρήστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 17, 2007 #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από spcαλήθεια ξέρετε κάποιον που να κλειδώνει και να παίζει πάνω από ~8 (είτε ΟΤΕ είτε εναλλακτικό; )) απο εδω μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι ο perp και ο wizard ειναι πανω απο 16 στην 4θνετ...υποθετω πως και με αρκετους αλλους συμβαινει το ιδιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 17, 2007 #85 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Εμένα κλειδώνει στα 16 κι πιάνει 16. Όχι 24/7, αλλά σε peeks τα έχει, ειδικά τα ξημερώματα. Μέσο όρο είμαι >500 πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 17, 2007 #86 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Για τη Forthnet που μπορώ να έχω προσωπική άποψη, μιά χαρά είναι η αξιοπιστία, για να μην πω για τιμές... Και εξωτερικό απεριόριστες κλήσεις. Ο χρόνος ενεργοποίησης της forthnet, αγγίζει τον χρόνο που έκαναν να μου βάλουν dsl το 2003. Έχει γίνει ανέκδοτο! Και σαφώς όταν όλα βαίνουν καλώς, όλοι ικανοποιημένοι είναι Αρχική απάντηση από Wizard! Εμένα κλειδώνει στα 16 κι πιάνει 16. Όχι 24/7, αλλά σε peeks τα έχει, ειδικά τα ξημερώματα. Μέσο όρο είμαι >500 πάντως. Ξέρεις πόσο κάνει 5x8, έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 17, 2007 #87 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Χρόνος ενεργοποίησης? Μας δουλεύετε φυσικά...Σε συντριπτικό ποσοστό παίζει <15 ημέρες. Και μην κοιτάς τους 10-15 που παραπονέθηκαν σε φόρουμς. Αυτοί που το έχουν στην ώρα τους, δεν το γράφουν πουθενά. Μη βγάζουμε συμπεράσματα έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 17, 2007 #88 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Χρόνος ενεργοποίησης? Μας δουλεύετε φυσικά... Σε συντριπτικό ποσοστό παίζει <15 ημέρες. Και μην κοιτάς τους 10-15 που παραπονέθηκαν σε φόρουμς. Αυτοί που το έχουν στην ώρα τους, δεν το γράφουν πουθενά. Μη βγάζουμε συμπεράσματα έτσι... Από φίλους και γνωστούς, ένας με shared llu 2+ μήνες, και ένας με full llu μετάβαση 1.5+. Δεν έχω άλλα δείγματα και σαφώς δεν είναι αξιόπιστη η στατιστική μου με 2 δείγματα. Δε μού πες, 0.5 x8 = ? Θα σε βοηθήσω. Κάνει 16/4 ! Αυτό μου τη δίνει. Ότι λέει 24, κλειδώνει στα 16 και παίζει στα 4 μέσο όρο, όταν στα ψιλά γράμματα εγγυάται -αν δεν κάνω λάθος- 10. Ειδικά από torrent πρέπει να πιάνει σχεδόν το full του. hint: δεν ξέρω τι θα κάνει ο ΟΤΕ, μπορεί κι αυτός τα ίδια, απλά έχει καλυτερη φήμη, τουλάχιστον σε αυτά που πρόσφερε μέχρι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 17, 2007 #89 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από sotirisΑυτό μου τη δίνει. Ότι λέει 24, κλειδώνει στα 16 και παίζει στα 4 μέσο όρο, όταν στα ψιλά γράμματα εγγυάται -αν δεν κάνω λάθος- 10. Εγγυάται 4. Όσο για τα ψιλά γράμματα, έχεις δίκιο. Είναι κρυμμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 17, 2007 #90 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1eclick START to begin17/12/2007 13:08:46Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Donerunning 10s outbound test (client to server) . . . . . 437.03Kb/srunning 10s inbound test (server to client) . . . . . . 2.92Mb/sYour PC is connected to a Cable/DSL modem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palmosonair Δεκέμβριος 17, 2007 #91 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Καλημερα,μου επιτρεπετε να πω λιγο κι εγω την γνωμη μου?Εχω ADSL απο την πρωτη βδομαδα που εφτασε στην ελλαδα και παντα με πΟΤΕ και φυσικα μεχρι και προσφατα γιατι κι εγω λογο του οτι το χρησιμοποιω για επαγγελματικο σκοπο πιστευα οτι επρεπε να μεινω στο πΟΤΕ για πολλους και διαφορους λογους που ο καθε επαγγελματιας θα πιστευε.Πριν κανα 2 μηνες με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι ληγει το πακετο των 2μεγαμπιτ που ειχα πληρωσει περσυ κι οτι απο δω και περα θα πληρωνω απο 26 καπου στα 39 αν δεν κανω λαθος και μου καναν και την φοβερη προσφορα να εχω και δωρεαν τηλεφωνο με τιμη 60ευρο το μηνα και φυσικα οταν ρωτησα αν ειναι μεσα και τα παγεια του οτε μου απαντησαν ειστε τρελλος???λεω οκ παρακαλω καντε μου διακοπη γιατι αλλου ειναι 39ευρο με ολα και φυσικα στα 24μεγαμπιτ που ηξερα οτι ποτε δεν θα τα εχω αλλα θα εχω κατι παραπανω απο τον οτε.Τελικα...φευγω και παω στην φορθνετ και εχω να πω οτι....ποτε μου δεν ειχα τοσο σταθερο ιντερνετ,οι ταχυτητες που κατεβαζω ειναι απο 800 μεχρι και 1300 και συγχρονιζω στα 19 και κατι ψιλα.Με τον πΟΤΕ ειχα παντοτε προβλημα ασταθειας γραμμης και ειχαν κανει τρελλες δοκιμες πανω στην γραμμη μου και επαιζε 5 μερες και μετα εκανε οτι ηθελε!Εαν εκανα το λαθος με τον πΟΤΕ να χρησιμοποιησω οοοολο το ανεβασμα μου ξεχναγα οτι ειχα κατεβασμα και φυσικα το stream του σταθμου στο ιντερνετ εβγαινε λες και ειχε λοξυγκα!Με την φορθνετ δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα!!!!Ουτε προβληματα στο τηλεφωνο που λενε διαφοροι ουτε τιποτα!Σημειωση οτι ποτε δεν χρησιμοποιω τα ψευτομοντεμ που δινει η καθε εταιρια αλλα ανεκαθεν κατι σοβαρο και δεν εχω ποτε μου προβληματα!Ποτε ξανα στο Παγειο του ΟΤΕ κι ας μην ψινει καφε η καφετιερα μου κι ας μην μιλαει ο παπαγαλος μου κι ας μην δουλευει σωστα το καζανακι της τουαλετας μου!!!Να σας δειξω το ιστορικο της γραμμης μου να φρικαρετε και με την φορθνετ δεν εχω παρει ποτε τηλεφωνο να τους ενοχλησω!!!Ποτε ξανα πΟΤΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 17, 2007 #92 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Palmosonair [Σήμερα, στις 13:22] Πριν κανα 2 μηνες με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι ληγει ..ποτε μου δεν ειχα τοσο σταθερο ιντερνετ, με την φορθνετ δεν εχω παρει ποτε τηλεφωνο να τους ενοχλησω!!!Ποτε ξανα πΟΤΕ!!! Μήπως για αυτό το «ποτέ» να περίμενες λίγους μήνες ακόμη, να σιγουρευτούμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 17, 2007 #93 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Προβληματα μπορει να αντιμετωπισεις με το καθε παροχο...Το θεμα ειναι τι γινεται απο εκει και μετα με τη τεχνικη υποστηριξη...Εδω οι εναλλακτικοι εχουν σημαντικα προβληματα στην αποκατασταση βλαβων...Θυμιζουν παλιες εποχες πΟτε για να μη πω και χειροτερα...Τουλαχιστον στη Forthnet που ειμαι συνδρομητης,2-3 φορες που πηρα τηλ. στη τεχν. υποστηριξη, το μισαωρο στην αναμονη το ειχα στανταρτ...Σε αυτο το τομεα ο πΟτες εχει βελτιωθει τελευταια χωρις βεβαια να λειπουν και εδω τα προβληματα...Προσωπικα παντως το θεωρω εντελως κοροιδια πλεον το παγιο του....Ηταν αναγκασμενος να κατεβασει τις τιμες καθως αρχιζε να μενει πισω στις εξελιξεις...Παντως τα πραγματα δεν ειναι ροδινα σε κανεναν παροχο..Το θεμα ειναι να μη σου κατσει στραβη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palmosonair Δεκέμβριος 17, 2007 #94 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Δεν θα διαφωνησω στο να περιμενω λιγο πριν πω ποτε αλλα να θυμησω οτι με τον πΟΤΕ ειχα προβλημα απο την πρωτη στιγμη που επι 2 μηνες ψαχναν να βρουν γιατι δεν συγχρονιζω και τους ελυσα εγω την απορια φτανοντας στον προισταμενο γιατι με φτασαν στο σημειο να θελουν να γκρεμισω την πολυκατοικια για να αλλαξω καλωδια και μετα αφου φωναζα οτι δεν ξερετε να ρυθμιστε ενα ριμαδι DSLAM με πηρε τηλεφωνο ο προισταμενος και μου ειπε ναι ειχες δικιο τελικα!Η αναμονη θα υπαρχει παντα και παντου και προβληματα αλλα τα περισσοτερα ειναι προβληματα αγνοιας δικης μας κι οχι του καθε παροχου.Μην ξεχνατε οτι η φορθνετ και η καθε φορθνετ λογο του οτι ειναι ιδιωτικη θα προσλαβει εναν ο οποιος θα ειναι οντως ΤΕΧΝΙΚΟΣ και αν δεν την καλυπτει θα τον απολυσει ενω ο πΟΤΕ θα προσλαβει 981263459128 απο τους οποιους ολοι ειναι χαραμαφαιδες και βισματουχοι και ο μισος ουτε καν ο ενας θα ειναι τεχνικος και ισως να ξερει και τι ειναι ενα κατσαβιδι!Και κατι ακομα...ηρθε λογαριασμος...χρεωθηκα οτι ακριβος μου ειχαν πει οχι ΟΤΕ που καθε φορα επαιρνα τηλεφωνο το 134 να μου πουν τι ειναι το ενα τι ειναι το αλλο γιατι χρεωναν οτι θελαν και οταν ειχα και παροχο στο σταθερο παλι πληρωνα μοναδες στον ΟΤΕ χωρις να γινετε αφου δεν επερνα 4ψηφιο αφου υπηρχε η αυτοματη προεπιλογη!Δηλαδη δεν μπορει ο πΟΤΕ να δουλεψει σωστα με τεραστια υποδομη και μπορει ο καθε εναλλακτικος??Ελεος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palmosonair Δεκέμβριος 17, 2007 #95 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αααα ξεχασα και το κορυφαιο!!!Σας εχει τυχει ποτε να σας περνουν τηλεφωνο και να ζητανε καποιον αλλον και να λες οκ λαθος κανατε...σας εχει τυχει ομως να διαπιστωσετε ξαφνικα οτι δεν εχτε το δικο σας νουμερο αλλα της γειτονισσας απο την απεναντι πολυκατοικια???και εκεινη να εχει το δικο σας??Ετσι ρε παιδακι μου πανω στην τρελλα ενα πρωι αλλαξαμε νουμερα για να κανουμε χαβαλε!Δηλαδη τι αλλο μπορει να κανει ο πΟΤΕ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 17, 2007 #96 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:49] Συγκρίνοντας 10άρι στο πανεπιστήμιο (10ρι λόγω του hub) και . . . 24άρα forthnet (του γείτονα που "χρησιμοποιώ"), η μέρα με τη νύχτα. Η 24άρα είναι για πέταμα, διότι: 1) κλειδώνει στα 11 (του πείραξα το modem βέβαια και κλειδώνει στα 18 τώρα) 2) από rapidshare κατεβάζει σαν κότα 3) μόνο σε torrent έχω δει γύρω στα 300+, αλλά 400 δεν ξεπέρασε. Αυτά όταν το laptop το έχω στρίψει στη σωστή γωνία και έχει καλό σήμα Στο σπίτι μου πάντως με otenet 768, βρέξει χιονίσει πιάνω 70+ kb. Με την 24άρα του γείτονος, μού χει τύχει και κατέβασμα με 50άρι. Ελα σπίτι μου να χαρείς downloading... Forthnet 2play Καλημέρα ρε Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 17, 2007 #97 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 ασε ωρε.. σου πα παιζει να σαι και μονος σου στο dslam Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 17, 2007 #98 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 14:04] ασε ωρε.. σου πα παιζει να σαι και μονος σου στο dslam Α γεια σου, μα αυτο θέλω να πω..... για μένα υπάρχουν προβληματικες περιοχές και οχι προβληματικοί πάροχοι... Αλλα μην λέμε οτι ΓΕΝΙΚΑ ειναι χάλια οι ταχύτητες ενος πάροχου... με την ιδια λογική θα υπάρχουν και άτομα που με ΟΤΕnet σερνονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 17, 2007 #99 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από perp Ελα σπίτι μου να χαρείς downloading... Forthnet 2play Καλημέρα ρε Wizard! Πριν κάνα χρόνο είναι το screenshot, εγώ το έχω λύσει το πρόβλημά μου, για τους άλλους λέμε lo 26 26 0 0 0.00 kbits/sec ││ eth0 215192 215192 0 0 48078.20 kbits/sec ││ wifi0 0 0 0 0 0.00 kbits/sec ││ wifi1 0 0 0 0 0.00 kbits/sec ││ ath1 112507 112507 0 0 27254.00 kbits/sec ││ wifi2 0 0 0 0 0.00 kbits/sec ││ ath2 41112 41112 0 0 8655.60 kbits/sec ││ wifi3 0 0 0 0 0.00 kbits/sec ││ ath0 68109 68109 0 0 12659.40 kbits/sec ││ ath3 0 0 0 0 0.00 kbits/sec │ Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 17, 2007 #100 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Γιατι "χρησιμοποιείς" την 24αρα του γείτονα δεν κατάλαβα... αφου έχεις λυσεις το πρόβλημα σου όπως ειπες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.